Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, θα ηθελα συμβουλη για να επιλεξω μαρκα-μοντελο για μνημες. Εχω αυτες της υπογραφης και η μητρικη μ δεχεται αλλα 2χ2 ακομα. Οταν επιχειρησα να κανω ενα Oc νομιζω πως οι corsair με εμποδισαν (δν εχω ιδιαιτερη εμπειρια αλλα ειχα αυτη την εντυπωση). Σκεφτομαι αυτη τη φορα να παω σε αλλη μαρκα να τις δοκιμασω κ μονες να δω πως θα παει. Ποια μαρκα θεωρειτε οτι ειναι καλυτερη?

ευχαριστω

Δημοσ.

Κοιτα αν μπορεις να βρεις τις ίδιες για να μην εχεις θέματα με ασυμβατότητες , αν βασικός λόγος ειναι το overclock στις ram δεν φταίνε αναγκαστικά οι corsair ειναι γενικό λιγο περίπλοκο αμα δεν εχεις ξανα ασχοληθεί me overclock και χρειάζεται πολλες δοκιμές για να βρεις τι ταιρίαζει στο δικο σου μηχάνημα για να ειναι stablet , και ενοω απο θέμα timings και ρευμάτων

Δημοσ.

Αυτα π ειπες σκεφτομαι κ γω ακριβως. Απλα δεν ξερω με τρωει να δοκιμασω κ αλλη μαρκα απο ραμ. Απλα αυτες π εχω δουλευουν κ το ξερω αμα παω σε g.skill π σκεφτομαι φοβαμαι μν εχουν ασυμβατοτητα με το m/b. Ψαχτηκα λιγο στο φορουμ κ καποια παιδια ελεγαν οτι στοκ δουλευουν κομπλε οι corsair αλλα σε oc ειχαν θεμα.Οι g.skill ειναι τοπ αυτη την στιγμη ή καποια αλλη μαρκα?  

Δημοσ.

Εγω προσωπικά δεν εχω κανενα πρόβλημα με τις corsair ενω παλια ειχα ορισμένα θεματάκια με τις kingston που ειναι επισης πολυ καλη μάρκα αλλα την άλλαξα , ξέρεις γενικα δεν υπάρχουν κακες και καλές εταιρίες ειναι και τι θα σου κάτσει στο ολο configuration

Δημοσ.

Ναι δν εχεις αδικο σ' αυτο π λες.Παιζει να παω για τις ιδιες γιατι προσπαθω να βρω συμβατοτητα των g.skill με την m/b και δν βρισκω επειδη ειναι παλια η m/b. Δν νομιζω να εχει θεμα αλλα ποτε δν ξερεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...