Antonis13131 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Για σας, με λένε Αντώνη και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τον νέο Η/Υ που έφτιαξα. (Πιο κάτω βρίσκεται αναλυτικά το σύστημα μου). Λοιπόν, έχω δύο σκληρούς δίσκους, έναν SSD και έναν HDD σε Windows 8.1 αλλά ενώ στο bios βρίσκω τον HDD μέσα στα Windows δεν μου τον εμφανίζει κι έτσι δεν μπορώ να αποθηκεύσω τίποτε!!!!!!:'( Τι μπορώ να κάνω; Και ποιες ειναι οι λύσεις μου αν υπάρχουν; Το σύστημα: Asus MAXIMUS VI GENE S1150 INTEL CORE i5-4670 ASUS GF GTX 760 DCIIOC 1x8GB KINGSTON HYPERX 1600MHz CORSAIR RM 650, 650W modular SAMSUNG SSD 120GB EVO 840 SATA3 WESTERN DIGITAL CAVIAR BLACK 500GB SATA3 WINDOWS 8.1 64bit GREEK ORIGINAL.
SPANK Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Ο hdd (WESTERN DIGITAL CAVIAR BLACK 500GB SATA3) ειναι καινούργιος τωρα τον αγόρασες ? Αν ναι πήγαινε Control Panel \ System and Security \ Administrative Tools \ computer management και μετα στο disk management βρίσκεις τον δίσκο του κάνεις format σε ntfs του δίνεις και ενα γράμμα να κανει partition και φυσιολογικά πρέπει να εισαι εντάξει
SPANK Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Πες αν σου δούλεψε αν και φυσιολογικά πρέπει να εισαι οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα