Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά,θέλω να κάνω επέκταση στο ασύρματο δίκτυο σε ενα σπίτι 400 τ.μ. ειναι μεζονέτα και αποτελείται απο υπόγειο(200τ.μ.),ισόγειο(100τ.μ.) και πρώτο(100τ.μ.)...το δίκτυο βρίσκεται στο υπόγειο,εκει υπάρχει ενα router που μέσο ενός switches στέλνει σε ολο το σπίτι internet σε μπριζακια rj45...Οπότε αυτό που εχω σκεφτεί εγω είναι να πάρω ενα Καλό router για το υπόγειο (δεν εχω πρόβλημα να μην καλυφθούν ολα τα τ.μ. στο υπόγειο μιας και υπάρχει γκαραζ κ.τ.λ.π.) και απο ενα access point για κάθε όροφο που θα περνούν internet απο τα μπριζακια rj45(γίνεται αυτό σωστά..?)οπότε θα ήθελα την βοήθειά σας για να επιλέξω ενα router και 2 acces point.

Ποσό περίπου 130-150 ευρω και θα προτιμούσα απο eshop λογο ευκολίας.ευχαριστώ

Δημοσ.

to adsl router στο υπογειο μπορεις να το κρατησεις αν δεν εχει καποιο θεμα.απο εκει και περα μπορεις αν εχεις παλια adsl router να τα κανεις access points για να μην χρειαστει να πληρωσεις .απο εκει και περα μετα φτηνα και καλα access points ειναι τα tp link ενω αμα σε παιρνει οικονομικα μπορεις να πας ειτε σε netgear ειτε σε dlink.σε βολευει να πας σε access points παρα σε routers διοτι θα μπλεχτεις χωρις λογο αν πας σε router.

Δημοσ.

Τωρα εχω ενα huawei του οτε,δεν λεει πολλα αλλα μπορει να το κρατήσω για να μου ερθει πιο φτηνα αν και δεν καλύπτει ασυρματα ουτε το μισό υπογειο...παλια router δεν εχω,εχουν χαλασει οπότε παω για access point,κατι τετοιο

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.612441

θα ηταν καλο ή σε αυτο

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.614658

καλυτερα..?

Δημοσ.

Και τα 2 έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά. Θα έλεγα το TP-Link απλά και μόνο διότι παίζει σε μεγαλύτερες θεωρητικές ταχύτητες (300Mbps έναντι 150Mbps) με συμβατές συσκευές.

Μην χρησιμοποιήσεις, για λόγους ασφάλειας, την λειτουργία WPS που έχουν και τα 2.

Για το καλύτερο αποτέλεσμα όρισε WPA2 μόνο και όχι WPA/WPA2, με κωδικοποίηση AES.

Τέλος χρησιμοποίησε το ίδιο SSID με το αρχικό modem/router, με τις ίδιες ρυθμίσεις ασφάλειας, αλλά διαφορετικό κανάλι (±4 ψηφία).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...