Προς το περιεχόμενο

Epiphone Gibson LP-Custom made in Korea Γνωμες!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας!

Εχω αυτη την κιθαρα περιπου μια 10ετια,αλλα λογω του οτι προσφατως ξεκινησε η ενασχοληση μου,δεν εχω ιδεα για το αν ειναι πολυ καλο αυτο το μοντελο και εαν εχει πολλες δυνατοτητες.

Θα ηθελα απο καποιον γνωστη,να ακουσω την γνωμη του καθως και την αξια της ενετη 2014!

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Η κιθάρα σου εφόσον είναι σε καλή κατάσταση (δεν έχει στραβώσει πχ) είναι πολύ καλή. Ο ήχος είναι πάντα κάτι υποκειμενικό, αν σου αρέσεις αυτό που ακούς και σε βολεύει στο κράτημα, το κρατάς, αν όχι ψάχνεις κάτι άλλο. Σε γενικές γραμμές στα μουσικά όργανα ότι πληρώνεις παίρνεις σε ποιότητα (όχι σε ήχο, είπαμε αυτό είναι υποκειμενικό) και η Epiphone LP Custom αυτή τη στιγμή έχει γύρω στα 500Ε από το thomann.de. Είναι και made in Korea και θεωρείται πιο ποιοτική από τις made in China ή Indonesia.

Όπως και να 'χει, αφού τώρα ξεκινάς η κιθάρα θα σε καλύψει για χρόνια (αν όχι για πάντα, πολύς κόσμος που δε σηκώνει η τσέπη του μια Gibson βολεύεται με την Epiphone Custom ως την καλύτερη του κιθάρα). Ξεκίνα και αν και όταν φτάσεις στο σημείο να σε ενοχλεί κάτι στο όργανό σου το ξαναψάχνεις για άλλη κιθάρα.

Εγώ παίζω κανά χρόνο τώρα με μια Epiphone LP Special 2 (των 100 ευρώ, της σειράς στην πραγματικότητα) και μόλις τον τελευταίο καιρό άρχισε να με ενοχλεί η ποιότητα της κιθάρας. Άλλαξα μαγνήτες και τη σώζω για την ώρα. Αν μπορούσα να πάρω μια σαν τη δικιά σου θα το έκανα με κλειστά μάτια :)

Να γουστάρεις να παίζεις, αυτό είναι το πιο σημαντικό, τα όργανα δεν είναι παρά το μέσο.

Δημοσ.

Η κιθάρα σου εφόσον είναι σε καλή κατάσταση (δεν έχει στραβώσει πχ) είναι πολύ καλή. Ο ήχος είναι πάντα κάτι υποκειμενικό, αν σου αρέσεις αυτό που ακούς και σε βολεύει στο κράτημα, το κρατάς, αν όχι ψάχνεις κάτι άλλο. Σε γενικές γραμμές στα μουσικά όργανα ότι πληρώνεις παίρνεις σε ποιότητα (όχι σε ήχο, είπαμε αυτό είναι υποκειμενικό) και η Epiphone LP Custom αυτή τη στιγμή έχει γύρω στα 500Ε από το thomann.de. Είναι και made in Korea και θεωρείται πιο ποιοτική από τις made in China ή Indonesia.

Όπως και να 'χει, αφού τώρα ξεκινάς η κιθάρα θα σε καλύψει για χρόνια (αν όχι για πάντα, πολύς κόσμος που δε σηκώνει η τσέπη του μια Gibson βολεύεται με την Epiphone Custom ως την καλύτερη του κιθάρα). Ξεκίνα και αν και όταν φτάσεις στο σημείο να σε ενοχλεί κάτι στο όργανό σου το ξαναψάχνεις για άλλη κιθάρα.

Εγώ παίζω κανά χρόνο τώρα με μια Epiphone LP Special 2 (των 100 ευρώ, της σειράς στην πραγματικότητα) και μόλις τον τελευταίο καιρό άρχισε να με ενοχλεί η ποιότητα της κιθάρας. Άλλαξα μαγνήτες και τη σώζω για την ώρα. Αν μπορούσα να πάρω μια σαν τη δικιά σου θα το έκανα με κλειστά μάτια :)

Να γουστάρεις να παίζεις, αυτό είναι το πιο σημαντικό, τα όργανα δεν είναι παρά το μέσο.

Σε ευχαριστω καταρχας πολυ για τον χρονο σου!

Να προσθεσω πως πριν απο 4 χρονια περιπου την ειχα παει σε καποιο μαγαζι για αλλαγη χορδων και λογικα καποιο σεταρισμα.

Δυστιχως μετα απο μια πτωση εσπασε το ακρο ενως κλειδιου της καθως και το ακρο του rythm trebel επισης εχω την εντυπωση πως κατι δεν λειτουργει σωστα στους ρυθμιστες που εχει(4 ρολλερ) αν και δεν ειμαι σιγουρος για αυτο.

Ενδεικτικα λοιπον θα μπορουσες να μου αναφερεις τι κοστος θα εχει η επισκευη αυτων που σου ανεφερα?

Απο θεμα ποιοτητας ηχου δυστιχως ο ενισχυτης που διαθετω ειναι μικρος ενας AMP-G010 επομενως δεν μπορω να εχω μετρο συγκρισης.

Δημοσ.

Δεν ξέρω φίλε μου για κόστος. Δε μου έχει χρειαστεί ποτέ κάτι σοβαρό η κιθάρα (πχ nut η ταστα). Τα υπόλοιπα τα κάνω μόνος μου. Αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου μπορείς να αλλάξεις τα κλειδιά μόνος σου, δύο βίδες είναι. Για τα ηλεκτρονικά πρέπει να έχεις κολητιρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...