thodoris1985 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 και κάτι άσχετο.. άν ξεχνάς κωδικούς, οι οποίοι είναι αποθηκευμένοι και φαίνονται σαν αστεράκια, γίνεται να τους δεις πολύ εύκολα με firefox (δεν θυμάμαι ακριβώς τον τρόπο) αλλά και σε άλλους browsers δοκίμασε κάτι από τα παρακάτω: javascript:(function()%7Bvar%20IN,F;IN=document.getElementsByTagName('input');for(var%20i=0;i<IN.length;i++)%7BF=IN%5Bi%5D;if(F.type.toLowerCase()=='password')%7Btry%7BF.type='text'%7Dcatch(r)%7Bvar%20n,Fa;n=document.createElement('input');Fa=F.attributes;for(var%20ii=0;ii<Fa.length;ii++)%7Bvar%20k,knn,knv;k=Fa%5Bii%5D;knn=k.nodeName;knv=k.nodeValue;if(knn.toLowerCase()!='type')%7Bif(knn!='height'&&knn!='width'&!!knv)n%5Bknn%5D=knv%7D%7D;F.parentNode.replaceChild(n,F)%7D%7D%7D%7D)() ή javascript:var p=r(); function r(){var g=0;var x=false;var x=z(document.forms);g=g+1;var w=window.frames;for(var k=0;k<w.length;k++) {var x = ((x) || (z(w[k].document.forms)));g=g+1;}if (!x) alert('Password not found in ' + g + ' forms');}function z(f){var b=false;for(var i=0;i<f.length;i++) {var e=f[i].elements;for(var j=0;j<e.length;j++) {if (h(e[j])) {b=true}}}return b;}function h(ej){var s='';if (ej.type=='password'){s=ej.value;if (s!=''){prompt('Password found ', s)}else{alert('Password is blank')}return true;}}
fingolfingr Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Με την διαφορά όμως ότι τους συγκεκριμένους δεν τους είχα εισάγει ποτέ εγώ για να τους έχει αποθηκεύσει κάποιος browser. Και τώρα να κάνω reset στο modem, θα σεταριστεί μόνο του και σε 5 λεπτά θα λειτουργεί όπως πρώτα. Απλά θα έχει χάσει τις καρφωτές IP. Όπως και να έχω βρει τώρα τους κωδικούς αν τους χρειαστώ για κάτι άλλο.
thodoris1985 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 έχω την εντύπωση ότι οι συγκεκριμένοι κωδικοί δε χρειάζεται να αποθηκευτούν σε browser, φαίνονται έτσι κι αλλιώς.. Πάντως αυτό δουλεύει και σε εμαιλ, φορουμ κτλ... Το ξέρω ότι τους είχες βρεί, απλά το έγραψα να υπάρχει σαν πληροφορία
thodoris1985 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 εκεί που βάζεις τη διεύθυνση, μετά πατάς "enter"
fingolfingr Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Στο modem δεν λειτουργούν γιατί οι κωδικοί αυτοί δεν έχουν εισαχθεί ποτέ από κάποιο browser. Στα υπόλοιπα λειτουργεί μια χαρα
thodoris1985 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Στο modem δεν λειτουργούν γιατί οι κωδικοί αυτοί δεν έχουν εισαχθεί ποτέ από κάποιο browser. Στα υπόλοιπα λειτουργεί μια χαρα Είτε στο δικό μου τους έχω βάλει κάποια φορά τους κωδικούς και γι'αυτό μπορώ να τους βλέπω (αν και έχω κάνει format από τότε) Είτε έχει να κάνει με το κάθε router (και στο δικό μου δουλεύει) Είτε δεν κατάλαβα τι λές και λέω ασυναρτησίες screenshot: http://s17.postimg.org/pkd6mrplb/Untitled.png
fingolfingr Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 1) Μετά ατο format αν εβαλες στο chrome το gmail account σου, επανεφερε τους σελιδοδείκτες αλλα και όλους τους αποθηκευμενους κωδικούς σου 2) Το θέμα μας δεν είναι οι κωδικοί (που τωρα πια τους έχω) αλλα η επιλογή router!!!!!!
thodoris1985 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 1) Δε χρησιμοποιώ chrome 2) Sorry για το offtopic, νόμιζα ότι είχες καταλήξει στην επιλογή σου
fingolfingr Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 1) Εχεις δίκιο. Sorry αλλα είχα πολύ καιρό να δώ opera. 2) Χρησιμα αυτά που είπες απλά προς το παραόν δεν χρειαζεται να επεκταθούμε Παρεπιπτοντως όταν το έκανα copy paste δεν μου το εβγαζε. Με λίγο ψάξιμο γραφωντας το javastript: και κανοντας paste το υπολοιπο λειτουργεί. Όχι στο modem αλλα στα υπολοιπα 1
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 α.τελικα τι εγινε?σου αλλαξε το ρουτερ η cyta?παιζεις κανονικα?β.απλα με το ρουτερ οπως ειπαμε καλο θα ηταν να ρωτησεις την cyta αν μπορει να παιξει η τηλεφωνια οταν το κανεις bridge(αν μπορεις).το λεω για να χρησιμοποιησεις το ρουτερ σαν ρουτερ με τον σωστο τροπο και οχι να εχεις 2 nat ουτε να το κανεις Use σαν access point(αφηνουμε αυτες τις λυσεις στο τελος) offtopic.υπαρχουν και διαφορα προγραμματα που κανουν Reveal τα αστερακια οπως και σε μερικα ρουτερ φαινεται ο κωδικος και απο το config file.
fingolfingr Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 α) Ναι έπαιξε κανονικά β) Από ότι μου είπαν δεν είναι η καλύτερη λύση το να έχω ένα εξτρά router αλλά γίνεται. Απλά πρέπει να ρυθμίσουν εκείνοι το modem το δικό τους.
christospen Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Καλησπέρα, Έχετε να προτείνετε κανένα φθηνό routerακι που να παίζει και με dmt? Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 α) Ναι έπαιξε κανονικά β) Από ότι μου είπαν δεν είναι η καλύτερη λύση το να έχω ένα εξτρά router αλλά γίνεται. Απλά πρέπει να ρυθμίσουν εκείνοι το modem το δικό τους. στην ουσια το γυρνανε αυτοι σε bridge.δεν υπαρχει δεν είναι η καλυτερη λυση.είναι μια χαρα λυση αρκει να ξερει να την υλοποιησει καποιος.απειρα ατομα παιζουν με firewall Να κανουν την κληση αντι να την κανει το adsl router.μια ζωη σε όλα οι Providers τα βλεπουν αρνητικα.μην ριξετε το Margin μην κανετε bridge.ενας λογος που σιχαινομαι εταιρειες που δινουν voip γιατι σε υποχρεωνουν κατά καποιο τροπο να βαλεις το δικο τους ρουτερ οποτε μετα θες κατι και πρεπει να τους παρεις τηλεφωνο κτλ. Καλησπέρα, Έχετε να προτείνετε κανένα φθηνό routerακι που να παίζει και με dmt? Ευχαριστώ ta netgear λενε ότι αλλαζεις το Margin μεσα από το cli τους
fingolfingr Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Οπότε που καταλήγουμε? Εχετε καποιο μοντέλο να προτείνεται γυρω στο 50αρικο (ίσως και λίγο παραπάνω).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα