Προς το περιεχόμενο

Αγορα Τablet 10.1

GeoDeathless

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετω την παρεα!

Ειμαι αρκετα μπερδεμενος αυτες τις μερες και κυριολεκτικα εχω καψει το κεφαλι μου ωστε να μπορεσω να αποφασισω την αγορα ενως tablet 10.1

Για να πω την αληθεια το ipad air το αποκλειω παρολο που εχω 4s και 5αρι iphone και γνωρισω καλα απο ios.Δεν με ψηνει να σκασω 500-600 ευρω και για να παιξω με 2-3 εφαρμογες ταυτοχρονα να πρεπει να κανει reload + του οτι δεν εχει καρτα sd ,τα παντα ειναι κλειδωμενα κλπ κλπ κλπ (ειναι ακριβως σαν ενα iphone μεγαλο με καλυτερη οθονη) σαφως ειναι πολυ περισσοτερο stable απο τα android samsung που σκεφτομαι και σαφως καλυτερη καταναλωση της μπαταριας.Στο ρεζουμε τωρα.τεινω να καταληξω προς Samsung Galaxy note 10.1 Lte (οχι το wifi γιατι εχω διαβασει απο παρα πολλους οτι ο exynos εχει προβληματα και lagarei)αν και το spen δεν με ενδιαφερει η' στο Samsung Galaxy Tab pro 10.1.Το θεμα μου ειναι ομως wifi η' LTE?Αν παρω το wifi θα εχω τα ιδια θεματα με το note?η' με την 4.4.2 τα πραγματα διορθωθηκαν?βεβαια η διαφορα αναμεσα σε wifi και lte ειναι στα 200 ευρω περιπου τα 16αρια (δεν με νοιαζει ιδιαιτερα να ειναι κ τηλεφωνο) ο λογος απλα που σκεφτομαι το tab pro 10.1 lte ειναι η περιπτωση του snapdragon να τρεχει καλυτερα απτον exynos ακομα κ με 4.4.Επισης απο ξενα φορουμ διαβασα οτι το tab pro 10.1 εχει σαφως καλυτερη καταναλωση στην μπαταρια απτο Note.Μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του που να εχει δοκιμασει το tab 10.1 και ακομα καλυτερα και το Note.

Ευχαριστω και καλο κυριακη σε ολους ευχομαι!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κάποιο windows 8 full tablet δεν θα σε ενδιέφερε?

Να πω την αληθεια περισσοτερο θα με ενδιεφερε κατι σε windows αλλα δυστυχως το μονο που βλεπω να μου χτυπαει στο ματι  κ να ειναι περιπου αντιστοιχο με samsung σε οθονη  επεξεργαστη κλπ ειναι το thinkpad 8 το οποιο βλεπω μονο διαθεσιμοτητα μονο απτο e-shop στα 500..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτα για το note 10,νομίζω ότι είναι καλύτερη επιλογή από το tab pro,λόγο της s-pen που θα σου δώσει πολλά έξτρα features!

Επεξ/σία από ektor7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...