than96 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Καλησπερα Κατεβασα ενα αρχειο dmg. (mac osx) το μετετρεψα σε iso με το power iso! αν το γραψω σε dvd και κανω format θα εχω λειτουργικο mac χωρις προβλημα ή οχι; οταν το ανοιγω ( το iso ) με deamon toolls lite και ανοιγω τον δισκο απο το ( Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ) λεει οτι τα αρχεια δεν ειναι αναγνωρισιμα... οποτε αν κανω format θα μπουν τα mac η τζαμπα φασαρια; ευχαριστω με εκτιμηση θανος
TheELF Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Mac OS X σε non-apple υπολογιστές Διάβασε (και κάνε της ερωτήσεις σου) εδώ.... 1
than96 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Mac OS X σε non-apple υπολογιστές Διάβασε (και κάνε της ερωτήσεις σου) εδώ.... πως θα ξερω αν τρεχει το pc μου mac? το δευτερο απο αυτα που χειραζομαστε συμφωνα με τον συνδεσμο που μου στειλατε? ( [2] Mac ή Pc που να τρέχει Mac)
TheELF Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 πως θα ξερω αν τρεχει το pc μου mac? Πως να ξέρουμε εμείς τι pc έχεις;;;; Γενικά σε όλα τα pc τρέχει απλά διαφέρει το πόσο προβληματικά θα τρέχει,μπορείς να φτάσεις να έχεις ένα αρκετά λειτουργικό Mac αλλά σαν πραγματικό ποτέ δεν θα είναι. Ψάξε εκεί που ξέρεις για Niresh έχει έτοιμο usb αλλά και iso που μπορείς να το γράψεις από windows και είναι έτοιμο για hackintosh.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα