Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σασ παδια.ειμαι καινουριοσ εδω στο φορουμ και εχω μια ερωτηση.προσφατα αγορασα τον ι7 4770κ και θα ηθελα να ρωτησω περιπου ποσο καιρο μπορει να με κρατησει(σκεφτομαι να κανω sli h crossfire) μαζι με overclock χωρισ να χρειαστει να αναβαθμισω.δλδ οταν βγουν οι κανουριες σειρεσ της ιντελ θα αξιζει να αναβαθμισω τον ι7 μου η οχι?ξερω ειναι λιγο nooboερωτηση αλλα ρωταω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο(ο ι7 αγοραστηκε για gaming)

Δημοσ.

Τα επόμενα 10 χρόνια μπορείς να παίζεις αλλάζοντας μόνο κάρτες γραφικών.. :D  μετά θα έχεις μεγαλώσει και θα τον κρατήσεις άλλα 10 χρόνια για δουλειές γραφείου.. :P

Οκ είναι λίγο υποκειμενικά αυτά .. και πρέπει να είσαι και λιγο μελλοντολόγος.. αλλά σήμερα είναι ένας από τους overkill επεξεργαστές.

• Like 3
Δημοσ.

Φίλε κανείς δεν ξέρει την εξέλιξη της τεχνολογίας στο μέλλον.Ούτε βέβαια και τις δικές σου απαιτήσεις..Εφόσον αγοράστηκε για gaming πιο πολύ θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει για τις κάρτες γραφικών που κάθε χρόνο βγαίνουν καινούριες με κοντά διπλάσιες επιδόσεις απο τις περσινές και λιγότερο για τον επεξεργαστή που τα τελευταία χρόνια είναι κάπως στάσιμα τα πράγματα.Δεν μπορεί να σου πεί κανείς με σιγουριά όμως οτι η intel δεν θα βγάλει σε 2 χρόνια έναν επεξεργαστή με διπλάσιες επιδόσεις απο τον 4770..

Δημοσ.

Δεν μπορεί να σου πεί κανείς με σιγουριά όμως οτι η intel δεν θα βγάλει σε 2 χρόνια έναν επεξεργαστή με διπλάσιες επιδόσεις απο τον 4770..

Και τριπλάσιο να βγάλει,δεν έχει σημασία,δεν θα βγάλουν παιχνίδια που χρειάζονται τέτοιον επεξεργαστή,αφού βλέπεις ότι σχεδόν όλα τα σημερινά παιχνίδια παίζουν άνετα σε dualcore,πολύ λίγα είναι αυτά που θέλουν 4 πυρήνες για να παίξουν άνετα και αυτό μετά από τόσα χρόνια που υπάρχουν οι quad...

Δημοσ.

Ειναι παρα πολυ καλος ο συγκεκριμένος επεξεργαστής ειδικά για gaming θα σου κρατήσει παρα πολυ καιρό , εγω φαντάσου με το σύστημα της υπογραφής μου με αρκετά παλιο επεξεργαστή και δεν εχω κανενα πρόβλημα να τα παίζω ολα στο τέρμα και εχω αλλάξει μονο κάρτα γραφικών πρόσφατα οποτε μην αγχώνεσαι

Δημοσ.

Όπως σου τα λέει ο andrapos είναι πάνω-κάτω.Τώρα αν έκανες καλά που πήρες (αν) i7 για gaming είναι άλλο θέμα.

+1 Είναι πάρα πολλά λεφτά, με τα μισά σχεδόν παίρνεις έναν Haswell i5.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...