archimidis Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 καλημέρα, μετακόμισα πρόσφατα σε νέο σπίτι. Στο παλιό ήμουν με καλώδια στο νέο δεν βολεύει και θέλω κάρτες. Έχω 2 πύργους. Ο ένας στον ίδιο χώρο με το modem. το έχω συνδέσει με αυτό και έχω φουλ σήμα. Στο άλλο μηχάνημα (παρεμβάλονται 3-4 τοίχοι με το ίδιο usb πιάνω 3 γραμμές.) Θέλω να μου προτείνετε κάποια κάρτα, είτε usb είτε PCI, ότι πιστεύεται ότι είναι πιο σταθερό. προς το παρών είμαι μεταξύ των παρακάτω. NetGear 3100 TL-WN851N (πια η διαφορά με αυτή) ή αυτή. Αν θέλω αργότερα να ενισχύσω κάποια από αυτές μπορώ να αλλάξω μόνο την μια κεραία από τις 2 ή θα πρέπει να αλλαχτούν όλες? Αν μου πρωτείνεται κάτι άλλο παρακαλώ μόνο από φυσικά καταστήματα Αθήνας που θα μπορώ να κάνω άμεση παραλαβή. ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 οτι θα βαλεις μεεγαλυτερη κεραια δεν σημαινει οτι θα καταφερεις να περασεις επιτυχως 3-4 τοιχους.οποτε η μια λυση θα μπορουσε να ειναι καποιο powerline ενω μια δευτερη λυση θα μπορουσε να ειναι καποιο Repeater.
archimidis Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 ευχαριστώ, όπως είπα τους τοίχους τους περνάω ήδη επιτυχώς με αυτό, το ερώτημα είναι αν με τα άλλα που αναφέρω ή με κάποιο άλλο θα δω περισσότερη βελτίωση. Έχω σκεφτεί και τη λύση του powerline αλλά διάβασα ότι δεν είναι πολύ σταθερό σύστημα και φοβάμαι ότι στο σπίτι που είναι του 80 θα έχω απώλειες καθώς το ηλεκτρολογικό δίκτυο είναι παλιό. Επίσης το σπίτι είναι 70τμ δεν νομίζω ότι χρειάζεται το repeater για τις ανάγκες μου (εφόσον κάρτα πρέπει να πάρω αυτή τη στιγμή για να δω δίκτυο, σε δεύτερη φάση μπορώ να πάω σε repeater)
archimidis Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 μεταξύ PCI και USB τι προτείνεται ως δυνατότερο και σταθερότερο? κάποια συγκεκριμένη?
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 το pci σαν πρωτοκολλο ναι μεν ειναι πιο σταθερο απο μια Usb αλλα εχει ενα μεγαλο μειον.η καρτα ειναι κρυμμενη πισω απο το pc σου οποτε χανεις σε σημα.ενω στο Usb βαζεις μια μικρη προεκταση και βαζεις οπου θες το stick για να πιανει καλυτερα.αν μπορεσεις να βρεις Powerline για δοκιμη θα ειναι μια καλη λυση.οτι ειναι παλιο το σπιτι δεν λεει κατι.ισα που καποια ειναι και μονοφασικα και εχεις καλυτερες και μεγαλυτερες πιθανοτητες να παιξει σωστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα