bas13bou Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 γεια σας πηγα να συνδεσω ενα led ανεμιστηρα και μετα δεν τρεχει καννεις ανεμιστηρας μπορει να βοηθησει καποιος ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bas13bou Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 αν γνωρίζει κάποιος ας με βοηθήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Που τον εχεις συνδεσει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark vader Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 μήπως ξήλωσες κανένα απο τα καλωδιακια του βύσματος (έχουν και ασφάλεια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bas13bou Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Έχω και του τέσσερις ανεμιστηρες στην υδροψυξη και πηγα να βάλω στον έναν μπροστά που ειναι led ρευμα και μετα δεν έτρεχε κανείς ενώ ο υπολογιστής δουλεύει κανονικά. Δεν νομίζω μάλλον είναι θέμα βραχυκυκλωματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SearchEngine Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Που τα συνδεσες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bas13bou Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Έχει σταλεί για αλλαγή φιλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα