jimisasus Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 ειμαι αναμεσα σε Noctua NH-D14 SE2011 και την CoolerMaster V8 GTS ακομη και στην Corsair Hydro Series H100i τη να επηλεξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 για τι δουλεια την θες? extreme oc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Αν και θα πήγαινα στην noctua πες μας σε τι σύστημα θα μπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Αν και θα πήγαινα στην noctua πες μας σε τι σύστημα θα μπει κι εγω παρολο που εχω h100i γιατι κανει πολυ θορυβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Εγω προσωπικά εχω την Noctua NH-D14 σε παλιότερο socket βέβαια αλλα έχωντας περάσει και απο υδρόψυξη της corsair αλλα και αλλες ψύκτρες την προτείνω διοτι συνδιάζεις πολυ καλες θερμοκρασίες και πολυ χαμηλό θόρυβο, το μονο κακο αν μπορεις να το πεις ειναι οτι ειναι λιγο γομαράκι και σε μικρά κουτιά θα ειναι λιγο στριμωγμένη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Foxoulhs Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 κι εγω παρολο που εχω h100i γιατι κανει πολυ θορυβο πο πο ρε φιλε..τι πραγμα ειναι αυτο ποια με την corsair πολυ θορυβος..εχω την h75 μου περνει το κεφαλι..-.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Εγω προσωπικά εχω την Noctua NH-D14 σε παλιότερο socket βέβαια αλλα έχωντας περάσει και απο υδρόψυξη της corsair αλλα και αλλες ψύκτρες την προτείνω διοτι συνδιάζεις πολυ καλες θερμοκρασίες και πολυ χαμηλό θόρυβο, το μονο κακο αν μπορεις να το πεις ειναι οτι ειναι λιγο γομαράκι και σε μικρά κουτιά θα ειναι λιγο στριμωγμένη εχεις δικιο στο δικο μου 300r δεν μπορεις να φανταστεις πως μπηκε...ουτε εγω δεν το πιστευα στην αρχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Ας μας πει και ποιο κουτάκι εχει ο φίλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimisasus Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 απο case δεν εχω θεμα γιατι ειναι αρκετα μεγαλο ειναι το corsair 200r και εγω για noctua για v8 ουτε συζητηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Νομιζω πως με την noctua θα μείνεις ευχαριστημένος , καλο ειναι βέβαια να εχεις σετάρει και σωστά το κουτάκι σου για να εχει σωστή ροή αέρα , το ιδανικό ειναι ενα ανεμιστήρας πισω να βγάζει μπροστά και κατω να βάζουν και απο πανω να βγάζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 φανταζομαι γνωριζεις οτι η εκδοση της noctua που κοιτας μπαινει μονο σε socket 2011 ετσι?αρα λογικα τετοιο socket εχεις ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimisasus Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 μπαινει και σε 1550 α συγνωμη αλλα μου εφυγε λιγω το μοντελο ευχαριστω στο φιλο για την παρατηρρηση αλλα ενωο την αντηστιχει σε 1550 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα