Papakaliati Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Off topic εχουμε βγει εδω και 4 σελιδες Kαι τιμη Ελλαδας αμα θελεις http://www.skroutz.gr/s/3908673/Apple-iMac-27-3-2GHz-i5-8GB-1TB-ME088.html, 1868 ευρω. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2014 από Papakaliati Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Off topic εχουμε βγει εδω και 4 σελιδες Kαι τιμη Ελλαδας αμα θελεις http://www.skroutz.gr/s/3908673/Apple-iMac-27-3-2GHz-i5-8GB-1TB-ME088.html, 1868 ευρω. Mην συνεχιζεις τις ανακριβειες. Στην τιμη που παρεθεσες δεν συμπεριλαμβανεται το κοστος της 3ετης εγγυησης και φυσικα ειναι χωρις SSD. Το οτι προτεινεις εν ετει 2014 να παρει καποιος μηχανημα με 1868€ χωρις ssd και χωρις την δυνατοτητα να προστεθει μετα με χαμηλο κοστος , δειχνει σε τι σημειο θα φθασεις για να υποστηριξεις τη σαθρα επιχειρηματολογια σου. Η επισημη τιμη στην Ελλαδα με 3ετη εγγυηση και ssd ειναι γυρω στα 2400€. Απο αλλα μαγαζια με αρκετη αναμονη και ψαξιμο και χωρις ευκολια στην πληρωμη ειναι γυρω στα 2250-2300€. Καλη συνεχεια. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2014 από haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Mην συνεχιζεις τις ανακριβειες. Στην τιμη που παρεθεσες δεν συμπεριλαμβανεται το κοστος της 3ετης εγγυησης και φυσικα ειναι χωρις SSD. Το οτι προτεινεις εν ετει 2014 να παρει καποιος μηχανημα με 1868€ χωρις ssd και χωρις την δυνατοτητα να προστεθει μετα με χαμηλο κοστος , δειχνει σε τι σημειο θα φθασεις για να υποστηριξεις τη σαθρα επιχειρηματολογια σου. Καλη συνεχεια. Wow εγινα τελικα apple fan boy. Δεν το περιμενα ποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Ο iMac είναι ένα ακριβό και όμορφο διακοσμητικό χώρου, τον βάζεις πάνω σε ένα γραφείο και αμέσως ο χώρος αποκτά ένα κύρος, ανεβαίνει επίπεδο! Τώρα αν το χρυσοπλήρωσες, αν δεν αναβαθμίζεται, το ότι αν χαλάσει πρέπει να αγοράσεις καινούργιο...λεπτομέρειες, μπρος στα κάλλη τι είναι η τσέπη! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Ο iMac είναι ένα ακριβό και όμορφο διακοσμητικό χώρου, τον βάζεις πάνω σε ένα γραφείο και αμέσως ο χώρος αποκτά ένα κύρος, ανεβαίνει επίπεδο! Τώρα αν το χρυσοπλήρωσες, αν δεν αναβαθμίζεται, το ότι αν χαλάσει πρέπει να αγοράσεις καινούργιο...λεπτομέρειες, μπρος στα κάλλη τι είναι η τσέπη! Συμφωνω 100% 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Συμφωνω 100% Ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό αγοραστών για αυτούς τους λόγους το παίρνει! Και οκ καλά κάνουν, λεφτά τους είναι. Γενικά συμφωνώ να αγοράζει κάποιος οτιδήποτε αρκεί να ξέρει τι αγοράζει και γιατί το αγοράζει. Από κει και πέρα, στα γούστα του καθενός, τις προτεραιότητες και την τσέπη του δεν μπορούμε να κάνουμε κουμάντο, απλά την άποψή μας έχουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό αγοραστών για αυτούς τους λόγους το παίρνει! Και οκ καλά κάνουν, λεφτά τους είναι. Γενικά συμφωνώ να αγοράζει κάποιος οτιδήποτε αρκεί να ξέρει τι αγοράζει και γιατί το αγοράζει. Από κει και πέρα, στα γούστα του καθενός, τις προτεραιότητες και την τσέπη του δεν μπορούμε να κάνουμε κουμάντο, απλά την άποψή μας έχουμε. E λογικο ειναι. Ας παρουμε παραδειγμα το σπιτι μου, εχω υπνοδωματιο που δεν χωραει γραφειο και ενα μεγαλο σαλονι με γραφειο. Αρα η επιλογη ειναι ενα Ιmac που θα ομορφυνει το χωρο η ενα pc που θα το κανει αστα κλαψστα... Επεξ/σία 11 Απριλίου 2014 από Papakaliati 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 E λογικο ειναι. Ας παρουμε παραδειγμα το σπιτι μου, εχω υπνοδωματιο που δεν χωραει γραφειο και ενα μεγαλο σαλονι με γραφειο. Αρα η επιλογη ειναι ενα Ιmac που θα ομορφυνει το χωρο η ενα pc που θα το κανει αστα κλαψστα... και τελικά δεν έχει νόημα να προσπαθούμε να πείσουμε τον άλλο ότι έκανε λάθος επιλογή. Ειδικά από τη στιγμή που ήδη την έχει κάνει και είναι και ευχαριστημένος! Άλλο αν ζητάει κάποιος τη γνώμη μας, εκεί μπορούμε να προτείνουμε και να υπερασπιστούμε τις προτάσεις ή τις επιλογές μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) και τελικά δεν έχει νόημα να προσπαθούμε να πείσουμε τον άλλο ότι έκανε λάθος επιλογή. Ειδικά από τη στιγμή που ήδη την έχει κάνει και είναι και ευχαριστημένος! Άλλο αν ζητάει κάποιος τη γνώμη μας, εκεί μπορούμε να προτείνουμε και να υπερασπιστούμε τις προτάσεις ή τις επιλογές μας E ναι, δεν υπαρχει λαθος επιλογη σε τοσο διαφορετικα πραγματα, δεν ειναι πχ 2 καρτες γραφικων η να θελει λιγοτερο ρευμα και να δινει περισσοτερα fps απο την αλλη. Δεν ειναι Samsung S5 που ειναι absolute crap κατα γενικη ομολογια. Και ειναι πασιφανες οτι με αυστηρα οικονομικα κριτηρια δεν υπαρχει συγρκιση σε pc η imac, Η συζητηση γινεται για αμα διαθετεις τα 2000 και δεν θα σου λειψουνε και θα τα ειχες απλα στην τραπεζα. ( Δεν γινεται να συζηταμε αυστηρα για συνθηκες Ελλαδας , γιατι αλλιως καθε ποστ για οτιδηποτε καινουργιο που δεν ειναι σουπερ οικονομικο θα πρεπει να ητανε no money gg. ) Επεξ/σία 11 Απριλίου 2014 από Papakaliati Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό αγοραστών για αυτούς τους λόγους το παίρνει! Και οκ καλά κάνουν, λεφτά τους είναι. Γενικά συμφωνώ να αγοράζει κάποιος οτιδήποτε αρκεί να ξέρει τι αγοράζει και γιατί το αγοράζει. Από κει και πέρα, στα γούστα του καθενός, τις προτεραιότητες και την τσέπη του δεν μπορούμε να κάνουμε κουμάντο, απλά την άποψή μας έχουμε. Αυτό το συμφωνώ αρκει να ξερει τι αγοραζει ακούγεται κάπως βέβαια. Το αγοράζουν γιατι τους αρεσει (εκτός και αν πιστευεις ότι είναι λάθος λόγος) ακόμα και αν ανακαλυψουν στην πορεια οτι έκαναν λάθος αγορά. Πάρα πολλοί αγοράζουν windows ενώ θα ηταν πολύ καλύτερα να είχαν αγοράσει εναν mac πολύ απλά γιατι ο mac τους γλυτωνει απο προβλήματα ή ακομα και απο την αγνοια τους. Δε γινεται ολοι να γνωριζουν τα παντα για ολα. Το πρόβλημα είναι οτι πολλοι προσπαθουν να περάσουν την αγορά ενος mac σαν λάθος αγορά και φέρονται σαν ιεροεξεταστές υιοθετώντας ενα είδους ελιτισμού έχοντας στο μυαλό τους ένα συγκεκριμένο στερεοτυπο αγοραστή mac. Κατανοώ αυτή τη συμπεριφορά μερικών αλλά αν τη δεις από μια αλλη οπτικη γωνία είναι λίγο "γελοία". Είμαι σίγουρος ότι και εγώ έχω πέσει σε αυτήν την παγίδα επειδη ας μην το κρύβουμε έχουμε πάθος με αυτα τα μηχανάκια και αναπτύσσουμε συμπάθειες και αντιπάθεις αλλα και πάλι θέλουμε να τα δοκιμάσουμε ολα. ΦΙλικα πάντα παίδες. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2014 από disqualified Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Αυτό το συμφωνώ αρκει να ξερει τι αγοραζει ακούγεται κάπως βέβαια. Το αγοράζουν γιατι τους αρεσει (εκτός και αν πιστευεις ότι είναι λάθος λόγος) ακόμα και αν ανακαλυψουν στην πορεια οτι έκαναν λάθος αγορά. Πάρα πολλοί αγοράζουν windows ενώ θα ηταν πολύ καλύτερα να είχαν αγοράσει εναν mac πολύ απλά γιατι ο mac τους γλυτωνει απο προβλήματα ή ακομα και απο την αγνοια τους. Δε γινεται ολοι να γνωριζουν τα παντα για ολα. Το πρόβλημα είναι οτι πολλοι προσπαθουν να περάσουν την αγορά ενος mac σαν λάθος αγορά και φέρονται σαν ιεροεξεταστές υιοθετώντας ενα είδους ελιτισμού έχοντας στο μυαλό τους ένα συγκεκριμένο στερεοτυπο αγοραστή mac. Κατανοώ αυτή τη συμπεριφορά μερικών αλλά αν τη δεις από μια αλλη οπτικη γωνία είναι λίγο "γελοία". Είμαι σίγουρος ότι και εγώ έχω πέσει σε αυτήν την παγίδα επειδη ας μην το κρύβουμε έχουμε πάθος με αυτα τα μηχανάκια και αναπτύσσουμε συμπάθειες και αντιπάθεις αλλα και πάλι θέλουμε να τα δοκιμάσουμε ολα. ΦΙλικα πάντα παίδες. Συμφωνω . Το προβλημα ξεκινα οταν καποιος ξεφευγει πολυ απο τον προϋπολογισμό του, αλλα αυτην ειναι μια πληγωμενη ιστορια ας μην την πιασουμε τωρα. Και εγω σου λεω οτι τα σνομπαρα τα apple, και τελικα πηρα ενα και αποφασισα οτι μου αρεσουν εν τελη. Ειναι στην φυση μας να δενομαστε με αυτο που εχουμε και να θελουμε να το προβαλουμε σαν καλυτερo με παθος. Τελικα ο op τι αποφασησε να παρει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Αυτό το συμφωνώ αρκει να ξερει τι αγοραζει ακούγεται κάπως βέβαια. Το αγοράζουν γιατι τους αρεσει (εκτός και αν πιστευεις ότι είναι λάθος λόγος) ακόμα και αν ανακαλυψουν στην πορεια οτι έκαναν λάθος αγορά. Πάρα πολλοί αγοράζουν windows ενώ θα ηταν πολύ καλύτερα να είχαν αγοράσει εναν mac πολύ απλά γιατι ο mac τους γλυτωνει απο προβλήματα ή ακομα και απο την αγνοια τους. Δε γινεται ολοι να γνωριζουν τα παντα για ολα. Το πρόβλημα είναι οτι πολλοι προσπαθουν να περάσουν την αγορά ενος mac σαν λάθος αγορά και φέρονται σαν ιεροεξεταστές υιοθετώντας ενα είδους ελιτισμού έχοντας στο μυαλό τους ένα συγκεκριμένο στερεοτυπο αγοραστή mac. Κατανοώ αυτή τη συμπεριφορά μερικών αλλά αν τη δεις από μια αλλη οπτικη γωνία είναι λίγο "γελοία". Είμαι σίγουρος ότι και εγώ έχω πέσει σε αυτήν την παγίδα επειδη ας μην το κρύβουμε έχουμε πάθος με αυτα τα μηχανάκια και αναπτύσσουμε συμπάθειες και αντιπάθεις αλλα και πάλι θέλουμε να τα δοκιμάσουμε ολα. ΦΙλικα πάντα παίδες. Ναι οκ αλλά με την ίδια λογική και κάποιοι που πήραν mac θα μπορούσαν να πάρουν Windows και να κάνουν την ίδια δουλειά με λιγότερα χρήματα. Οπότε πάλι καταλήγουμε στο να παίρνει ο καθένας με βάση τις ανάγκες του και να ξέρει γιατί παίρνει το ένα και όχι το άλλο. (και η εμφάνιση ίσως είναι ανάγκη για κάποιους) Συμφωνω . Το προβλημα ξεκινα οταν καποιος ξεφευγει πολυ απο τον προϋπολογισμό του, αλλα αυτην ειναι μια πληγωμενη ιστορια ας μην την πιασουμε τωρα. Και εγω σου λεω οτι τα σνομπαρα τα apple, και τελικα πηρα ενα και αποφασισα οτι μου αρεσουν εν τελη. Ειναι στην φυση μας να δενομαστε με αυτο που εχουμε και να θελουμε να το προβαλουμε σαν καλυτερo με παθος. Τελικα ο op τι αποφασησε να παρει ? Μάλλον σταμάτησε να παρακολουθεί το θέμα γιατί ξέφυγε λίγο από τα tablet! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Αυτό το συμφωνώ αρκει να ξερει τι αγοραζει ακούγεται κάπως βέβαια. Το αγοράζουν γιατι τους αρεσει (εκτός και αν πιστευεις ότι είναι λάθος λόγος) ακόμα και αν ανακαλυψουν στην πορεια οτι έκαναν λάθος αγορά. Πάρα πολλοί αγοράζουν windows ενώ θα ηταν πολύ καλύτερα να είχαν αγοράσει εναν mac πολύ απλά γιατι ο mac τους γλυτωνει απο προβλήματα ή ακομα και απο την αγνοια τους. Δε γινεται ολοι να γνωριζουν τα παντα για ολα. Το πρόβλημα είναι οτι πολλοι προσπαθουν να περάσουν την αγορά ενος mac σαν λάθος αγορά και φέρονται σαν ιεροεξεταστές υιοθετώντας ενα είδους ελιτισμού έχοντας στο μυαλό τους ένα συγκεκριμένο στερεοτυπο αγοραστή mac. Κατανοώ αυτή τη συμπεριφορά μερικών αλλά αν τη δεις από μια αλλη οπτικη γωνία είναι λίγο "γελοία". Είμαι σίγουρος ότι και εγώ έχω πέσει σε αυτήν την παγίδα επειδη ας μην το κρύβουμε έχουμε πάθος με αυτα τα μηχανάκια και αναπτύσσουμε συμπάθειες και αντιπάθεις αλλα και πάλι θέλουμε να τα δοκιμάσουμε ολα. ΦΙλικα πάντα παίδες. To καθε λογισμικο κρυβει τις δικες του "παγίδες" και δυσκολίες!Δεν υπαρχει τελειο λογισμικο! Απλα να ξερουμε,οτι και να παρουμε,εμεις θα το "λουστουμε" και εμεις θα τρεξουμε να βελτιωσουμε,να διορθωσουμε ή να το φερουμε στα μετρα μας και να μαθουμε πως να το χειριζομαστε σωστα! Πλεον η επιλογη κυριως ειναι λογο budget και προσωπικων προτιμησεων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neten Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Είχα και τα 2. αν είχες ipad και θες tablet μείνε στο ipad. Τα win 8 έχουν ακόμη αρκετό δρόμο για να γίνουν τόσο tablet friendly. Αν δεν έχεις laptop ή άλλο pc, παρε win 8 tablet. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2014 από neten Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StigmaX Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Είχα και τα 2. αν είχες ipad και θες tablet μείνε στο ipad. Τα win 8 έχουν ακόμη αρκετό δρόμο για να γίνουν τόσο tablet friendly. Αν δεν έχεις laptop ή άλλο pc, παρε win 8 tablet. Μπορείς να μας πεις σε ποιον τομέα δεν είναι τα win 8 tablet friendly? Γιατί αν είσαι power user(που για να συμμετέχεις στο φορουμ αυτό θεωρητικά είσαι) τα υπέρ του να έχεις ενα πλήρες λειτουργικο στο ταμπλετ σου υπερκαλύπτει με διαφορά τα οποία μειονεκτήματα όπως της μικρότερης ανάλυσης οθόνης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα