lupus_Hegemonia Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν με αφορούν τα λάπτοπ. Έχω το Χακιντος (αργότερα μπατζετ για ορίτζιναλ Μα) και κάνω την δουλειά μου υπέρ τέλεια. Και παίζω παιχνιδαρες στο iPad που τις εγκαθιστώ σε ελάχιστα λεπτά, ενώ αντίστοιχα παιχνίδια θες ανα εξάμηνο αναβάθμιση, ένα κάρο χώρο στο δίσκο και περιμένεις μια ζωή να εγκατασταθεί γιατί είναι γιγάντιο το game! Κονσόλες δεν με αφορούν, είναι για παιδάκια... Επεξ/σία 11 Απριλίου 2014 από lupus_Hegemonia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Για να τελειωσει το θεμα. Οποίoς ενδιαφέρεται για τα windows tablets να ρωτήσει εδώ για απορίες και αποφασιζει αν του κανουν ή οχι! Οι υπολοιποι μπορούν να πάνε απευθείας σε android&ipad! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΑ WINDOWS TABLETS! Επεξ/σία 11 Απριλίου 2014 από ektor7 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δεν με αφορούν τα λάπτοπ. Έχω το Χακιντος (αργότερα μπατζετ για ορίτζιναλ Μα) και κάνω την δουλειά μου υπέρ τέλεια. Και παίζω παιχνιδαρες στο iPad που τις εγκαθιστώ σε ελάχιστα λεπτά, ενώ αντίστοιχα παιχνίδια θες ανα εξάμηνο αναβάθμιση, ένα κάρο χώρο στο δίσκο και περιμένεις μια ζωή να εγκατασταθεί γιατί είναι γιγάντιο το game! Κονσόλες δεν με αφορούν, είναι για παιδάκια... Για πες καμιά παιχνιδάρα που παίζεις στο ipad και για να την παίξεις αλλού θες αναβάθμιση κάθε εξάμηνο? Τι λέμε ρε παιδιά! Είπαμε να έχουμε τις απόψεις μας αλλά μη λέμε και ό,τι να ναι! Και ναι τα παιχνίδια στις κονσόλες ή στους υπολογιστές είναι για παιδάκια ενώ αυτά του ipad είναι για σκληροπυρηνικούς gamers...έλεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Για να τελειωσει το θεμα. Οποίoς ενδιαφέρεται για τα windows tablets να ρωτήσει εδώ για απορίες και αποφασιζει αν του κανουν ή οχι! Οι υπολοιποι μπορούν να πάνε απευθείας σε android&ipad! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΑ WINDOWS TABLETS! Είναι για τους περισσότερους πιστεύω και σύντομα θα γίνουν και για όλους! (με μεγαλύτερη ποικιλία σε συσκευές και τιμές και περισσότερες tablet-style εφαρμογές) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν με αφορούν τα λάπτοπ. Έχω το Χακιντος (αργότερα μπατζετ για ορίτζιναλ Μα) και κάνω την δουλειά μου υπέρ τέλεια. Και παίζω παιχνιδαρες στο iPad που τις εγκαθιστώ σε ελάχιστα λεπτά, ενώ αντίστοιχα παιχνίδια θες ανα εξάμηνο αναβάθμιση, ένα κάρο χώρο στο δίσκο και περιμένεις μια ζωή να εγκατασταθεί γιατί είναι γιγάντιο το game! Κονσόλες δεν με αφορούν, είναι για παιδάκια... Ωραιο το asphalt 8 ετσι? Θα ηταν ομως πολυ καλυτερο αν ηταν καπως ετσι: Quiz: Τι λειπει απο το αντιστοιχο του ipad? Απαντηση: Επεξ/σία 12 Απριλίου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι φανατικοί υποστηρικτές των iPad κυρίως, και δευτερευόντως των Android Tablets είναι πως "οι προγραμματάρες" και οι "παιχνιδάρες" που υπάρχουν στις ταμπλέτες αυτές είναι απλά utlilites, από αυτά που δίνονται δωρεάν στα PC. Οπότε άλλο πράγμα τα προγράμματα που μπορούν και τρέχουν τα W8 tablets και άλλο πράγμα τα προγράμματα των υπολοίπων ταμπλετών. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μα με τα 8.1 tablets μιλάμε για έναν κανονικό υπολογιστή σε σχήμα tablet! Δεν υπάρχει καν σύγκριση δυνατοτήτων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα