Konnosgeros Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Καλησπέρα συμφορουμίτες Θα ήθελα να απασχολήσω λίγο από τον χρόνο σας και την εμπειρία σας. Θα ήθελα να προτείνεται ποιες ελληνικές εταιρίες θεωρείται ( είτε χρησιμοποιείται οι ίδιοι είτε όχι) τις καλύτερες ελληνικές εταιρίες σε κατοχύρωση web domain και υπηρεσίες web hosting. Αναφέρομαι σε .gr domain. Σας ευχαριστώ παίδες, Κωνσταντίνος
Skierpetros Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Τα τελευταία χρόνια έχω διαφορες ιστοσελίδες στην www.cretaforce.gr. Μέχρι τώρα σε ότι χρειάστηκα σε θέμα support ήταν άψογοι. Στην προτείνω ανεπιφύλακτα. 1
NikosTsolakos Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Πιστεύω ότι και το godaddy.com είναι πολύ καλό!
Konnosgeros Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Το godaddy δεν εχει .gr από ότι είδα και ξέρω. Ευχαριστώ για τις προτάσεις και περιμένω και συνέχεια σε ποιές θεωρούνται γενικά οι καλύτερες ελληνικές εταιρίες του είδους για να καταλήξουμε σε επιλογή. Ευχαριστώ για τη βοήθεια μέχρι στιγμής.
staaronis3 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Κι εγώ συνεργάζομαι με την CreatForce και φυσικά την προτείνω. Όσο αφορά τα domain δεν νομίζω πως θα βρεις ιδιαίτερες διαφορές στις εταιρίες. Η CretaForce απλά έχει και ένα αυτοματοποιημένο σύστημα για τις καταχωρήσεις, έτσι κάνεις την πληρωμή μέσω Paypal, και άμεσα καταχωρείτε. Όσο αφορά το Hosting, χρησιμοποιεί FreeBSD (έναντι Linux ή Windows) σα λειτουργικό, και Lighttpd (έναντι Apache) για τον webserver. Μαζί αυτά τα δύο σημαίνουν ταχύτητα και αξιοπιστία. Σημείωσε επίσης ότι δεν χρησιμοποιούν κάποιο από τα γνωστά Control Panel, αλλά έχουν γράψει ένα δικό τους, το CretaPanel, το οποίο δεν επιβαρύνει τον server, ενώ είναι απλό στη χρήση, παρέχοντας σου όλες τις λειτουργίες όμορφα ταξινομημένες. Παράλληλα, έχεις πρόσβαση στον server μέσω SSH, γλιτώνοντας από χρόνο και κόπο εφ όσον ξέρεις (ή μάθεις) 5-10 εντολές του unix. Έχει τύχει να συνεργαστώ (λόγω πελατών) με διάφορες εταιρίες, όμως καμία από αυτές δεν με ικανοποίησε.
codeIgniter Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Πολύ καλή όντως η creta αλλά πάρα πολλούς δεν τους βολεύει το cretapanel αν και θα συνηθίσεις. Μαζί με tophost είναι στις επιλογές μου.
rename Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Συνεργάζομαι με την cretaforce από το 2003 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Με καλύπτει απόλυτα σε ότι και αν χρειάζομαι. Πιστεύω η επιτυχία της είναι στην άμεση συνεργασία με τους διαχειριστές της. Θα την πρότεινα σε όλους ανεπιφύλαχτα!!! Με εκτίμηση Rename Δημήτριος Γ. Γεράσης
bikey77 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Hyperhosting.gr από μένα. Άριστη εξυπηρέτηση, καλές τιμές και προσωπικό με μεγάλη τεχνογνωσία. Συνεργάζομαι μαζί τους πάνω από 10 χρόνια, έχω 100 domains και άλλα τόσα πακέτα φιλοξενίας.
anetsos Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 εγω χρησιμοποιώ την pointer.gr και ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα