Προς το περιεχόμενο

iPad Air ή Windows 8.1 tablet;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην ξεχνας οτι το imac εχει components απο laptops, που ειναι συνηθως πιο ακριβα απο τα αντιστοιχα για σταθερο. Και η τιμη ειναι 2150 μαζι το apple care, γιατι δεν με απασχολει η τιμη Ελλαδας που ειναι κλεψιμο στην συγκεκριμενη περιπτωση. Και επαναλαμβανω το γεγονος που παραλειπεις, ειναι σε μεγεθος οσο ειναι η οθονη ενως pc. Και βασικα εχω την εντυπωση και πιο μικρο ειναι . Για μενα και για πολλους αυτο αξιζει και με το παραπανω. 

Επεξ/σία από Papakaliati
  • Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορει να το εχω παρει καπως πατριωτικα, δεν ειναι κακο. Το 27ρι το imac κανει 1800 , 2000 με ssd. Απο εκει και περα προφανος και πληρωνεις κατι παραπανω για να παρεις ενα ολοκληρο pc που εχει το μεγεθος μιας οθονης pc. Aλλα η διαφορα δεν ειναι μεγαλη ( 600 για την αναλογη οθονη και 1000 περιπου για τα υπολοιπα σε pc. ) 

Τελος, πανω στην μανια σου να υποστηριξεις κατι που δεν ισχυει, τωρα αρχιζεις και τα γυριζεις.

Πριν ειπες αυτο:

Για imac δεν θα σχολιασω καν που εχεις με ΛΙΓΟΤΕΡΑ λεφτα mid tier pc με 27αρα 1440p οθονη και χιλιαδες φορες ομορφοτερο design που δεν χρειαζεται να το εχεις κρυμμενο γιατι κανει το δωματιο να φαινεται να μην πω πως, οπως κανει ενα pc. 

Τωρα ειπες αυτο:

Μπορει να το εχω παρει καπως πατριωτικα, δεν ειναι κακο. Το 27ρι το imac κανει 1800 , 2000 με ssd. Απο εκει και περα προφανος και πληρωνεις κατι παραπανω για να παρεις ενα ολοκληρο pc που εχει το μεγεθος μιας οθονης pc. Aλλα η διαφορα δεν ειναι μεγαλη ( 600 για την αναλογη οθονη και 1000 περιπου για τα υπολοιπα σε pc. ) 

Εχεις μπερδευτει και εσυ ο ιδιος με τις ανακριβειες που γραφεις. Μην φορας παρωπιδες.

-------------------------------------------------------------------------------

Μην ξεχνας οτι το imac εχει components απο laptops, που ειναι συνηθως πιο ακριβα απο τα αντιστοιχα για σταθερο. Και η τιμη ειναι 2150 μαζι το apple care, γιατι δεν με απασχολει η τιμη Ελλαδας που ειναι κλεψιμο στην συγκεκριμενη περιπτωση. Και επαναλαμβανω το γεγονος που παραλειπεις, ειναι σε μεγεθος οσο ειναι η οθονη ενως pc. Για μενα και για πολλους αυτο αξιζει και με το παραπανω. 

Δεν το παραλειπω το μεγεθος κλπ.Σιγουρα υπαρχει κοσμος που θελει all-in-one και οχι κανονικο desktop.

Απλα ειναι η μειοψηφια. Ο περισσοτερος κοσμος προτιμαει κανονικο desktop.

Η ενσταση μου ηταν οτι αρχικα εγραψες αυτην την ανακριβεια, οτι κοστιζει ΛΙΓΟΤΕΡΟ:

Για imac δεν θα σχολιασω καν που εχεις με ΛΙΓΟΤΕΡΑ λεφτα mid tier pc με 27αρα 1440p οθονη και χιλιαδες φορες ομορφοτερο design που δεν χρειαζεται να το εχεις κρυμμενο γιατι κανει το δωματιο να φαινεται να μην πω πως, οπως κανει ενα pc. 

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

To με λιγοτερα λεφτα λαθος μου. Αλλα ειναι μεσα στα ιδια πλαισια, και μην ξεχνας οτι οι τιμες δεν ειναι οι ιδιες γιατι για το imac χρησιμοποιεις laptop components . Δεν μπορεις να συγκρινεις αμεσα την τιμη. 

Δημοσ.

Πλάκα κάνεις... 

Σορρυ , Γερμανια μενω αυτην την στιγμη δεν θα κοιταξω την τιμη στην Ελλαδα εκτος αμα ειναι και πιο φτηνο που δεν ειναι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To με λιγοτερα λεφτα λαθος μου. Αλλα ειναι μεσα στα ιδια πλαισια, και μην ξεχνας οτι οι τιμες δεν ειναι οι ιδιες γιατι για το imac χρησιμοποιεις laptop components . Δεν μπορεις να συγκρινεις αμεσα την τιμη. 

Δεν ειναι στα ιδια πλαισια.

2400€ δεν ειναι στα ιδια πλαισια πχ με ~1500€(500€ οθονη + 1000€  για κορυφαιο, ανωτερο συστημα).

Συγκεκριμενα ειναι 60% παραπανω και 900€, δηλαδη σου περισσευουν χρηματα για ενα απλο λαπτοπ των 600€ και ενα κορυφαιο smartphone των 300€ .

Y.Γ.: Τα λαπτοπ components ειναι στα μειονεκτηματα του imac. Δινεις που δινεις 2400€, παιρνεις τελικα και πιο αργα υποσυστηματα, αρα δεν ειναι αμεσα συγκρισιμα σε επιδοσεις με ενα desktop.

Το οτι κοστιζει παραπανω για την κατασκευαστρια εταιρια δεν αφορα τον χρηστη, που οπως λες δινει αισθητα παραπανω και παιρνεις υποδεεστερες επιδοσεις.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειναι στα ιδια πλαισια.

2400€ δεν ειναι στα ιδια πλαισια πχ με ~1500€(500€ οθονη + 1000€ συστημα).

Συγκεκριμενα ειναι 60% παραπανω και 900€, δηλαδη σου περισσευουν χρηματα για ενα απλο λαπτοπ των 600€ και ενα κορυφαιο smartphone των 300€ .

Για μενα δεν ειναι 2400, ειναι 2000. Αρα 500 πανω. 

Ειναι προφανες οτι ζηταμε αλλα πραγματα απο το pc μας. Συμβαινει.

Επεξ/σία από Papakaliati
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μενα δεν ειναι 2400, ειναι 2000. Αρα 500 πανω. 

Πρωτον, πριν ειπες οτι ηταν 2150€ με το apple care.

Δευτερον, δεν μιλαμε για εσενα, αλλα για καποιον τυχαιο αγοραστη εδω.

Τριτον, οπως αντιστοιχα ειναι φθηνοτερος ο iMac εκει, αντιστοιχα φθηνοτερα ειναι συχνα και αλλα pc.

Τεταρτον, πρεπει να υπαρχει κοινη βαση για την συγκριση. Δεν εχει πχ νοημα να αναφερεις και τιμες Αμερικης.

Πεμπτον, 500€ πανω ειναι ενα κορυφαιο smartphone και ενα tablet.

Tελος, οπως ειπα και προηγουμενως, εσυ μπορει να προτιμας τα all-in-one. Ανηκεις ομως στην μειοψηφια που τα προτιμαει. Ο περισσοτερος κοσμος προτιμαει κανονικο desktop.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

Σορρυ , Γερμανια μενω αυτην την στιγμη δεν θα κοιταξω την τιμη στην Ελλαδα εκτος αμα ειναι και πιο φτηνο που δεν ειναι...

Δηλαδή αν στο χαρίζανε τι θα μας έλεγες; Πως είναι δωρεάν; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα στην κοινη βαση για συγκριση που εχεις εσυ προσβαση δεν εχω εγω. Αμα ενας αλλος χρηστης ζουσε Αμερικη για τιμες εκει θα μιλουσε οχι για τιμες Ελλαδας. Και φυσικα μιλαω για μενα, και με θεωρω μεσο χρηστη. Προφανος αμα το δεις με αυστηρα κριτηρια pc ειναι πιο λογικη επιλογη. Και το οτι τα 500 ειναι tablet και smartphone δεν λεει κατι σαν γεγονος, αλλη ιστορια ετσι ?

Δηλαδή αν στο χαρίζανε τι θα μας έλεγες; Πως είναι δωρεάν; 

Μιλαμε για ποσο θα κανει να παω να το αγορασω αυριο, οχι αμα το κερδιζα. Αμα το nexus 5 στην Ελλαδα εκανε 100 ευρω παραπανω απο το εξωτερικο θα το εκρινες για οσο κανει στην Ελλαδα η για οσο κανει σε ολον τον κοσμο ? Στο σκρουτζ ολα τα κινητα κανουνε απο διαφορα μαγαζια 40% κατω αποτι σε Γερμανους etc, παρομοια κατασταση δεν ειναι ? Αμα ενα σκρουτζομαγαζο εδινε το imac οσο κανει κανονικα, 1800 ?

Επεξ/σία από Papakaliati
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα στην κοινη βαση για συγκριση που εχεις εσυ προσβαση δεν εχω εγω. Αμα ενας αλλος χρηστης ζουσε Αμερικη για τιμες εκει θα μιλουσε οχι για τιμες Ελλαδας. Και φυσικα μιλαω για μενα, και με θεωρω μεσο χρηστη. Προφανος αμα το δεις με αυστηρα κριτηρια pc ειναι πιο λογικη επιλογη. Και το οτι τα 500 ειναι tablet και smartphone δεν λεει κατι σαν γεγονος, αλλη ιστορια ετσι ?

Για αυτο σε βοηθησα να εχεις προσβαση.

Παμε ξανα:

Image%202014-04-10%20at%202.39.11%20PM.p

Υ.Γ.: Δεν ειμαι στο στο insomnia.de, αλλα στο insomnia.gr .

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρα οσες φορες ενδεχομενος αναφερει καποιος για παραγγελια για καλυτερες τιμες απο ebay.co.uk δεν ειμαστε Αγγλια, amazon κινεζικες οθονες θα του λεμε μονο απο Ελλαδα ε? Μαλιστα.

Επεξ/σία από Papakaliati
Δημοσ.

Μιλαμε για ποσο θα κανει να παω να το αγορασω αυριο, οχι αμα το κερδιζα. Αμα το nexus 5 στην Ελλαδα εκανε 100 ευρω παραπανω απο το εξωτερικο θα το εκρινες για οσο κανει στην Ελλαδα η για οσο κανει σε ολον τον κοσμο ?

Φυσικα με οσο κανει στην Ελλαδα.

Πριν πχ 3 μηνες εκανε εδω 400€ και Αμερικη εκανε ~250€. 

Αλλα οταν καποιος στο insomnia.gr σκεφτοταν να ατο αγορασει, δεν του ελεγε κανεναας οτι κανει 250€ στην Αμερικη, αλλα ποσο εκανε εδω.

Δημοσ.

Φυσικα με οσο κανει στην Ελλαδα.

Πριν πχ 3 μηνες εκανε εδω 400€ και Αμερικη εκανε ~250€. 

Αλλα οταν καποιος στο insomnia.gr σκεφτοταν να ατο αγορασει, δεν του ελεγε κανεναας οτι κανει 250€ στην Αμερικη, αλλα ποσο εκανε εδω.

Αρα απο το insomnia.gr δεν παραγγελνουνε απο αμαζον και εβαy ? Aυτο μου λες τωρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρα οσες φορες ενδεχομενος αναφερει καποιος για παραγγελια για καλυτερες τιμες απο ebay.co.uk δεν ειμαστε Αγγλια, amazon κινεζικες οθονες θα του λεμε μονο απο Ελλαδα ε? Μαλιστα.

Αρα απο το insomnia.gr δεν παραγγελνουνε απο αμαζον και εβαy ? Aυτο μου λες τωρα. 

Πρωτον, εσυ παρεθεσες κατι που δεν εστελνε Ελλαδα.

Δευτερον, δεν ειναι ολοι διατεθιμενοι να μπλεξουν με ebay και αγορες απο εξωτερικο.

Για αυτο το κοινο σημειο αναφορας ειναι η αγορα της Ελλαδας.

Αν καποιος ειναι διατεθιμενος να μπει στην διαδικασια της αγορας απο εξωτερικο, τοτε αλλαζει το πραγμα.

Με αυτην την λογικη σου, ξεχασες να πεις ποσο κανει ο iMac στην Αμερικη και να συγκρινεις βασει αυτης της τιμης.... Λογικη του παραλογου για να υποστηριξεις ανακριβειες.

---------------------------------------

Οπως και να εχει, εχουμε βγει offtopic χαρη στις ανακριβειες σου. Καλη συνεχεια.

Επεξ/σία από haHa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...