rus Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Eνας συγγενης ερχεται συχνα σπιτι και συνδεει το λαπτοπ του στο ασυρματο router μου. Τελευταια ομως πηρε smartphone, και δεν μπορει να συνδεθει. Δε βλεπει καθολου το router στη λιστα. Το οποιο router ειναι κανονικα ορατο, αφου το βλεπει το αλλο μου desktop. Mηπως υπαρχει διαφορα γιατι το smartphone εχει λειτουργικο android αντι για win? Tι πρεπει να γινει για να μπορεσει να συνδεθει?
arc Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Να ανάψει το wifi από το κινητό του Στο router σου να αλλάξεις το κανάλι εκπομπής σε νουμερο κάτω απο 11 (είναι στις ρυθμίσεις του router)
rus Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Οταν λες να αναψει τι εννοεις? Απο τη στιγμη που βλεπει 30 αλλα router στη γειτονια δε σημαινει οτι ειναι αναμμενο? Αυτο το καναλι που λες, που περιπου βρισκεται? Παρελειψα να αναφερω οτι αρχικα το εβλεπε το router μου, κατοπιν εξαφανιστηκε.
stelaras13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και σε μένα παλιότερ και δεν ήξερα τι να κανω.. τελικά χωρίς να κανω τίποτα το βρηκε!
arc Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Οταν λες να αναψει τι εννοεις? Απο τη στιγμη που βλεπει 30 αλλα router στη γειτονια δε σημαινει οτι ειναι αναμμενο? Με αυτό που έγραψες επιβεβαιώνεις οτι ειναι ανοιχτό το wifi του κινητου. Αυτο το καναλι που λες, που περιπου βρισκεται? Στις ρυθμίσεις του router (192.168.x.x) εκεί που κάνεις ρυθμίσεις για το wireless (όνομα, ασφάλεια, κλπ). Ψάχνεις channel και αν ειναι auto να βάλεις χειροκίνητα κάποιο νουμερο κάτω απο 11. Παρελειψα να αναφερω οτι αρχικα το εβλεπε το router μου, κατοπιν εξαφανιστηκε. Εχεις channel auto.
rus Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Στις ρυθμίσεις του router (192.168.x.x) εκεί που κάνεις ρυθμίσεις για το wireless (όνομα, ασφάλεια, κλπ). Ψάχνεις channel και αν ειναι auto να βάλεις χειροκίνητα κάποιο νουμερο κάτω απο 11. Εχεις channel auto. Aν μιλας για το Channel/Frequency band channel, αυτο ειναι στο 5. Υπαρχει καμμια διαφοροποιηση στο θεμα της ασυρματης συνδεσης μεταξυ win και android?
arc Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Καμία διαφορα. Δες στη λίστα του κινητου του τα αποθηκευμένα δίκτυα και αν ειναι εκει και το δικό σου, αφαίρεσε το. Τέλος κάνε δοκιμές πηγαίνοντας με το κινητό κοντά στο router. Αν ολα αυτα δεν πιάσουν κάνε και μια επανεκκίνηση στο router.
rus Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Οπως ειπα φιλε μου, βλεπει στη λιστα καμμια 30ρια routers απ τη γειτονια, αλλα οχι το δικο μου.
arc Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μίλησα για αποθηκευμένα δίκτυα. Αν δεν είναι εκεί με υποσημείωση «Εκτός εμβέλειας» δοκίμασε τα υπολοιπα που έγραψα
rus Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Υπαρχει επιλογη για να βλεπει κανεις και τα αποθηκευμενα δικτυα? Η αποθηκευση αυτη γινεται αυτοματα? Α ναι, τοτε θα το δει το δικο μου, γιατι στην αρχη συνδεοταν.
arc Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Υπαρχει επιλογη για να βλεπει κανεις και τα αποθηκευμενα δικτυα? Ναι. Ρυθμίσεις - Wifi Η αποθηκευση αυτη γινεται αυτοματα? Ναι Α ναι, τοτε θα το δει το δικο μου, γιατι στην αρχη συνδεοταν. Αν είναι στη λίστα, σβήσε το και περασε το απο την αρχή. Αν δεν το βλέπει κάνε τα αλλα βήματα που σου ειπα νωρίτερα Δοκίμασε το και πες μας τα αποτελέσματα
rus Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Αν είναι στη λίστα, σβήσε το και περασε το απο την αρχή. Oταν ερθει θα του πω να το σβησει, αλλα να το περασει(αυτος να το περασει εννοεις, οχι εγω) πως θα το περασει? Απλα θα περιμενει να εμφανιστει στη λιστα του, σωστα?
rus Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Τελικα δεν ειναι στη λιστα με τα αποθηκευμενα του, μαλλον γιατι το ειχε ηδη σβησει. Ουτε κι τα αλλα πο μου ειπες(να κανω restart στο router, να ερθει κοντα) ειχαν αποτελεσμα.
arc Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Τότε Reset ή αλλαγή του router. Στην ανάγκη δώσε του 5 ευρω να βάλει 500ΜΒ
rus Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Αλλαγη του router φυσικα δε θα γινει. Εν τω μεταξυ σε ολα τα δικτυα που βλεπει στη γειτονια, το σημα ειναι εξαιρετικα ασθενες. Λεει κατι αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα