fastnickride Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Καλησπέρα καλησπέρα, χρησιμοποιώ πολλά χρόνια το συγκεκριμένο προγραμματάκι είτε για ταινίες σε υψηλή ανάλυση είτε για βιντεάκια(που φτιάχνω) κοκ. το πρόβλημα μου,τελευταία θέλω να δω κάποια βίντεο από βαφτίσεις τα οποία είναι σε αρχεία .m2v και κάποιο αλλο Αρχείο δεν θυμάμαι αλλά είναι από κάμερα Sony, την στιγμή της αναπαραγωγής δείχνει κάτι γραμμές. Στο Windows media player παίζει κανονικά τα αρχεία αυτά χωρίς κανένα πρόβλημα. Γνωρίζουμε που οφείλεται αυτό? Επίσης με το QuickTime πρόγραμμα δεν αναγνωρίζει τα αρχεία? Παίζει να είναι codecs? Είχα κάνει εγκατάσταση αν θυμάμαι πέρυσι τους klite...
CheOnWeb Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δεν ξέρω για τι γραμμές μιλάς αλλά δοκίμασε στο vlc: Menu>Video>Deinterlace>on
fastnickride Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Θα το δοκιμάσω αυτό που λες(αποδιαπλοκη-ενεργοποίηση)...οι γραμμές είναι σαν τρέμουλο, όταν παίζει το βίντεο σε στιγμές κίνησης εμφανίζονται αυτές οι γραμμές διαφορετικά δείχνει κανονικά. Θέλω να πάρω εικόνα από βίντεο αλλά εμφανίζονται αυτές οι γραμμές και μου χαλάει την εικόνα...Μήπως ξέρεις από Windows media player πως να πάρω εικόνα?
CheOnWeb Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δοκίμασε πρώτα το "αποδιαπλοκη-ενεργοποίηση" για να σιγουρευτούμε ότι είναι αυτό το θέμα. Τι εννοείς "να πάρω εικόνα";
micos000 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Αυτό που λέει ο che είναι. Αυτό που βλέπεις είναι οι γραμμές του interlacing γιατί η κάμερα που έγραψε το βίντεο γράφει σε 50i (Interlaced) και όχι σε 50p (progressive).
CheOnWeb Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Αυτό που λέει ο che είναι. Αυτό που βλέπεις είναι οι γραμμές του interlacing... Το οποίο θα έπρεπε να έχει πεθάνει μαζί με τις crt οθόνες... το φελέκι μου μέσα...
fastnickride Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Όντως αυτό ήταν με την αποδιαπλοκη, τώρα παίζει σωστά το βίντεο. Ήθελα φωτογραφία από το βίντεο, αυτό εννοούσα. Το βρήκα εκεί που λέει λήψη στιγμιοτυπου πλάνου. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα