Προς το περιεχόμενο

Τρακάρισμα σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο

bkran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βγαίνω κι εγώ στο μπαλκόνι το πρωί και βλέπω μια περίεργη σκιά στο πλάι του αυτοκινήτου, το φως λέω θα ναι, περίεργες γωνίες, είμαι και ψηλά οπότε μου φαίνεται. Κοιτάω ξανά και ξανά, δεν αλλάζει τπτ.... Τρέχοντας τις σκάλες και βλέπω χτύπημα πίσω από την πόρτα, όλη την πόρτα μέσα και γρατζουνιές μέχρι το μπροστινό φτερό. Φυσικά και το γίδι δεν άφησε σημείωμα και το γαμώτο είναι ότι χτύπησε και ο συναγερμός αλλά που να τον ακούσω. Φαντάζομαι νύχτα κανένας πιωμένος θα ήτανε και την έκανε με ελαφρά. Έχει κανένα νόημα να κάνω κάτι ή απλά τα κλαίω ?

Και το σκεφτόμουνα ο ****κας να μην το αφήσω εκεί, αλλά είχα ένα σωρό πράματα να κουβαλήσω άσε που είναι κανονική θέση, δεν ήταν κάπου παράνομα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βγαίνω κι εγώ στο μπαλκόνι το πρωί και βλέπω μια περίεργη σκιά στο πλάι του αυτοκινήτου, το φως λέω θα ναι, περίεργες γωνίες, είμαι και ψηλά οπότε μου φαίνεται. Κοιτάω ξανά και ξανά, δεν αλλάζει τπτ.... Τρέχοντας τις σκάλες και βλέπω χτύπημα πίσω από την πόρτα, όλη την πόρτα μέσα και γρατζουνιές μέχρι το μπροστινό φτερό. Φυσικά και το γίδι δεν άφησε σημείωμα και το γαμώτο είναι ότι χτύπησε και ο συναγερμός αλλά που να τον ακούσω. Φαντάζομαι νύχτα κανένας πιωμένος θα ήτανε και την έκανε με ελαφρά. Έχει κανένα νόημα να κάνω κάτι ή απλά τα κλαίω ?

Και το σκεφτόμουνα ο ****κας να μην το αφήσω εκεί, αλλά είχα ένα σωρό πράματα να κουβαλήσω άσε που είναι κανονική θέση, δεν ήταν κάπου παράνομα...

περαστικα. εσυ να εισαι καλα!

Την έχω πάθει κι εγώ, στο αυτοκίνητό μου που τότε δεν είχε κλείσει ούτε 2 μήνες. Κάποιο φορτηγό κατάφερε κι έπεσε πάνω στο δικό μου κι ας ήταν το 5ο αμάξι στην σειρά στο στενό. Όλη η δεξιά γωνία μέσα, και επειδή σπρώχτηκε και ενα μέτρο πιο μπροστά, μπήκε και το καπώ κάτι απο τον μπροστινό μου. 1500€ ζημιά....

Άσε ξέρω, πίκρα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...