Προς το περιεχόμενο

επιλογη ψηκτρας

jimisasus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω προσωπικά εχω την Noctua NH-D14 σε παλιότερο socket βέβαια αλλα έχωντας περάσει και απο υδρόψυξη της corsair αλλα και αλλες ψύκτρες την προτείνω διοτι συνδιάζεις πολυ καλες θερμοκρασίες και πολυ χαμηλό θόρυβο, το μονο κακο αν μπορεις να το πεις ειναι οτι ειναι λιγο γομαράκι και σε μικρά κουτιά θα ειναι λιγο στριμωγμένη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κι εγω παρολο που εχω h100i γιατι κανει πολυ θορυβο

πο πο ρε φιλε..τι πραγμα ειναι αυτο ποια με την corsair πολυ θορυβος..εχω την h75 μου περνει το κεφαλι..-.-

Εγω προσωπικά εχω την Noctua NH-D14 σε παλιότερο socket βέβαια αλλα έχωντας περάσει και απο υδρόψυξη της corsair αλλα και αλλες ψύκτρες την προτείνω διοτι συνδιάζεις πολυ καλες θερμοκρασίες και πολυ χαμηλό θόρυβο, το μονο κακο αν μπορεις να το πεις ειναι οτι ειναι λιγο γομαράκι και σε μικρά κουτιά θα ειναι λιγο στριμωγμένη

εχεις δικιο στο δικο μου 300r δεν μπορεις να φανταστεις πως μπηκε...ουτε εγω δεν το πιστευα στην αρχη

Νομιζω πως με την noctua θα μείνεις ευχαριστημένος , καλο ειναι βέβαια να εχεις σετάρει και σωστά το κουτάκι σου για να εχει σωστή ροή αέρα , το ιδανικό ειναι ενα ανεμιστήρας πισω να βγάζει μπροστά και κατω να βάζουν και απο πανω να βγάζουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...