geotrian Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Καλησπερα, πηγα χθες να εισαγω το στικακι μου σε ενα παλιο μηχανημα (δεκαετιας και πανω) και δεν το αναγνωριζε.. το δοκιμασα με κανα 2 ακομα στικακια και μου παρουσιαζε το ιδιο... ξερετε τι μπορει να φταιει? δοκιμασα και με φορματ fat32 και με ntfs... καμια λυση στο προβλημα?
TheELF Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Σε windows;;; Ποια έκδοση;; Ή θες να κάνεις εκκίνηση από το usb;;
geotrian Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 windows 98 πρεπει να ειναι... οχι δεν θελω να κανω εκκινιση απο εκει...
TheELF Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Πρέπει να περάσεις driver στα 98 για να βλέπει usb. http://www.technical-assistance.co.uk/kb/usbmsd98.php
geotrian Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 ενα στικακι που εχει αυτος το αναγνωριζει... οταν παω να βαλω το δικο μου δημιουργειται το θεμα
SPANK Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μηπως το usb που εχει αυτος ειναι παλιό σχετικά και για αυτο δεν εχεις πρόβλημα , ποιο ειναι ? Δοκίμασε αυτο που σου ειπε ο TheELF και πες αν έφτιαξε
geotrian Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 η αληθεια ειναι οτι πολυ παλιο το στικακι του.. θα δοκιμασω και θα επανελθω αν χρειαστει.... ευχαριστω πολυ 1
TheELF Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Ενδέχεται να έχει και περιορισμό στο μέγεθος από το Bios.... Μπήκες καθόλου να δεις αν έχει καμιά ρύθμιση για το usb;;;
geotrian Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 οχι καθολου.. αλλα εχω και στικακι 2gb... νομιζω οτι ειναι το ελαχιστο που μπορει να θεσει καποιος..
TheELF Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Εκείνες της εποχές usb με 256mb ήταν τεράστιο..... 1
geotrian Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 σωστο και αυτο... θα δω τι χωρητικοτητα εχει το δικο του στικακι...αυτο που ειπες απο το bios πως γινεται?
TheELF Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δες π.χ. αν έχει επιλογή πως να βλέπει το usb usb-floppy usb-hdd κτλ.. Αν το έχει σαν floppy π.χ. τότε,αν θημάμε καλά, μέχρι τόσο βλέπει 256mb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα