Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας, θέλω να ρωτίσω άμα γίνεται να κάνω αναβάθμιση στα mbps επειδή τώρα έχω 4 mbps και αν γίνεται αν επιβαρυνθώ με μεγαλύτερα πάγια.

ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

καλησπέρα σας, θέλω να ρωτίσω άμα γίνεται να κάνω αναβάθμιση στα mbps επειδή τώρα έχω 4 mbps και αν γίνεται αν επιβαρυνθώ με μεγαλύτερα πάγια.

ευχαριστώ πολύ.

αν εχεις 4 mbit απο οτε ναι θεωρητικα μπορεις να πας στο πακετο εως 24 Mbps.για το ποσο θα πιασεις καλο θα ηταν να δουμε τα υπαρχοντα χαρακτηριστικα της γραμμης μεσα απο το ρουτερ σου

• Like 1
Δημοσ.

αν εχεις 4 mbit απο οτε ναι θεωρητικα μπορεις να πας στο πακετο εως 24 Mbps.για το ποσο θα πιασεις καλο θα ηταν να δουμε τα υπαρχοντα χαρακτηριστικα της γραμμης μεσα απο το ρουτερ σου

cyta έχω.

δεν ξέρω πως να δω τα χαρακτηριστικά της γραμμής μου :mellow:

Δημοσ.

αν μπεις μεσα στο ρουτερ με την Ip του ρουτερ καπου θα εχει καποιο status η καποιο dsl status .εκει ειναι.τι ρουτερ εχεις?

Δημοσ.

πηγαινε στης ρυθμισης του ρουτερ

πως πάω

αν μπεις μεσα στο ρουτερ με την Ip του ρουτερ καπου θα εχει καποιο status η καποιο dsl status .εκει ειναι.τι ρουτερ εχεις?εχ

εχω το adb AV4202N

Δημοσ.

καποια ip εχει που μπαινεις στο μενου του.γραψε ipconfig απο command prompt και δες την προεπιλεγμενη πυλη γιανα δεις ποια ειναι η Ip του

Δημοσ.

καπου θα πρεπει να σου λεει attenuation και margin.ισως σε αλλη καρτελλα πχ στην Monitoring.δεν το ξερω που το γραφει αυτο το ρουτερ.

Δημοσ.

θα σε γελασω.δεν ξερω που μπορει να το εχει.δοκιμασε να μπεις με αυτα τα στοιχεια μηπως δεις κατι παραπανω

cytaadmin
cyt@$upp0rt

Δημοσ.

τέλος πάντων.απλώς ήθελα να μάθω αν πάω στο πακέτο των 24 αν θα επιβαρυνθώ με επιπλέον πάγια.

Εννοείται ΝΑΙ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...