Lside Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Καλησπέρα, Έχω έναν amd fx 8350 (χωρίς overclock) και εγκατέστησα μια ψήκτρα της corsair h80i. Σε τι θερμοκρασίες πρέπει να λειτουργεί ο επεξεργαστής? Παραθέτω μια εικόνα από HWMonitor. Είναι λογικό να λειτουργεί σε τόσο χαμηλή θερμοκρασία? Αν λειτουργεί σε τόσο χαμηλή θερμοκρασία όπως αναφέρει το screeshot υπάρχει πρόβλημα? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 γιαυτο βαζουμε ψυκτρες. οσο πιο κρυο τοσο καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Λάθος ένδειξη είναι. Τρέξε prime95 να δεις αν είναι καλές οι θερμοκρασίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 το 6 ειναι σιγουρα λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Αν ο υπολογιστής ήταν σε idle αρκετή ώρα, τότε δεν υπάρχει κάτι παράξενο στο screenshot που παρέθεσες (αν δεν ισχύει αυτό τότε τα έπαιξε το πρόγραμμα και θέλει restart)...το συγκεκριμένο 6άρι είναι το core temp και στους amd οι θερμοκρασίες στους πυρήνες σε idle καταστάσεις δείχνουν βαθμούς που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα (όπως είπαν και τα παιδιά είναι λάθος)...γι αυτό και κοιτάμε κατα βάση τις θερμοκρασίες στο socket όταν ο επεξεργαστής είναι idle, οι οποίες είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα και πάλι όμως όχι απόλυτα..Σε full load από την άλλη ή όταν εκτελεί κάποια εργασία ο cpu, κοιτάμε τα core temps του επεξεργαστή για έγκυρες μετρήσεις... Εγώ όταν είχα ανοιχτό παράθυρο τον ιανουάριο κάποιες μέρες που είχε πολύ κρύο, μου έδειχνε 0 βαθμούς στα core temps... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα