madritistas Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Εχω τον i5 3570k και θελω να αλλαξω την στοκ ψυκτρα,τι διαφορες θα δω αναμεσα σε αυτες τις δυο σε θερμοκρασιες,περαν του μικροτερου λογικα θορυβου της Noctua?Υπολογιζω για OC κοντα στα ~4,5ghz. Τι προτεινετε? Μην μου πειτε για u14s διοτι φευγει απο το budget μου!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μολις λιγα μετρα πιο κατω απο σενα....... http://www.insomnia.gr/topic/523924-noctua-nh-u12s-vs-coolermaster-hyper-212-evo/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madritistas Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Πουθενα δεν γραφει καποιος αυτα που ρωτησα!!Τι διαφορες θα εχει στις θερμοκρασιες και αν η evo 212 μπορει να σηκωσει 4.5ghz σε i5 3570k!! Ας συγχωνευθει με το αλλo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 ολα εξαρτωνται απο τον επεξεργαστη σου.το heatspreader του.μετα παιζει ρολο το ρευμα που θα χρειαζεται εκει πανω και το ειδος του τεστ που θα τρεχεις.αλλο το inteburntest,αλλο το prime,αλλο το cinebench. μετα παιζουν ρολο οι θερμοκρασιες του δωματιου σου και το airflow του κουτιου σου.μην σου πω οτι παιζει και ρολο η ψυξη που εχει η καρτα γραφικων σου και ποια ειναι αυτη.με λιγα λογια κανεις δεν μπορει να σου απαντησει με σιγουρια.ουτε καν με 60% σιγουρια για real life καταστασεις. λογικα με την evo δεν θα πιασεις τα 4.5.αλλα λογικα επισης,ουτε με την noctua. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα