marios1957 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 ...σελίδων,όταν πρόκειται να κατεβάσω κάποια εικόνα.Επίσης,αυτή η μαλακιούλα του λειτουργικού,επιδρά αρνητικά και σε άλλες ιστοσελίδες(Δεν κατεβαίνουν πλήρως,δεν δείχνει δηλαδή όλη την εικόνα,με τα κουμπάκια-αν έχει-κλπ.). Έχω αναβαθμίσει τον i.e.,μέχρι και λειτουργικό έχω αλλάξει.Δεν τολμάω να κάνω format,γιατί θα τρέχω μιά βδομάδα...Ούτε και γω ξέρω τι έχω στο σκληρο,με ποιόν τρόπο τα έχω,πως τα κατάφερα και περπάτησαν διάφορα proggies και τέτοια "οργανωμένα" πράματα.... Any ideas???? Και κάτι άλλο.Μήπως αυτός ο π@στης o "Gator" είναι μέρος κάποιας εφαρμογής, η οποία έχει άμεση σχέση με το πρόβλημά μου;Γιατί,κάποια στιγμή με έβαλε ο διάολος και καθάρισα τον δίσκο από προγράμματα που κατά την γνώμη μου ήταν άχρηστα...Είπα εγώ...Μετά,είπα να σβήσω και κάποια κατάλοιπα(που άφησαν πίσω οι απεγκαταστάσεις) και μάλλον εκεί έσβησα και αυτή τη μ@λ@κί@...Πως διoρθώνετε,παρακαλώ; Συμπλήρωμα:Μήπως,μέχρι να το φτιάξω,μπορεί κανα καλό παιδάκι να κατεβάσει για μένα από το cdcovers.cc το DVD cover "Τime out" custom;Θα το θεωρήσω δώρο γενεθλίων.Κλείνω τα 46 σήμερα(χρόνια μου πολλά-ευχαριστώ).Το e-mail μου είναι ενεργό. Τhnkz.
dim_b Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Χρόνια πολλά Μάριε. Σου έστειλα το εξώφυλλο που θέλεις.
jeankoyg Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Δοκίμασε το Opera αντί του IE για να δεις αν έχεις μεγάλο πρόβλημα ή αν απλά φταίει ο IE. Βάλε και το Ad-aware να διώξεις κακόβουλα progs.
Jastonas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 to Gator einai adware programmataki. Bgalto oso pio grhgora mporeis:)
marios1957 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Thnkz φιλαράκια...Δήμο,σου απάντησα,δεν μπόρεσα να το κατεβάσω το attachment...Ιάσωνα,θα το ψάξω το βραδάκι... Σας ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.