micos000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 [...] Αλλά πως είναι δυνατόν στο μαγαζί που πήγα να κοιτάξουν το μηχάνημα, να δούλευε επι πολλές ώρες χωρίς πρόβλημα και μόλις το πήρα, να μου κολλάει μετά απο 2 ώρες; 1) θέμα ρεύματος. Στο μαγαζί μπορεί να έχουν σταθερό ρεύμα 220v ενώ εσύ στο σπίτι το ρεύμα να έχει διακυμάνσεις. Ψάξου για ένα ups. 2) θέμα θερμοκρασίας. Στο μαγαζί ο πύργος να είναι πάνω στον πάγκο και ίσως να είναι ανοιχτό το πλαϊνό καπάκι ενώ στο σπίτι να είναι στριμωγμένος και να μην μπορεί να αποβάλει την θερμοκρασία, ίσως γιατί είναι κλειστός ο χώρος από πίσω. Αν όντως ισχύει αυτό , βγάλε τον πύργο πάνω στο γραφείο και άνοιξε το πλαϊνό καπάκι να δεις πως θα πάει. Βάλε και ένα πρόγραμμα ελέγχου θερμοκρασιών π.χ. cpu temp και gpu temp να παρακολουθείς τις θερμοκρασίες του επεξεργαστή και της κάρτας γραφικών. 3. θέμα χρήσης. Στο μαγαζί, όταν λένε ότι δούλευε πολλές ώρες σημαίνει ότι το είχαν παρατημένο σε μια άκρη χωρίς να κάνει τίποτα ενώ εσύ του βγάζεις λίγο το λάδι
kostas_dr Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 1. Για το ρεύμα, το έχω σκεφτεί και εγώ. Δεν έχω προσέξει να υπάρχουν διακυμάνσεις, αλλά η αγορά ενός ups, αρχίζει και γίνεται ελκυστική. (άλλα λεφτά ) 2. Δεν το έχω στριμωγμένο πουθενά, το έχω πάνω στο γραφείο, έχει κουτί με αρκετές τρύπες για καλύτερο εξαερισμό και ένα επιπλέον φαν. Αλλά το πρόβλημα, έχει παρουσιαστεί και λίγη ώρα αφού έχω ανοίξει το pc και όχι μετά απο αρκετές ώρες λειτουργίας. 3. Δεν του βγάζω το λάδι, το προσέχω ο ταλαίπωρος. Μόνο torrent και απλή περιήγηση. Μερικές φορές κόλλαγε, όταν το είχα αφήσει απλώς να κατεβάζει, με το mozilla κλειστό. Καμία άλλη διεργασία. Χθες αλλάξαμε και το τροφοδοτικό, με ένα ίδιο. Ίσως θέλει κάποιο μεγαλύτερο. Για να δούμε τι θα γίνει και σήμερα.
kostas_dr Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Το' χω και δεν μου βγάζει πάντα αποτέλεσμα. Αν βγάζει μπλε οθόνη, ναι. Αν απλώς παγώνει, νομίζω πως όχι.
kostas_dr Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 On Tue 8/4/2014 4:27:21 μμ GMT your computer crashedcrash dump file: C:\Windows\Minidump\040814-10935-01.dmpThis was probably caused by the following module: hal.dll (hal+0x12A3B)Bugcheck code: 0x124 (0x0, 0xFFFFFA8007861038, 0xBE000000, 0x800400)Error: WHEA_UNCORRECTABLE_ERRORfile path: C:\Windows\system32\hal.dllproduct: Microsoft® Windows® Operating Systemcompany: Microsoft Corporationdescription: Hardware Abstraction Layer DLLBug check description: This bug check indicates that a fatal hardware error has occurred. This bug check uses the error data that is provided by the Windows Hardware Error Architecture (WHEA).This is likely to be caused by a hardware problem problem. This problem might be caused by a thermal issue.The crash took place in a standard Microsoft module. Your system configuration may be incorrect. Possibly this problem is caused by another driver on your system that cannot be identified at this time.
Sange Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 On Tue 8/4/2014 4:27:21 μμ GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\040814-10935-01.dmp This was probably caused by the following module: hal.dll (hal+0x12A3B) Bugcheck code: 0x124 (0x0, 0xFFFFFA8007861038, 0xBE000000, 0x800400) Error: WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR file path: C:\Windows\system32\hal.dll product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: Hardware Abstraction Layer DLL Bug check description: This bug check indicates that a fatal hardware error has occurred. This bug check uses the error data that is provided by the Windows Hardware Error Architecture (WHEA). This is likely to be caused by a hardware problem problem. This problem might be caused by a thermal issue. The crash took place in a standard Microsoft module. Your system configuration may be incorrect. Possibly this problem is caused by another driver on your system that cannot be identified at this time. Αυτο το crash εχω και εγω ειδα κατι σε ενα βιντεο αν γινει σε εμενα καλός, πειραματιζομαι.....
kostas_dr Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Καλή τύχη. Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App
micos000 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Πολύ φοβάμαι ότι μπορεί να είναι και ο επεξεργαστής. Έχεις κάποιο πρόγραμμα για να ελέγχεις τις θερμοκρασίες; Εγώ έβαλα το cpu temp και το gpu temp στο λαπτοπ γιατί έχω θέματα με την κάρτα γραφικών (άτιμη gf 8600m gs, όλοι έχουν προβλήματα με τη σειρά Μ GS της nvidia). Πάντως δεν αποκλείω την περίπτωση θερμοκρασιών. Πάρε μια καλή πάστα και άνοιξε-καθάρισε-βάλε νέα πάστα στον επεξεργαστή. Δες και για κανένα bios update και κάνε και κανένα stress test στο επεξεργαστή και στην κάρτα γραφικών με κάποιο tool.
kostas_dr Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Bios update έκαναν τα παιδιά στο μαγαζί, μαζί με τα stress test. Άλλαξα και μπρίζα μήπως και ήταν προβληματική, αλλά τζίφος. Ίσα ίσα σήμερα, είναι μάλλον η χειρότερη ημέρα.
micos000 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Σου είπαν που έκαναν τέστ; Μόνο στον επεξεργαστή ή και σε vga και σε ram; Κατέβασε το hirren και κάνε ένα memtest και με το furmark έλεγξε την vga. Θα έλεγα να δοκιμάσεις και ένα live linux cd (π.χ. Mint) να δεις αν σου βγάλει και εκεί προβλήματα. Έτσι τουλάχιστον θα ξέρουμε αν είναι hardware ή software.
kostas_dr Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Σου είπαν που έκαναν τέστ; Μόνο στον επεξεργαστή ή και σε vga και σε ram Απ' ότι κατάλαβα, σ' όλα. Πρόβλημα hardware πρέπει να' ναι, αλλά τι; Θα κοιτάξω για αλλαγή μεγαλύτερου τροφοδοτικού και βλέπουμε.
micos000 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δεν πρέπει να είναι το τροφοδοτικό. Αφού στο μαγαζί δούλευε και στο σπίτι όχι κάτι άλλο πρέπει να είναι. Βάλε και cpu temp / gpu temp να δεις τις θερμοκρασίες.
farcry2 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Σου είπαν που έκαναν τέστ; Μόνο στον επεξεργαστή ή και σε vga και σε ram; Κατέβασε το hirren και κάνε ένα memtest και με το furmark έλεγξε την vga. Θα έλεγα να δοκιμάσεις και ένα live linux cd (π.χ. Mint) να δεις αν σου βγάλει και εκεί προβλήματα. Έτσι τουλάχιστον θα ξέρουμε αν είναι hardware ή software. που μπορω να κατεβασω τα linux live?
kostas_dr Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δεν πρέπει να είναι το τροφοδοτικό. Αφού στο μαγαζί δούλευε και στο σπίτι όχι κάτι άλλο πρέπει να είναι. Βάλε και cpu temp / gpu temp να δεις τις θερμοκρασίες. micos, σήμερα μου κόλλησε μια φορά, μετά απο 15 λεπτά χρήσης και μετά τίποτα, εδώ και τόση ώρα. Δεν πρέπει να ανεβάζει θερμοκρασία η cpu, διαφορετικά θα' πρεπε όσο μεγαλύτερη χρήση έχω, τόσες φορές να κόβεται. Εδώ όμως, συμβαίνει το αντίστροφο Να το πάω για εξορκισμό; Μια ακόμα μπλε οθόνη On Thu 10/4/2014 4:21:11 μμ GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\041014-15007-01.dmp This was probably caused by the following module: ndis.sys (ndis+0x2EDFF) Bugcheck code: 0xBE (0xFFFFF80000B96084, 0xB96163, 0xFFFFF88008F216A0, 0xA) Error: ATTEMPTED_WRITE_TO_READONLY_MEMORY file path: C:\Windows\system32\drivers\ndis.sys product: Λειτουργικό σύστημα Microsoft® Windows® company: Microsoft Corporation description: Πρόγραμμα οδήγησης NDIS 6.20 Bug check description: This is issued if a driver attempts to write to a read-only memory segment. This appears to be a typical software driver bug and is not likely to be caused by a hardware problem. The crash took place in a standard Microsoft module. Your system configuration may be incorrect. Possibly this problem is caused by another driver on your system that cannot be identified at this time.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα