John Rambo Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Καλημερα σας.Σκεφτομαι να παρω κλωνο Νote 3 1:1.Εχω δει στο youtube οτι ειναι ιδιο.Εχει παρει κανεις,να μου πει τη γνωμη του;Ευχαριστω!
eddie1996 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Καλησπέρα φίλε! Διική μου γνώμη είναι να αποφεύγεις τους κλώνους και να πάρεις κανένα αξιόπιστο κινέζικο δηλαδή lenovo zte hawai κτλ. Ας προτείνει και κάποιος άλλος μια άλλη γνώμη.
John Rambo Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Γιατι το λετε;Τι προβλημα εχουν οι κλωνοι;
sakis450 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 τι μαρκα ειναι ο κλωνος αυτος που θες?? hdc, ezio ,n1και τι χαρακτηριστικα εχει??? παντως και εμενα η γνωμη μου ειναι οπως λεει και ο φιλος πιο πανω καλητερα να παρεις καποιο γνωστο κατασκευαστη οπως zopo lenovo xiaomi zte κ.α που δε θυμαμαι τωρα!!! δειξε μας πιο μοντελο ειναι παντως για πιο καλη γνωμη!!
StigmaX Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δεν παίρνεις κλώνο για κανένα λόγο. Έχεις τόσες αξιοπρεπείς συσκευές για low budget. Γιατί να αγοράσεις σκουπίδια;
John Rambo Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/variousmobile/262745-samsung-galaxy-note-3-%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%B2%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF-nea-timh/
panaggiotis Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 αμα ειναι να δωσεισ 220 ευρω για να παρεις κατι τετοιο και θες να ειναι "μαρκας" (σε εισαγωγικα επειδη τα κινεζικα σε αυτες τις τιμες απο lenovo thl κτλπα ειναι πολυ αξιοπρεπεστατα απο τους αλλους "γνωστους" κατασκευαστας) πανε σε note 2 να το χαρεις! 1
kataramenos32 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μακρια οσο περισσοτερο μπορεις απο κλωνους!!!Πως ειναι δυνατον να ειναι ιδιο;Ειναι οτι ποιο αναξιοπιστο μπορεις να αγορασεις σαν συσκευη 1
John Rambo Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Σας ευχαριστω πολυ ολους για την ανταποκριση και τις συμβουλες σας.Εννοειτε θα ψαξω κατι αλλο.Καλο απογευμα! 1
basilis5 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 220€ για κλωνο; 400 εχει γνησιο & καινουργιο. Λολ
gutzis18 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 εχω κλονο no.1 ..καλησπέρα παιδιά εχθές το βράδυ μιλούσα στο τηλ και οταν πήγα να το κλείσω ξεκλειδώνοντας το με το home button ι οθόνη δεν ξανά άναψε και το κινιτό ζεστάθηκε υπερβολικά, το άφησα λίγο να κρυώσει και οταν πήγα να το ανοίξω αναβόσβηνε το κόκκινο led (δλδ πως δέν εχω μπαταρία) το έβαλα να φορτίση και αρχησε πάλι να ζεσταίνεται οποτε πάω να το ανοίξω ανάβη το μπλέ led και τα 2 κουμπάκια αφής που ειναι κατω απο την οθόνη αλλα η οθόνη οχι.. τι μπορώ να κάνω;;;;
panaggiotis Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 να μην ξαναπαρεις κλονο... πακα κανω φυσικα,μπες σε download mod (αν μπορεις) και προσπαθησε να βρεις και να flashareis κατι απο pc!
gutzis18 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 να μην ξαναπαρεις κλονο... πακα κανω φυσικα,μπες σε download mod (αν μπορεις) και προσπαθησε να βρεις και να flashareis κατι απο pc! όντος δεν παίζει να ξανάπάρω αλλα πως να μπώ στο δοςνλοαδ μοντ η οθόνη δέν ανάβη 1
filippos yaris Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 καλησπέρα παιδια!!θελω να παρω και εγω ένα note 3 κλονο για να το κανω δωρο....η χρηση που θα γινει στο τηλ είναι μονο τηλ και μνμτα ουτε νετ ουτε gps απολυτος τπτ...ξερω σας φαινεται καπως αλλα το ατομο που θα το παρει μονο για φιγουρα το θελει....απλα δεν θελω να μοιαζει ψευτικο όπως καποια αλλα και να είναι οκ λειτουργικα... όντος δεν παίζει να ξανάπάρω αλλα πως να μπώ στο δοςνλοαδ μοντ η οθόνη δέν ανάβη κλωνο note 3 εχεις και στα κανει αυτά?
eddie1996 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 καλησπέρα παιδια!!θελω να παρω και εγω ένα note 3 κλονο για να το κανω δωρο....η χρηση που θα γινει στο τηλ είναι μονο τηλ και μνμτα ουτε νετ ουτε gps απολυτος τπτ...ξερω σας φαινεται καπως αλλα το ατομο που θα το παρει μονο για φιγουρα το θελει....απλα δεν θελω να μοιαζει ψευτικο όπως καποια αλλα και να είναι οκ λειτουργικα... Καλησπέρα φίλε! άσε καλύτερα τους κλώνους και πάρε με τα ίδια λεφτά ένα αξιόπιστο κινέζικο κινητό όπως για παράδειγμα lenovo.zte huwau κτλ. Με τους κλώνους εάν πάθει κάτι τι κάνεις?? Το πετάς κατευθείαν στα σκουπίδια ούτε εγγυήση έχει ούτε τίποτα δεν έχει κτλ. Ενώ ένα αξιόπιστο κινέζικο κινητό θα το στείλεις στην κίνα και θα στο φτιάξουν και θα στο επιστρέψουν. ότι άλλο χρειαστείς μου λες να σου εξηγήσω. Αυτά από εμένα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα