Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραια. Τωρα ολοι οι εχοντες απωθημενα με το μηχανιλικι θα τρεξουν να γραφτουν στο τεε για να αποκτησουν και αυτοι τα πολυποθητα προνομια των μηχανικων και να γινουν μερος αυτης της ιερης καστας. Πανω που αρχισαμε να πειθουμε αυτο το χρεωκοπημενο ταμειο να εχει μια πιο εντιμη συμπεριφορα απεναντι στα ανεργα και μη, μελη του, το χρημα θα εισρευσει αφθονο απο τειτζηδες και κολλεγιοπαιδα. Φτου και απο την αρχη...

• Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μέχρι πριν λίγο δεν είχαμε καθόλου δικαιώματα και όσα είχαμε ήταν με χίλιους περιορισμούς,  ξέρεις πόσες προκηρύξεις έχω χάσει γιατί όλες θέλουν ΠΕ μηχανικό ? 

Λίγο άσχετο δεν είναι;

Ξέρεις πόσες προκηρύξεις έχω εγώ γιατί ήθελαν ΠΕ φυσικό;

Δημοσ.

Δεν αντιλέγω, τα αντίστοιχα πολυτεχνικά τμήματα έχουν όμως καλύτερους καθηγητές.

Γιατί όμως είναι καλύτεροι ? Και οι δυο έχουν κάνει διδακτορικό και έχουν πτυχίο από πανεπιστήμιο.

Δημοσ.

Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Οι απόφοιτοι του Πολυτεχνείου έχουν επάρκεια στο αντικείμενο τους άσχετα άν ένας απόφοιτος του ΜΙΤ έχει περισσότερη εξειδίκευση/εμπειρία.

Μπροστά στον απόφοιτο ΜΙΤ δεν έχεις επάρκεια στο αντικείμενο σου. Συγκριτικά είσαι ανεπαρκής. Είχε πολύ καλύτερους καθηγητές από 'σενα, έμαθε πολύ περισσότερα πράγματα από 'σενα, ασχολήθηκε πολύ περισσότερο με έρευνα απ' ότι εσύ. 

Δημοσ.

Πολυ φασαρια για το τιποτα. Ο κατασκευαστικος κλαδος πεθανε. Τρεχατε κοροιδα να παρετε και εσεις το δικαιωμα της υπογραφης και να πληρωνετε ισοβιως τον νταβατζη που λεγεται τσμεδε. Εχετε δεν εχετε εισοδηματα.

Δημοσ.

Λίγο άσχετο δεν είναι;

Ξέρεις πόσες προκηρύξεις έχω εγώ γιατί ήθελαν ΠΕ φυσικό;

Μιλαω για την ειδηκοτητα μου, που ειμαι ηλεκτρολογος και ενω ΤΕΙ=ΑΕΙ ηθελαν να εισαι και μελος του ΤΕΕ δεν εχω δει κατι αντιστοιχο για αλλες ειδηκοτητες αν κανω λαθος παρακαλω να με διορθωσεις.

Δημοσ.

Γιατί όμως είναι καλύτεροι ? Και οι δυο έχουν κάνει διδακτορικό και έχουν πτυχίο από πανεπιστήμιο.

Kαι εντελώς διαφορετικό ερευνητικο-συγγραφικό έργο..

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ φασαρια για το τιποτα. Ο κατασκευαστικος κλαδος πεθανε. Τρεχατε κοροιδα να παρετε και εσεις το δικαιωμα της υπογραφης και να πληρωνετε ισοβιως τον νταβατζη που λεγεται τσμεδε. Εχετε δεν εχετε εισοδηματα.

Σε αυτο εχεις δικιο αλλα και τωρα που δεν εχουμε δικαιωματα παλι ενα καρο λεφτα πληρωνεις γιανα κανεις εναρξη και να παρεις σφραγιδα.

Δημοσ.

Μπροστά στον απόφοιτο ΜΙΤ δεν έχεις επάρκεια στο αντικείμενο σου. Συγκριτικά είσαι ανεπαρκής. Είχε πολύ καλύτερους καθηγητές από 'σενα, έμαθε πολύ περισσότερα πράγματα από 'σενα, ασχολήθηκε πολύ περισσότερο με έρευνα απ' ότι εσύ. 

Τρολλάρεις και δεν έχω όρεξη. Όταν είσαι επιστημονικά καταρτισμένος για να "σηκώσεις" μια πολυκατοικία, τότε έχεις επάρκεια του αντικειμένου σου. Αντικειμενικά και καθόλου συγκριτικά.

Αντίστοιχα, γιατί να μην υπάρξει και εξίσωση Ιατρών/Νοσηλευτών, άν το βλέπεις έτσι?

Δημοσ.

Μιλαω για την ειδηκοτητα μου, που ειμαι ηλεκτρολογος και ενω ΤΕΙ=ΑΕΙ ηθελαν να εισαι και μελος του ΤΕΕ δεν εχω δει κατι αντιστοιχο για αλλες ειδηκοτητες αν κανω λαθος παρακαλω να με διορθωσεις.

Το ενα ειναι πενταετες το αλλο οχι. Αυτο ειναι αρκετο. Αν θελαμε να ειμαστε δικαιοι, και με δικα σου κριτηρια εννοω δικαιοι, τοτε θα μπορουσανε να πουνε οτι θελουνε μονο πτυχιουχους ηλεκτρολογους με Msc οποτε παλι εξω θα ησουνα.

Σε αυτο εχεις δικιο αλλα και τωρα που δεν εχουμε δικαιωματα παλι ενα καρο λεφτα πληρωνεις γιανα κανεις εναρξη και να παρεις σφραγιδα.

Οταν λες λεφτα τι εννοεις? Το ΤΕΒΕ?

Δημοσ.

Kαι εντελώς διαφορετικό ερευνητικο έργο..

Ελα φιλε μου στην Ελλαδα ειμαστε μην μου λες για ερευνα, ξερεις πολυ καλα οτι στις περισσοτερες φορες οι προσληψεις και η ακαδημαικη καριερα στα πανεπηστημια και τα ΤΕΙ εξαρτατε κατα 90% απο το πολιτικο κονε και γνωριμιες που εχεις.

Δημοσ.

Το ενα ειναι πενταετες το αλλο οχι. Αυτο ειναι αρκετο. Αν θελαμε να ειμαστε δικαιοι, και με δικα σου κριτηρια εννοω δικαιοι, τοτε θα μπορουσανε να πουνε οτι θελουνε μονο πτυχιουχους ηλεκτρολογους με Msc οποτε παλι εξω θα ησουνα.

Οταν λες λεφτα τι εννοεις? Το ΤΕΒΕ?

Ναι αλλα και τα πανεπιστημια 4 ειναι και ειναι αλλες οι θεσεις για απλους πτυχιουχους και αλλο για για πτυχιουχους με μαστερ.

Οχι δεν ημουν εξω γιατι μπορω να κανω Msc αν θελω ενω μελος του TEE δεν μπορω να γινω!

Και ΤΕΒΕ και τις εισφορες που δινεις στο ΕΕΤΕΜ.

όχι δεν ισχύει αυτο που λες σε Πολυτεχνεία/Ιατρικες κτλ.

Ναι για αυτο κατα τυχη οι μισοι καθηγητες πολυτεχνειων και ιατρικων σχολων γινονται βουλευτες και υπουργοι...

Δημοσ.

Ναι αλλα και τα πανεπιστημια 4 ειναι και ειναι αλλες οι θεσεις για απλους πτυχιουχους και αλλο για για πτυχιουχους με μαστερ.

Οχι δεν ημουν εξω γιατι μπορω να κανω Msc αν θελω ενω μελος του TEE δεν μπορω να γινω!

Και ΤΕΒΕ και τις εισφορες που δινεις στο ΕΕΤΕΜ.

Το σεναριο ηταν υποθετικο. και σε αυτο το σεναριο εννοειται οτι με ενα Msc θα επρεπε να εξισωθεις με τα πολυτεχνεια. Εχεις καθε δικιο.

Κατα τα αλλα Το ΤΕΒΕ οσο ακριβο και να ειναι ανα πασα στιγμη το σταματας αν δεν εχεις δουλεια και το ξαναξεκινας οποτε κρινεις οτι σε συμφερει. Αντιθετως το τεε σε κυνηγαει συνεχεια. Μετα την 5ετια πιανει κοντα τα 2500 το εξαμηνο. Ξερεις ποσοι ειναι ανεργοι και μπαινουν μεσα 5000 τον χρονο? Ελατε και εσεις στην παρεα μας. Τουλαχιστον θα σας λενε μηχανικους με την βουλα (οχι οτι πριν δεν ησασταν).

Δημοσ.

Τσουβαλιάζεις και χάνεις το δίκιο σου.

Και πραγματικά δεν καταλαβαίνω τη λογική των αποφοίτων Τει.

Διάβασαν λιγότερο, κουράστηκαν λιγότερο, εξετάστηκαν λιγότερο, εμβάθυναν στην επιστήμη τους λιγότερο, και όμως θέλουν τα ίδια δικαιώματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...