Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

που μπορω να κατεβασω τα linux live?

Δοκίμασε το mint φίλε (http://www.linuxmint.com/download.php). Κατέβασε το cinamon 32 ή 64bit, ανάλογα με τον επεξεργαστή σου, αν είναι πολύ παλιός βάλε την 32bit έκδοση για ασφάλεια ενώ αν είναι από διπύρηνος και πάνω βάλε την 64bit.

@kostas_dr:

ATTEMPTED_WRITE_TO_READONLY_MEMORY

Αυτό μπορεί να σημαίνει και προβληματική ram.

Κατέβασε hirens και κάνε memtest από dos, μην μπεις στο live xp..

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν, νεώτερα.

Και με τις δύο μνήμες εναλλάξ εκτός, τα ίδια.

Χθες όμως, δεν κόλλησε (τόσες ώρες) ούτε μια φορά!

Η μόνη αλλαγή, ήταν που άλλαξα την προφύλαξη οθόνης και έβαλα κενό και το γεγονός ότι δεν χρησιμοποίησα καθόλου το mozilla.

Μήπως έγινε κάτι λάθος κατά την εγκατάσταση του ενός ή του άλλου προγράμματος και δημιουργείται πρόβλημα;

Την προηγούμενη φορά που μου κόλλησε, ενώ δούλευε κανονικά, με μια απλή περιήγηση, με μια σελίδα μόνο ανοικτή, πάλι παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα!

Να κάνω απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση το utorrent; Η έκδοση που έχω είναι η 3.3.2 αν θυμάμαι καλά.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το thread το ξεκίνησα όταν πρωτοεμφανίστηκε η μπλε οθόνη και είπαμε οτι μπορεί να ήταν τυχαίο και να τα ξαναπούμε οταν θα ξαναεμφανιστεί.

Χθες το βραδυ είχα και την δευτερη μπλε οθόνη.

Σημερα βλεπω ότι δεν μου βλεπει καθόλου τον δίσκου όπου είχα εγκατεστημένα όλα τα προγραμματα και τα αρχεια μου και ετσι δεν μου ανοιγει καμία εφαρμογή.

(Ευτυχώς κρατάω καθημερινά σε εξωτερικό δισκο backup του my documents οπου έχω όλα τα αρχεία μου docs, pics, vids.)

Το λειτουργικο το έχω σε SSD και γιαυτό μπορώ και γράφω απο εδω.

Ευχαριστώ παιδιά για οποιαδήποτε βοήθεια που θα με βοηθήσει να ξαναεπαναφέρω τον σκληρό

post-295244-0-07521000-1402553215_thumb.jpg

Δημοσ.

Την προηγούμενη φορά που μου κόλλησε, ενώ δούλευε κανονικά, με μια απλή περιήγηση, με μια σελίδα μόνο ανοικτή, πάλι παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα!

Τελικά, το πρόβλημα το είχε η κάρτα δικτύου της μητρικής.

Δημοσ.

@kostas_dr

Φιλε Κώστα, δεν καταλαβαίνω γιατι χρησιμοποιείς την δική μου σημερινή ερώτηση για να απαντήσεις σε κάτι δικό σου πριν απο δύο μήνες.

Το θέμα σου λύθηκε και χαίρομαι πράγματι γι'αυτό.

Με το να απαντάς σημερα σε κάτι που δεν έχει σχεση με την δική μου ερώτηση δεν με βοηθάς να βρώ και εγώ λυση στο δικό μου προβλημα.

Δημοσ.

Με το που είδα την ερώτησή σου, θυμήθηκα ότι είχα ποστάρει και γω για το δικό μου θέμα πριν απο λίγο καιρό.

Απλώς απάντησα, μήπως και βοηθηθεί κάποιος που έχει κάτι παρόμοιο. 

Χωρίς παρεξήγηση και ελπίζω να βρεις λύση στο πρόβλημά σου :-) 

Δημοσ.

οκ, φιλε.

Το εψαξα λιγο απο εδώ λίγο απο εκεί και είδα ότι προς update chipset και καρτα γραφικών επρεπε να παω, κάτι που έκανα τελικά. Επειδή είχες και εσυ την δική σου εμπειρία με την καρτα δικτύου της μητρικής εκανα και αυτό. Εκανα ρεσταρτ και εμφανίστηκε πάλι ο δισκος μου και απο τι φαινεται μεχρι τώρα  ολα δουλευουν μια χαρα (προς το παρών). Μονο που έχασα τα εικονίδια των  shortcut που είχα στο desktop αλλα οκ.

Δημοσ.

Ελπίζω να μην έχεις άλλα προβλήματα.

Συχνά πυκνά, κοίτα και την κάρτα γραφικών άν έχει αναβάθμιση και αν ναι, κάντην.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις ευχές, αλλά το προβλημα μου δεν φαίνεται να λύθηκε οριστικά. 

Εκανα restart κόλλησε στο Windows Logo πάτησα το power button παρατεταμένα και να και η  δευτερη μπλε οθόνη. 

Ξεκίνησα με την επιδιόρθωση κατα την εκκινηση και κόλλησε στο σημείο οπου λεει επαναφορα προηγούμενων ρυθμίσεων. 

Ξανά restart και αυτή την φορά προχώρησε. 

Τώρα πάλι δούλεψε. Για να δούμε πάλι μέχρι πότε. 

post-295244-0-69615900-1402694855_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...