Apostolos83 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Καλησπεριζω τη παρέα κ περνάω στο ψητό... Μόλις μετακομισα επιτέλους στο δικο μου σπιτάκι (μαμά σευχαριστω για το φαγακι αλλά σαν το δικο σου σπίτι δεν έχει!!) και ψάχνω να δω τι σύνδεση μπορω να βάλω για ίντερνετ. Το σταθερό είναι προαιρετικό και αν δεν μπορω να το αποφυγω απλα θα το υποστω (βλέπε περιπτωση επιλογής πΟΤΕ) Η επιλογή πΟΤΕ λοιπον (παρα την πραγματική αναβάθμιση σε υπηρεσίες κ εξυπηρέτηση τα τελευταία χρόνια) γνωρίζω οτι είναι η ασφαλέστερη επιλογή... Σίγουρα θα το πληρωσω ποιο ακριβά αλλα θα έχω εγγυημένη ταχύτητα... Προς τους κόρακες που θα αρχισουν να κραζουν να ενημερωσω οτι απο αλλη γραμμή σε περιοχή της Πάτρας κ στην επαρχια είναι αποδεδειγμένα σταθερός κ γρηγορος... Όμως υπάρχουν κ οι εναλλακτικοί με ιδιόκτητα δίκτυα κ καλύτερες τιμές.. Απο εμπειρία με φίλους (σε προάστια κ όχι τόσο κεντρικα στη Πάτρα) δεν έχω τη καλύτερη άποψη... Εδώ έρχεται η ερώτηση, γνωρίζει κάποιος που να είναι ηδη συνδρομητής σε κάποιο εναλακτικο πάροχο τι μετρήσεις κ τι εντύπωση του δίνει η γραμμη του;;; περιοχή άγιο Διονύσιο και κάπου στη Φαβιέρου... Φιλοι τα φώτα σας... Υ.Γ. πριν αρχισετε να κραζετε να ενημερωσω οτι μιλάω για μετρήσεις, για πραγματικα νούμερα γιατί γνωρίζουμε πως η απόσταση από τα εκάστοτε κέντρα των εναλλακτικων παροχών μετράνε... Αποστολή από το Galaxy Nexus με τη χρήση Insomnia App
MaXsto Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Καλησπέρα, είμαι τα τελευταία 4 χρόνια στην hoI , και δεν έχω παράπονο. Πες μου με τι θες να μετρήσω και θα σου πω. (Φαβιερου). Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? http://www.speedtest.net/my-result/a/788508508 Αποστολή από το HTC One με τη χρήση Insomnia App
hulk13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 το speedtest δεν σημαίνει πάντα ότι είναι αληθινά τα δεδομένα . όσο για την επιλογή παρόχου δες τη forthnet που έχει πολύ φθηνά πακέτα ή μπορείς να πάρεις 3play και να έχεις και tv
Apostolos83 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μεγάλη αλήθεια για το speedtest... Αν εχεις να μου πεις την εμπειρία σου απο download μέσω torrent και video streaming θα ηταν μεγάλη βοήθεια... Αποστολή από το Galaxy Nexus με τη χρήση Insomnia App
hulk13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μεγάλη αλήθεια για το speedtest... Αν εχεις να μου πεις την εμπειρία σου απο download μέσω torrent και video streaming θα ηταν μεγάλη βοήθεια... Αποστολή από το Galaxy Nexus με τη χρήση Insomnia App μια προσωπική εμπειρία ποτέ δεν σημαίνει ότι θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα και εσύ . Το πιο βασικό στις εποχές μας είναι να επιλέγεις κάτι φθηνο με όσο το δυνατό καλύτερες υπηρεσίες
Apostolos83 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Σοβαρή ερώτηση... Χρονος ενεργοποίησης στις παραπανω εταιρείες;;; Για τον ΟΤΕ πλεον τα πραγματα είναι ιδανικά, σε μερικές ώρες έως μια μερα στη χειρότερη εχεις έτοιμη τη γραμμή... Μπορω να περιμένω καμια βδομάδα αν είναι να το πληρωσω φθηνότερα αλλά αν ο χρονος αναμονής φτανει το μήνα τοτε χλωμό... Αποστολή από το Galaxy Nexus με τη χρήση Insomnia App
hulk13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Σοβαρή ερώτηση... Χρονος ενεργοποίησης στις παραπανω εταιρείες;;; Για τον ΟΤΕ πλεον τα πραγματα είναι ιδανικά, σε μερικές ώρες έως μια μερα στη χειρότερη εχεις έτοιμη τη γραμμή... Μπορω να περιμένω καμια βδομάδα αν είναι να το πληρωσω φθηνότερα αλλά αν ο χρονος αναμονής φτανει το μήνα τοτε χλωμό... Αποστολή από το Galaxy Nexus με τη χρήση Insomnia App 15 θέλει να δεν έχεις καθόλου γραμμή στο σπίτι και περίπου 7 μέρες θέλει αν έχεις γραμμή απο τη στιγμή που θα λάβει την αίτηση ο οποισδήποτε πάροχος . επιπλέον καθυστερήσεις μπορεί να υπάρξουν αν δημιουργηθεί πρόβλημα μεταξύ των εταιρείων που θέλει να κάνει κάποιος την αλλαγή , οπότε παίρνει και παραπάνω χρόνο η μεταφορά
apostolosl Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Σου προτείνω Forthnet. Μενω πατρα περιοχη πλατειας πυρασβεστιου προς δασσυλιο.Συνδεομαι με 16.Εχω δει και 17 σε περιοδους διακοπων κ.λ.π.Κατεβαζω με 1,6 σταθερα και δεν γνωριζω τι σημαίνει η λέξη "αποσυνδεση"..ή γενικοτερα προβλήματα με την συνδεση. Ο κολλητός μου περιοχη σκαγιοπουλειου - συνδέεται με 22-23 και κατεβαζει με 2,2 σταθερα..-> είναι κοντα στο dslam ο κερατας..Ομοιως δεν εχει θεματα αποσυνδεσεων κ.λ.π. Παρακολουθώ που αλλα παιδια αναφερουν : εχω ταδε παροχο και συνδεομαι με 4 mbps -> αναρωτιέμαι που ζουν;; : Χωρις παρεξήγηση. Καλοπροαιρετα το λεω. Στα μεσα του 2014 δεν θα ανεχομουν επουδενει να εχω Internet κατω από 12..και λιγα λεω. αν σε ενδιαφερει και tv βαλε 3play.Δωρο δεκτης + πιατο + εγκατασταση αυτή τη περίοδο.. Από τιμη : Πληρωνω 40 ευρω το μηνα (από προσφορά) : και εχω : 16 mbps, Απεριόριστα σταθερα + κινητα, Nova start pack + Novasports 1 + Νοvacinema 1 με 2 μηνες κάθε χρόνο στα 29,90 για πάντα. Αυτή η προσφορα παιζει πολύ - μπορεις να την ζητήσεις.Θα εισαι και νεος πελατης και θα είναι το ατου σου αν ζητήσεις καμια προσφορουλα.
franky10 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Σου προτείνω Forthnet. Μενω πατρα περιοχη πλατειας πυρασβεστιου προς δασσυλιο.Συνδεομαι με 16.Εχω δει και 17 σε περιοδους διακοπων κ.λ.π.Κατεβαζω με 1,6 σταθερα και δεν γνωριζω τι σημαίνει η λέξη "αποσυνδεση"..ή γενικοτερα προβλήματα με την συνδεση.. Φαβιερου εγω παιδια, αλλα ομολογώ οτι καποτε πριν 3 χρονια που ειχα forthnet εφτανα 22-23 και αναρωτιεμαι αν αυτο εχει αλλαξει... Και είχε τοτε (δεν ξερω για τωρα) την καλυτερη εξυπηρετηση που είχα πετυχει (συγκρινω την Wind και τον ΠΟτε ) Τωρα, πλεον, με wind απο τα 17(που ηταν οταν πληρωνα 15Ε) εχω πέσει στα 14 και πληρωνω και 23 (γιατι βαριεμαι να κανω προγραμμα) και δεν ξερω γιατι.. Ειχα μιλησει παλιοτερα με εναν τεχνικο μου ειπε οτι μπορει να μου την ανεβασει χωρις να κανει αποσυνδεσεις και του ειπα οτι θα τον ξαναπαρω , και οταν ξαναπηρα (πετυχα γυναικα..) και μου λεει θα το κοιταξουμε το αιτημα σας και θα σας ξαναπαρουμε. Οταν πηραν μου ειπαν πως δεν γινεται (WTF) ... Νομιζω οτι αυτο ειναι λογος να χωρισουνε οι δρομοι μας.. Σκεφτομαι να βαλω Vdsl τωρα, εχει κανενας αποψη επι του θεματος?
morby Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Από άποψη οικονομικού, νομίζω η προσφορά της Wind στα 20/μήνα είναι ότι καλύτερο και πιο συμφέρον. Από εκεί και πέρα δική σου είναι η επιλογή
hulk13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Από άποψη οικονομικού, νομίζω η προσφορά της Wind στα 20/μήνα είναι ότι καλύτερο και πιο συμφέρον. Από εκεί και πέρα δική σου είναι η επιλογή η wind τον δεσμεύει για 24 μήνες με 20 ευρώ για τον πρώτο χρόνο και 25 για τον δευτέρο και η forthnet έχει 12μήνο πρόγραμμα στην ίδια περίπου τιμή
teo20net Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Έχω πάει σε Wind πρόσφατα απο τον ΟΤΕ που ήμουν πριν (περιοχή Παμπελοπονησιακού). Με ΟΤΕ κατέβαζα torrents στα 1,2mb/s και upload 80-88kb/s. Με Wind (και τα μισά λεφτά) κατεβάζω 900-980kb/s και upload 90-120kb/s. Για εμένα με την διαφορά στο οικονομικό κομμάτι, Wind δαγκωτό.
trashmimikos Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Σου προτείνω Forthnet. Μενω πατρα περιοχη πλατειας πυρασβεστιου προς δασσυλιο.Συνδεομαι με 16.Εχω δει και 17 σε περιοδους διακοπων κ.λ.π.Κατεβαζω με 1,6 σταθερα και δεν γνωριζω τι σημαίνει η λέξη "αποσυνδεση"..ή γενικοτερα προβλήματα με την συνδεση. Ο κολλητός μου περιοχη σκαγιοπουλειου - συνδέεται με 22-23 και κατεβαζει με 2,2 σταθερα..-> είναι κοντα στο dslam ο κερατας..Ομοιως δεν εχει θεματα αποσυνδεσεων κ.λ.π. Παρακολουθώ που αλλα παιδια αναφερουν : εχω ταδε παροχο και συνδεομαι με 4 mbps -> αναρωτιέμαι που ζουν;; : Χωρις παρεξήγηση. Καλοπροαιρετα το λεω. Στα μεσα του 2014 δεν θα ανεχομουν επουδενει να εχω Internet κατω από 12..και λιγα λεω. αν σε ενδιαφερει και tv βαλε 3play.Δωρο δεκτης + πιατο + εγκατασταση αυτή τη περίοδο.. Από τιμη : Πληρωνω 40 ευρω το μηνα (από προσφορά) : και εχω : 16 mbps, Απεριόριστα σταθερα + κινητα, Nova start pack + Novasports 1 + Νοvacinema 1 με 2 μηνες κάθε χρόνο στα 29,90 για πάντα. Αυτή η προσφορα παιζει πολύ - μπορεις να την ζητήσεις.Θα εισαι και νεος πελατης και θα είναι το ατου σου αν ζητήσεις καμια προσφορουλα. μια χαρά είναι για την περιοχή η forthnet μιας και που έχει και φθηνά πακέτα . Αν πας σε άλλη εταιρεία λογικά θα συγχρονίζεις πολύ χαμηλότερα
franky10 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Σίγουρα θα το πληρωσω ποιο ακριβά αλλα θα έχω εγγυημένη ταχύτητα... Προς τους κόρακες που θα αρχισουν να κραζουν να ενημερωσω οτι απο αλλη γραμμή σε περιοχή της Πάτρας κ στην επαρχια είναι αποδεδειγμένα σταθερός κ γρηγορος... Εδώ έρχεται η ερώτηση, γνωρίζει κάποιος που να είναι ηδη συνδρομητής σε κάποιο εναλακτικο πάροχο τι μετρήσεις κ τι εντύπωση του δίνει η γραμμη του;;; περιοχή άγιο Διονύσιο και κάπου στη Φαβιέρου... Φιλοι τα φώτα σας... 1ον να σε ενημερώσω οτι ΠΟτε πότε στο κεντρο της Πάτρας no vfm.Ίσως σε extreme προάστια και μερία ΤΕΙ. 2ον κάποια τεχνικα πράγματα , ελπιζω να σε βοηθήσουν. Για την ιστορία αυτο που μετράει ειναι πόσο μακρυά είσαι απο το Dslam της εκαστοτε εταιρίας. Ολές εδω στην Αγία Σοφία ειμαι σχεδόν σιγουρος οτι έχουν ιδιόκτητο δικτυο, σιγουρα Wind , Forthnet. Δεν μπορώ να πώ για τις άλλες γιατι δεν το εχω ψάξει και δεν είμαι σιγουρος για τα Dslam τους. Του Οτε το Dslam τώρα ειναι 5πηγαδίων και Κωνσταντινουπόλεως , της Wind και της Forthnet οταν είχαν ρωτήσει ειναι κοντά στο στάδιο και οι δυο πάροχοι. Απο κάτω είναι οι μετρήσεις μου για την Wind αυτή την στιγμή που μιλάμε με ΖΤΕ ZXV10 H108L: Κατεβάζω με 1,3-1,4 σταθερά 1,1-1,2 στις δύσκολες ώρες Και βάσει αυτού Site: Adsl_calc είμαι 652 μ. όντως αποσταση γυρω απο το σταδιο της Παναχαικής. Η Cyta που το ψάχνω αυτο το καιρο για Vdsl βάσει αυτού Site: cyta_calc είμαι 813,4μ απο το Dslam τους αρα διαφορετικό Dslam . Tέλος για να σου δώσω να καταλάβεις σημείο αναφοράς μένω ενα δρόμο πανω απο την Κωνσταντινουπόλεως και Σαρανταπόρου (δηλαδη ενα δρομο μετα την Φαβιέρου προς Αγ.Σοφίας) 3ον Να σου πώ και τις εμπειρίες μου , εχω μείνει αρκετο καιρό Πάτρα, είχα Connex , Forthnet, Wind. Η καλύτερη με διαφόρα ήταν η Forthnet (και σε εξυπηρέτηση), είχα 2,1ΜΒ/s dl. Αστέρι η γραμμή , βέβαια άλλες εποχές τοτε και λιγότερες συνδέσεις. Ίσως να μπορεί να σου δώσει ο φίλος απο την πυροσβεστιου χαρακτηριστηκα γραμμής. Οσό για το οικονομικό όλες ιδια λεφτα ειναι εκτος του ΠΟτε και εκτός αν σου χρειάζεται το 1 ευρω που μπορεί να εχει παραπάνω, αλλα μην το δεις ετσι .. δες απο θέμα ποιότητα γραμμής οπως και να έχει. Σου προτείνω Forthnet. Μενω πατρα περιοχη πλατειας πυρασβεστιου προς δασσυλιο.Συνδεομαι με 16.Εχω δει και 17 σε περιοδους διακοπων κ.λ.π.Κατεβαζω με 1,6 σταθερα και δεν γνωριζω τι σημαίνει η λέξη "αποσυνδεση"..ή γενικοτερα προβλήματα με την συνδεση. μια χαρά είναι για την περιοχή η forthnet μιας και που έχει και φθηνά πακέτα . Αν πας σε άλλη εταιρεία λογικά θα συγχρονίζεις πολύ χαμηλότερα Παιδιά παίζει να στείλετε ενα screenshot απο το router interface με τα χαρακτηριστικα , οπως εκανα πχ εγω , αν σας είναι ευκολο?
apostol1s Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 σκαγιοπουλιο που μενω επειδη ειναι κοντα το dslam θα εισαι παντα στο τερμα.cyta εχω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα