toniok Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Γεια σας Πριν 2-3 μέρες την ώρα που πήγα να κάνω "πισω" στο Youtube μου έβγαλε μπλε οθόνη. Δεν πρόλαβα να δω το μήνυμα. Η ενέργεια που έκανα ήταν ότι πήγα στο Κέντρο ενεργειών και έκανα αποκατάσταση. Έκανα με το avast έλεγχο για ιούς σε normal & save mode αλλά δεν βρέθηκε τίποτα. O υπολογιστής είναι σχετικά καινούργιος . Εχει αγοραστεί τον Δεκέμβριο 2013, με Intel 5i, 8 gb Ram. Και τα win 7 home που έχω περάσει μόνος μου είναι γνήσια. Δυο μέρες τώρα που δουλεύω για 3 περίπου ώρες την ημέρα δεν είχα ξανά μπλε οθόνη αλλά γενικά με ανησυχεί το θέμα. Γιατί δεν θα αντέξω να ξαναπεράσω ολα τα προγράμματα αλλά και ποιος μου λέει ότι δεν θα ξανασυμβεί το ίδιο; Πως μπορούμε να δούμε τι προκάλεσε την μπλε οθόνη; Τον τελευταίο καιρό δεν εγκατέστησα κάποιο πρόγραμμα / driver. Αυτό που βλέπω στο "κατάργηση εγκατάστασης και αλλαγή ενός προγράμματος" βλέπω ότι στις 26/3/14 υπάρχει η ένδειξη εγκατάστασης του QuickTime7, Apple app . support, Apple software update και στις 30/03/14 Google toolbar for internet explorer. Όλα αυτά δεν μου χρειάζονται και μπορώ να απεγκαταστήσω (εκτος ισως απο το Quick Time). Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.
SPANK Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Κοιτα αφου στο έβγαλε 1 φορά μονο δεν χρειάζεται να ανσυσηχείς άμεσα πίστεψε με ολοι μας εχουμ φάει μπλές οθόνες σε άκυρες στιγμές και χωρίς κανεναν λόγο , αν παρολαυτά στο κανει και 2η φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορούμε να αρχίσουμε να ψάχνουμε τις αιτίες που μπορει να ειναι οτιδήποτε , απλα στα λεω για να σε καθησυχάσω δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για την ώρα
kostas_dr Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Τα 7άρια φαντάζομαι ότι είναι 64bit, έτσι; Για πες, γιατί και γω τέτοια έχω και κάτι προβληματάκια μαζί.
micos000 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Το είπα γιατί έχει 8gb ram. Εσύ τι πρόβλημα έχεις;
SPANK Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Τώρα τελευταία, συχνά πυκνά κολλάει. Έχεις κανει έλεγχο με hdsentinel για τον δίσκο και memtest για τις ram ?
micos000 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Παίρνεις με τη σειρά hdsentinel, memtest. Αν δεν βγάλουν σφάλματα συνεχίζεις με adwcleaner, malwarebytes, antivirus και αν δεν στρώσει format!!!
toniok Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Ναι 64 βιτ εχω. (Γράφω από κινητό.Καθυστερισα με την απάντηση διότι παρόλο που χρησιμοποιώ σωστούς κωδικούς σύνδεσης δεν μπορώ να συνδεθω . Μου γράφει συνέχεια "πρέπει να είστε συνδεδεμένος για να απαντήσετε" και έτσι δεν μου δίνεται η δυνατότητα να απαντήσω από το pc. Έκανα ανάκτηση κωδικών αλλά εχω το ίδιο πρόβλημα. Εάν μπορεί κάποιος να το προώθηση στους υπεύθυνους για να μην κούραζω άλλο με το να είμαι εκτός θέματος)
micos000 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Αφού δεν στο ξανάκανε μπορεί να ήταν και κάτι προσωρινό που διορθώθηκε. Κάνε όμως αυτό που λέει εδώ (http://www.pcsteps.gr/332-apenergopoiisi-automatis-epanekkinisis-meta-apo-mple-othoni/) για να απενεργοποιήσεις την αυτόματη επανεκκίνηση σε περίπτωση σφάλματος ώστε να μπορέσεις να δεις και να σημειώσεις το stop error. Οπότε, αν στο ξανακάνει με τον κωδικό σφάλματος το ψάχνεις στον γούγλη ή επανέρχεσαι. Για την σύνδεση σου τώρα. Με ποιον browser συνδέεσαι; Δοκίμασες από άλλον browser (ie, firefox, chrome, opera); Μπορεί να είναι κάποιο πρόσθετο που σε κόβει.
kostas_dr Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Παίρνεις με τη σειρά hdsentinel, memtest. Αν δεν βγάλουν σφάλματα συνεχίζεις με adwcleaner, malwarebytes, antivirus και αν δεν στρώσει format!!! Γιατί βρε κακούργε; 1
toniok Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 @micos Ευχαριστώ για το λινκ. Θα το κοιταξω. Οσο για την συνδεση. Με τον Chrome δουλευω και δεν μπορω να συνδεθώ. Με τον Firefox συνδεθηκα.Γιατι αραγε; Οταν πρωτογραφτηκα δεν είχα προβλημα.
micos000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Κάτι θα έχει @micos Ευχαριστώ για το λινκ. Θα το κοιταξω. Οσο για την συνδεση. Με τον Chrome δουλευω και δεν μπορω να συνδεθώ. Με τον Firefox συνδεθηκα.Γιατι αραγε; Οταν πρωτογραφτηκα δεν είχα προβλημα. Κάτι θα έχει "κάτσει" στον chrome. Πήγαινε στα πρόσθετα και απενεργοποίησε τα όλα. Δες αν μπορείς να συνδεθείς και ενεργοποίησε ένα-ένα τα πρόσθετα μέχρι να καταλάβεις ποιο σου κάνει νούμερα. Γιατί βρε κακούργε; Ε, αν δεν φταίει hardware και δεν είναι κάποιο malware τι άλλο θέλεις να σου πει το pc για να του κάνεις ένα φορμάτ;
kostas_dr Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Αλλαγή τροφοδοτικού και motherboard έχει μείνει. Όλα τ' άλλα έχουν τσεκαριστεί ή αλλάξει (κάρτα γραφικών που έβγαζε κάτι ωραίες μπλε οθόνες) Αλλά πως είναι δυνατόν στο μαγαζί που πήγα να κοιτάξουν το μηχάνημα, να δούλευε επι πολλές ώρες χωρίς πρόβλημα και μόλις το πήρα, να μου κολλάει μετά απο 2 ώρες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα