Conqueror92 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Καλησπέρα σε όλους, Εχω αγοράσει εδώ και δυο μέρες εγώ και ένας φίλος μου την samsung UE46F6400AW απο e-shop. Όταν μπήκαν σε λειτουργεία και αρχίσαμε να τις επεξεργαζόμαστε είχαμε δύο ειδών προβλήματα. Στον φίλο μου άρχισε να κάνει Shut Down και Reboot χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο, είτε άλλαζε κανάλια είτε έβλεπε ταινία μέσω USB και έπαιζε με το Smart Hub. Κάναμε αρκετές δοκιμές για να δούμε μήπως είναι κάποια ρύθμιση αλλά τίποτα. Το παλικάρι έχει σκεφτεί ήδη να την επιστρέψει εντός 7 ημερών για αντικατάσταση ή επιλογή άλλου μοντέλου. Εγώ απο την άλλη, ασχολήθηκα αρκετά με την τηλεόραση αυτές τις δύο μέρες και εντόπισα τα εξής θέματα: α) ενώ είχα συνδέσει την TV στο WiFi οι εφαρμογές στο Smart Hub δεν ήταν διαθέσιμες και δεν μπορούσα να τις χρισημοποιήσω (κάτι το οποίο φτιάχτηκε σήμερα το πρωί αλλάζοντας τις ρυθμίσεις της ώρας που δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο ήταν η λύση του προβλήματος), β) μερικές φορές το τηλεχειριστήριο φένεται να μην επικοινωνεί με την τηλεόραση ή κάνει response μετα από 4-5 δευτερόλεπτα (αυτό ίσως και να προκαλείται από CPU-usage αλλά δεν είμαι σίγουρος).Όταν κολλήσει όποιο κουμπί και να πατήσεις δεν κάνει respond ακόμα και το power button. Δεν ξέρω τι να κάνω και με έχει απογοητεύσει πολύ αυτο το πράγμα ειδικά απο τη Samsung διότι απότι είδα η σειρά F έχει πολλά τέτοιου είδους προβλήματα. Επίσης και οι δύο τηλεοράσεις φοράνε το firmware 1119 που απότι φένεται είναι και το τελευταίο, και έχουν φάει αρκετά reset για να αρκεστούμε στο θέμα του προβληματικού λογισμικού. Κάτι άλλο φταίει. Αν μπρορείτε να μου προτείνετε κάποια λύση ή κάποιος που αντιμετώπιζει τα ίδια προβλήματα και να τα έχει καταφέρει να μας φωτίσει. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα