franky10 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 @apostolos83 Edit: συμφωνα με το άρθρο που διάβασα απο τον poulino Πηγή: εδώ το Dslam όλων είναι στο ίδιο Α/Κ οπότε είναι 5 πηγαδίων και Κων/πόλεως .. ακόμα και με google maps μπορεις να δεις σε τι αποσταση είσαι. Τελικά τι έκανες?
Apostolos83 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Εγινε αιτηση στη Forthnet για triple play (μας κερδισε η Nova) στις 26 Απριλιου και περιμενουμε τη συνδεση.... Βεβαια μεχρι τοτε βολευομαστε απο ενα γειτονα... ας ειναι καλα τα Thomson...
Apostolos83 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Για να μην ανοιξω νεο θεμα λεω να χρησιμοποιησω το παλιο... Ερωτηση η ιδια αλλα για περιοχη παλιας πολης, συγκεκριμενα Μπουκαουρη και Γερμανου... Καμια ιδεα για ποιο αξιοπιστο παροχο ιντερνετ στη συγκεκριμενη περιοχη? Αποστάσεις απο τα DSLAM ταχυτητες και τιμες??? Ευχαριστωωωωω
Apostolos83 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Τουλαχιστον καποιος να ξερει σε ποια σημεια εχουν DSLAM οι εναλακτικοι παροχοι της Πατρας?
katamaran7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Απο την στιγμή που έχεις δοκιμάσει forthnet και είσαι μια χαρά το ίδιο θα είναι και σε όλες τις περιοχές τις πάτρας . Επίσης η forthnet έχει πολύ φθηνές τιμές .
franky10 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Τουλαχιστον καποιος να ξερει σε ποια σημεια εχουν DSLAM οι εναλακτικοι παροχοι της Πατρας? Στα DSLAM του οτε , ολοι μαζί τα έχουν . Για παράδειγμα περιοχή Αγ. Σοφίας είναι 5Πηγαδιών και Κωνσταντινουπόλεως υπάρχει σίγουρα στην Γουναρη , στο κτήριο του ΟΤΕ, DSLAM , αλλά δεν ξέρω αν εξυπηρετεί αυτό την παλιά πόλη ή υπάρχει πιο κοντά. Απο τιμές - εξυπηρέτηση εγώ πάντα ήμουν κομπλέ στην Forthnet γιαυτό και ξαναγύρισα σε αυτήν (είχα πάει Wind) για αλλαγή γραμμής σε VDSL τους πήρε συνολικά 9 μέρες (απο αυτές οι 3 ήταν κάποιο λάθος στα στοιχεία και καθυστέρησαν οι της Wind(επρεπε να πάρω τηλ) ) Πρακτικά 6 μέρες, άψογοι. Η γραμμή πιάνει 33Mbps DL, 5Mbps UL ( δεν περίμενε καλύτερα οπότε το δέχομαι και είμαι μια χαρά ) Για το DSLAM, αν καταλήξεις σε κάποια εταιρία μπορείς να πάρεις ενα τηλ στην τεχνική υποστήριξη και να τους ρωτήσεις . Εμένα κάποτε που είχα πάρει νομιζω στην forthnet τους είπα οτι θέλω να βάλω ADSL24 (τοτε πρωτόγνωρα πράγματα εκτός ΟΤΕ) και τους είπα θέλω να μάθω που είναι το Αστικό Κέντρο, και μου είπαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα