haHa Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Πες εναν. Για να μην εχουν μεινει αρκετοι αγοραστες iMac 27" (~2200+€) με αργους μηχανικους δισκους αντι για ssd , παρολο τα πανω απο 2000€ που εσκασαν πριν 2 χρονια. Για οταν θελουν να εχουν παραπανω χωρητικοτητα , να μην χρειαζονται να αγοραζουν εξωτερικο σκληρο που προσθετει 2 εξτρα καλωδια,αλλα απλα να προσθετουν εναν εσωτερικα. Για οταν χαλαει η οθονη , να μην χρειαζεται επισκευη ολο το μηχανημα με πολυ υψηλο κοστος. Για οταν σε 2-3 χρονια, θα θελησει να αλλαξει μηχανημα, να του μενει η οθονη και να μην χρειαζεται να παρει καινουρια. Για να μπορει να χρησιμοποιει την οθονη και με αλλα μηχανηματα (playstation,φορητος κλπ) Για οταν θα χαλασει η καρτα γραφικων, να αγοραζεις μια καινουρια με 40€ (και οχι με κοστος >400+€ που κοστιζει η αλλαγη motherboard που παει πακετο με την καρτα γραφικων) και να εισαι ετοιμος σε 2 ωρες και να μην χανεις απο την παραγωγικοτητα σου. Για ολους αυτους τους λογους και αλλους αλλους ακομα, οι ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΑΝΕ desktop και οχι all-in-one(ασχετα αν ειναι apple ή οχι). Υπαρχουν καποιοι που δεν τους νοιαζουν αυτα ή που βαζουν την εμφανιση πανω απο την ευχρηστια και την παραγωγικοτητα. Σε αυτο το group κανουν μεγαλυτερες πωλησεις τα all-in-one . Για imac δεν θα σχολιασω καν που εχεις με ΛΙΓΟΤΕΡΑ λεφτα mid tier pc με 27αρα 1440p οθονη και χιλιαδες φορες ομορφοτερο design που δεν χρειαζεται να το εχεις κρυμμενο γιατι κανει το δωματιο να φαινεται να μην πω πως, οπως κανει ενα pc. 2000+ ευρω δεν ειναι λιγοτερα λεφτα απο ενα mid tier pc. Και φυσικα μιλαμε για μηχανημα το 2014, που σκας 2000+€ και δεν εχει ssd. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2014 από haHa 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 ...έναν λόγο είπε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Αυτοι δεν ειναι λογοι για να μην θελεις το pc σου να μην ειναι κουτι με καλωδια οπως συγκεκριμενα ρωτησα. Και 1800 κανει δεν κανει 2000+, οσο δηλαδη κανει το mid tier pc με την αντιστοιχη οθονη. Προσωπικα, και για οποιον αλλο δεν παιζει ιδιαιτερα games που σημαινει οτι δεν κυνηγαει πια την αναβαθμιση το imac makes perfect sense. Γιατι τον i7 θα τον κρατησεις 3-4 χρονια χωρις το παραμικρο θεμα. Αμα θελεις να παιζεις hardcore games προφανος θα πας σε pc δεν το συζηταμε. Αλλα στο σπιτι μου απλα πλεον δεν εχει θεση ενα pc, και στο γραφειο μου θα εβαζα μονο imac . Επεξ/σία 9 Απριλίου 2014 από Papakaliati Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Αυτοι δεν ειναι λογοι για να μην θελεις το pc σου να μην ειναι κουτι με καλωδια οπως συγκεκριμενα ρωτησα. Και 1800 κανει δεν κανει 2000+, οσο δηλαδη κανει το mid tier pc με την αντιστοιχη οθονη. Προσωπικα, και για οποιον αλλο δεν παιζει ιδιαιτερα games που σημαινει οτι δεν κυνηγαει πια την αναβαθμιση το imac makes perfect sense. Γιατι τον i7 θα τον κρατησεις 3-4 χρονια χωρις το παραμικρο θεμα. Κανει 2019€ επισημη τιμη ή σε μεγαλες αλυσιδες, απο οπου αγοραζει συνηθως ο κοσμος. (πιθανως και λογω ευκολιων στην πληρωμη) Επισης, μην ξεχνας το κοστος(190€) της 3ετης επεκτασης εγγυησης (η apple εμπιστευεται μονο με 1 χρονο εγγυηση το μηχανημα) κατι που ειναι απαραιτητο για ενα τοσο ακριβο μηχανημα με ακομα πιο πανακριβο service. Οποτε ειμαστε στα 2200€ για ενα μηχανημα το 2014 που δεν εχει SSD!! Και για αυτο αναφερω την επισημη τιμη, γιατι απο εκει τουλαχιστον μπορεις να το κανεις bulit-to-order και να δωσεις κατι παραπανω για να μην τραβας τα μαλλια σου που εσκασες 2200€ και το μηχανημα αφηνει αρκετα αργη αισθηση λογω απουσιας ssd. Τελος, οθονη καλυτερη απο του imac βρισκεις με 500€ - 650€. Οτι εσυ νομιζεις οτι ενα "mid tier pc"(που μαλιστα δεν προοριζεται για games) κοστιζει περι τα 1500€ χωρις οθονη , ειναι δικο σου θεμα. Ενδεικτικα, επωνυμα server/workstation pc ξεκινανε απο τα 990€, ποσο μαλλον ενα υποδεεστερο "mid tier pc που δεν παιζει ιδιαιτερα games". Αυτοι δεν ειναι λογοι για να μην θελεις το pc σου να μην ειναι κουτι με καλωδια οπως συγκεκριμενα ρωτησα. Κι ομως ειναι. Ενδεικτικα: Δεν ειναι πχ ολοι διατεθιμενοι να χανουν μερες δουλειας/παραγωγικοτητας και >400€ απλα επειδη χαλασε η καρτα γραφικων και χρειαζεται αλλαγη ολη η motherboard. Σε κανονικο desktop , εισαι ετοιμος σε 2ωρες με κοστος 40€. Δεν ειναι τυχαιο οτι οι καταναλωτες προτιμανε desktop και οχι all-in-one. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2014 από haHa 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Θα τρελαθούμε με ό,τι διαβάζουμε...Ένα Alienware με quad core i7/3.4-3.9Ghz, 16GB Ram 256GB SSD, 1TB HD, GTX 760 Ti/2GB είναι.... mid tier στα 1775€;Και ο iMac με i5, τη μισή RAM, χωρίς SSD, με GT755M/1GB είναι... high end στα 2000€; Ενδεικτικά, ένας Alienware με αντίστοιχα με το iMac υποσυστήματα κάνει 1000€. Και ένα ωραίο Dell 27ρι, άλλο ένα 500ρικο... Επεξ/σία 9 Απριλίου 2014 από unforgiven Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μα ποιος είπε ότι οι κύβοι είναι βαρετοί; Επίσης, σε παραπλήσιο κόστος του δικού μου (με οθόνη 1440p) βγαίνει το iMac με i5, χωρίς SSD και φυσικά χωρίς crossfire... οπότε άστο καλύτερα. Και άντε το crossfire το χω για gaming οπότε το παρακάμπτω, αν αύριο θέλω να βάλω 16 ή 32 GB μνήμης για εφαρμογές και VMs θα μου κοστίσει τα μισά ή και λιγότερο απ'ότι αν είχα iMac να το αναβαθμίσω. Και σε 2-3 χρόνια αλλάζω GPU και είμαι μια χαρά ενώ το iMac θα είναι κολλημένο στην 775Μ μέχρι τέλους. Αφήνωντας το gaming στην άκρη, προσπαθώ να σκεφτώ ένα λόγο για να προτιμήσω το iMac και δεν βρίσκω... (δεν έχω πρόβλημα χώρου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alextrela172 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Το θεμα με τα macbook δεν ειναι ουτε τα πολυ χαρακτηριστικα, ουτε η μπαταρια που κραταει τρελα πολυ, ουτε και το οτι ειναι apple. Ειναι απλα το γεγονος οτι εχουνε κορυφαιο touchpad και keyboard και σε συνδιασμο με το OsX κανουνε και την επαγγελματικη αλλα και την απλη χρηση και εμπειρια τοσο ξεκουραστη και φυσικη που ειναι πραγματικα πολλη μπροστα απο τα windows. Αν ήταν έτσι όπως τα λες δεν θα ήταν η Apple και το OS X στο 8-9% μερίδιο αγορας παγκοσμιος.Εγώ πάντως που δοκίμασα να κάνω φόρματ σε 2 Mac (ενα mini του 12 μοντέλο i5 και ενα Mac air 13 του 11 που πέρασαν από τα χέρια μου) η διαδικασία ήταν πολύ πιο χρονοβόρα,δυσνόητη και μη φιλική καθόλου θα έλεγα σε σχέση με την ίδια διαδικασία στα windows,ασε που ξενέρωσα να μπουάταρουν τα Mac σε τριπλάσιο χρόνο. Μόνο στην αυτονομια την παραδέχομαι την Apple στα ultra book και στο υψηλό build quality. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StigmaX Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 @papakaliati Αδερφέ είσαι επικίνδυνα φανατισμένος. Γενικολογείς και δεν θες να ακούσεις τις απόψεις άλλων, ακόμη και με το μικρό περιθώριο που θα μπορούσες να είσαι λάθος. Κανείς δεν είπε πως τα ipad η τα μακ δεν είναι καλά μηχανήματα. Απλά είναι υπερκοστολογιμένα. Αν δεν το καταλαβαίνεις δεν είναι γιατι δεν μπορείς, είναι γιατί δεν θές λόγο φανατισμού, ίσως για να δικαιολογήσεις στο εαυτό σου την αγορά που έχεις κάνει. Δυο, το οτι το ipad είναι παιχνιδάκι και δεν κάνει για κανενός τύπου σοβαρή εργασία δεν συνεπάγεται οτι και τα win8 tablets είναι το ίδιο. Ταμπλέτες τύπου Asus t100 μας βάζουν στην πραγματική μετα-pc εποχή, παντρεύοντας τη λειτουργικότητα ενώς πλήρους συστήματος με την φοριτότητα. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο ή χειρότερο απο το ipad, αυτό που μπορώ μετά απο αγορά και των δύο συστημάτων είναι οτι το t100 κάνει ότι κάνει το ipad, και ότι κάνω και στο pc, για τα μισά λεφτά. Τρία, για τη διαχρονικότητα που έθεσες ένα ζήτημα, θα σου πώ το εξής. Αγοράζω macbook της πρώτης γενιάς core 2 duo για 1399$. Ο αδερφός μου αγοράζει ένα μήνα μετά laptop της dell με παρόμοια specs. Το dell δουλευει ακόμη κανόνι σαν home theater station, φοράει windows 8 και πάει σφαίρα ενώ το macbook είναι σταματημένο στην 10.4 Tiger, δεν μπορεί να πάρει παραπάνω έκδοση και συνεπώς ασύμβατο με το 90% των νέων εφαρμογών που κυκλοφορούν για μακ. Συνεπώς το dell έχει βγάλει τα λεφτά του με το παραπάνω, το macbook είναι παρατημένο εδώ και δυο χρόνια στην ντουλάπα. Τέσσερα, το παραμύθι με τις 17 ώρες αυτονομίας μην το λές παραέξω, ούτε η apple δεν το υποστηρίζει... για του λόγου του αληθές μπές και δες πόσες ώρες λένε στο site τους, και πόσες ώρες βγάζουν οι reviewers... Πέντε, ο ισχυρισμός σου για ανωτερότητα του OS X απέναντι στα windows είναι απλά αστείος. Θυμίζεις ξεχασμένους λινουξάδες που αρνούνται να δούνε την πραγματικότητα. Απλά για να γελάσουμε, πές μας έστω και έναν τομέα που το OSX είναι ανώτερο των win 8.1... Όλα τα παραπάνω δεν τα λέω με κανένα ίχνος κακίας, απλά στα λέω μπας και σταματήσεις να τρώς το κουτόχορτο του μάρκετινγκ και δήθεν premium προϊόντων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Τέσσερα, το παραμύθι με τις 17 ώρες αυτονομίας μην το λές παραέξω, ούτε η apple δεν το υποστηρίζει... για του λόγου του αληθές μπές και δες πόσες ώρες λένε στο site τους, και πόσες ώρες βγάζουν οι reviewers... Πέντε, ο ισχυρισμός σου για ανωτερότητα του OS X απέναντι στα windows είναι απλά αστείος. Θυμίζεις ξεχασμένους λινουξάδες που αρνούνται να δούνε την πραγματικότητα. Απλά για να γελάσουμε, πές μας έστω και έναν τομέα που το OSX είναι ανώτερο των win 8.1... Όλα τα παραπάνω δεν τα λέω με κανένα ίχνος κακίας, απλά στα λέω μπας και σταματήσεις να τρώς το κουτόχορτο του μάρκετινγκ και δήθεν premium προϊόντων. Καταρχην φιλε, πρωτη φορα πηρα apple προιον πριν απο 6 μηνες, στα 30 μου. Δεν εχει καμια σχεση με κουτοχορτο ουτε μαρκετιγνκ. Ειχα nexus 10 και 7 και ειχα απευδησει λογο κακιστης μπαταριας, εκνευριστικα λιγων εφαρμογων σε σχεση με το κινητο παντα και γενικος κακια και ελαφρος sluggish αποδοση. 12 + ωρες screen on και 26% left. Μαντεψε αμα φτανει τις 16,17 ωρες και μετα ελα να γελασουμε μαζι . Kαι το OSX ειναι απειρος πιο ευχρηστο απο τα windows. Χωρις ιχνος κακιας παντα φιλε ε, αλλα σταματα να τρως το κουτοχορτο με τα windows . Επεξ/σία 9 Απριλίου 2014 από Papakaliati Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StigmaX Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Καταρχην φιλε, πρωτη φορα πηρα apple προιον πριν απο 6 μηνες, στα 30 μου. Δεν εχει καμια σχεση με κουτοχορτο ουτε μαρκετιγνκ. Ειχα nexus 10 και 7 και ειχα απευδησει λογο κακιστης μπαταριας, εκνευριστικα λιγων εφαρμογων σε σχεση με το κινητο παντα και γενικος κακια και ελαφρος sluggish αποδοση. 12 + ωρες screen on και 26% left. Μαντεψε αμα φτανει τις 16,17 ωρες και μετα ελα να γελασουμε μαζι . Kαι το OSX ειναι απειρος πιο ευχρηστο απο τα windows. Χωρις ιχνος κακιας παντα φιλε ε, αλλα σταματα να τρως το κουτοχορτο με τα windows . Αναφέρεις δύο tablets, το ένα διετίας, το άλλο διαφορετικής κατηγορίας, τόσο ώς συσκευή όσο και τιμολογιακά. Παραυτά πουθενά δεν αναφέρθηκα ή υποστήριξα συσκευή android στη δημοσίευση μου. Αναφέρθηκα σε tablet - mini laptop το οποίο φέρει windows 8.1. To OSX μας λές πως είναι απείρως ποιο εύχρηστο απο τα windows και εγώ σε ρωτώ να μου αναφέρεις έστω και έναν τομέα... δεν το κάνεις, συνεχίζεις να γενικολογείς. Έιναι ευχρηστία που δεν έχεις δεξί κλικ? ή που χρειάζεται να πατήσεις command+click για να δεις τις επιλογές. Η έλλειψη task bar μήπως είναι και αυτή για λόγους ευχρηστίας; Όσο για τη μπαταρία να τη λέει και η apple, όχι εγώ... Up to 10 hours of surfing the web on Wi‑Fi, watching video, or listening to music Up to 9 hours of surfing the web using cellular data network http://www.apple.com/ipad/compare/ Και σου ξαναλέω, κανείς δεν είπε πως το ipad δεν είναι καλό μηχάνημα. Είναι το καλύτερο στη κατηγορία του. Ωστόσο φέτος, παρουσιάστηκε μια νέα γενιά προϊόντων, βασισμένη στην x86 αρχιτεκτονική της intel, που πολύ απλά κάνει τα μέχρι σήμερα tablet να μοιάζουν παιχνιδάκια. Και στο λέω αυτό έχοντας δουλέψει και τα δύο συστήματα. Έχω και ipad, και τ100. Θέλω να δω stream τον ολυμπιακό? Asus t100. Θέλω να κατεβάσω ταινία να δω στην TV? Αsus t100. Να κάνω ένα γρήγορο edit μια φωτο στο PS? Asus t100. Στο word/excel? Asus t100. Να μεταφέρω αρχεία μεσα απο το home network μου? Asus t100. Να κάνω update την ιστοσελίδα μου? Asus t100. Να περάσω υπότιτλους σε μια σειρά? Asus t100. Να συνδέσω τον εξωτερικό μου σκληρό για να μεταφέρω αρχεία? Asus t100. Να συνδέσω τον εκτυπωτή μου και να τυπώσω? Asus t100. To scanner μου? Asus t100. Την φωτογραφική μου? Asus t100.... Να παίξω candy crush? ipad... Κάνε έστω και ένα απο αυτά με το ipad... ξέχασα, πρέπει πρώτα να το συνδέσεις στο itunes... Όπως βλέπεις δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί ένα ipad να κάνει και να μην μπορεί να το κάνει ένα wp8.1 tablet, που κάνει το 1/2 των χρημάτων του ipad. Για να κλείσω, να φύγω απο τα τάμπλετ,απλα για να πώ άλλη μια φορά πως ο ισχυρισμός σου περι ανωτερότητας του OSX έναντι των Windows είναι απλά αστείος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Αναφέρεις δύο tablets, το ένα διετίας, το άλλο διαφορετικής κατηγορίας, τόσο ώς συσκευή όσο και τιμολογιακά. Παραυτά πουθενά δεν αναφέρθηκα ή υποστήριξα συσκευή android στη δημοσίευση μου. Αναφέρθηκα σε tablet - mini laptop το οποίο φέρει windows 8.1. To OSX μας λές πως είναι απείρως ποιο εύχρηστο απο τα windows και εγώ σε ρωτώ να μου αναφέρεις έστω και έναν τομέα... δεν το κάνεις, συνεχίζεις να γενικολογείς. Έιναι ευχρηστία που δεν έχεις δεξί κλικ? ή που χρειάζεται να πατήσεις command+click για να δεις τις επιλογές. Η έλλειψη task bar μήπως είναι και αυτή για λόγους ευχρηστίας; Κατσε ρε αρχοντα τι κομμαντ κλικ . Φυσικα και εχει δεξι κλικ ,πατας 2 δαχτυλα. Η δυνατοτητα να κανεις σελιδες πισω μπρος στο σαφαρι με το να σερνεις αριστερα δεξια δυο δαχτυλα ειναι απειρως χρησιμη. Η δυνατοτητα με 4 δαχτυλα να αλλαζεις εφαρμογη επισης. Και πολλα αλλα παραδειγματα που κανουνε την χρηση τοσο ευχαριστη που πραγματικα , καθε φορα που λογκαρω στα windows τοσα νευρα... Οσον αφορα τα ταμπλετ σου ειπα, δεν το εχω για να κανω δουλεια που στο λαπτοπ την κανω πιο γρηγορα και ευκολα. Εκτος αμα μου πεις οτι η χρηση ειναι τοσο ανετη τοτε δεν το δεχομαι οτι το αντικαθιστα. Θεωρω την αποδοτικοτητα μεγιστη αρετη. Επισης μιλωντας για μενα, η μιση χρηση που κανω στο ipad ειναι στρεαμ στο apple tv ονλινε ταινιες που επειδη ειμαι στην Γερμανια ειναι αναγκαιο κακο. Και οχι , δεν ειναι το ιδιο με το να το συνδεεις με hdmi cable προφανος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Επισης μιλωντας για μενα, η μιση χρηση που κανω στο ipad ειναι στρεαμ στο apple tv ονλινε ταινιες που επειδη ειμαι στην Γερμανια ειναι αναγκαιο κακο. Και οχι , δεν ειναι το ιδιο με το να το συνδεεις με hdmi cable προφανος. Ενδεικτικο πως κανεις κατι πιο δυσκολα και θεωρεις οτι ειναι πιο ευχρηστο: χρειαστηκε να πας να αγορασεις ενα apple tv και επισης χρειαζεται να εχεις ios συσκευη. Καποιος αλλος μπορει να χρησιμοποιει την ενσωματωμενη υπηρεσια streaming της τηλεορασης(netflix) ή μπορει να εχουν ενα φθηνοτερο chromecast που δεν χρειαζεται μαλιστα καλωδιο(γιατι προηγουμενως σε ενδιαφερε αυτο το θεμα) οπως το appletv. ---------------------------------------------- Στο θεμα ευχρηστις και παραγωγικοτητας τωρα, το mac os x ειναι πισω: δεν ειναι τυχαιο οτι δεν το προτιμανε οι επιχειρησεις που εκει η παραγωγικοτητα ειναι πολυ πιο σημαντικη απο το κοστος κλπ. Εσενα μπορει να σε βολεψε, αλλα δεν συμβαινει το ιδιο με τους περισσοτερους χρηστες. Y.Γ.: Ειμαι χρηστης mac os x και ios συσκευων , αλλα και windows και android. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2014 από haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Ενδεικτικο πως κανεις κατι πιο δυσκολα και θεωρεις οτι ειναι πιο ευχρηστο: χρειαστηκε να πας να αγορασεις ενα apple tv και επισης χρειαζεται να εχεις ios συσκευη. Καποιος αλλος μπορει να χρησιμοποιει την ενσωματωμενη υπηρεσια streaming της τηλεορασης(netflix) ή μπορει να εχουν ενα φθηνοτερο chromecast που δεν χρειαζεται μαλιστα καλωδιο(γιατι προηγουμενως σε ενδιαφερε αυτο το θεμα) οπως το appletv. Κατσε, κανω mirror την screen δεν κανεις το ιδιο με chromecast, και το αππλε τβ το πηρα για νετφλιχ και χουλου , πριν εχω αλλο αππλε προιον. Σου παρεχει μια απιστευτη απλοτητα το μιρρορ του macbook, apple tv, να βλεπεις youtube σαν δευτερη οθονη στην τβ ενω σερφαρεις απο το λαπτοπ. Οι επιχειρήσεις δεν τα προτιμάνε για λόγο κόστους πάνω απολα. Συμφωνώ ότι δεν βολεύουν όλους το ίδιο ,σίγουρα. Απλά το ipad και το μακβοοκ με βόλεψανε πολύ περισσότερο αποσο με βόλεψανε πραγματικά όλες οι προηγούμενες συσκευές μου. Και το επισημαίνω επειδή μέχρι και έξι μήνες πριν έλεγα τα προϊόντα της αππλε μαλακιες... Επεξ/σία 9 Απριλίου 2014 από Papakaliati Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Κατσε, κανω mirror την screen δεν κανεις το ιδιο με chromecast, και το αππλε τβ το πηρα για νετφλιχ και χουλου , πριν εχω αλλο αππλε προιον. Σου παρεχει μια απιστευτη απλοτητα το μιρρορ του macbook, apple tv, να βλεπεις youtube σαν δευτερη οθονη στην τβ ενω σερφαρεις απο το λαπτοπ. Οι επιχειρήσεις δεν τα προτιμάνε για λόγο κόστους πάνω απολα. Συμφωνώ ότι δεν βολεύουν όλους το ίδιο ,σίγουρα. Απλά το ipad και το μακβοοκ με βόλεψανε πολύ περισσότερο αποσο με βόλεψανε πραγματικά όλες οι προηγούμενες συσκευές μου. Και το επισημαίνω επειδή μέχρι και έξι μήνες πριν έλεγα τα προϊόντα της αππλε μαλακιες... Αν ενα προιον κανει τον υπαλληλο και την επιχειρηση εστω και 2% πιο παραγωγικο, τοτε το αυξημενο κοστος κτησης(εστω και κατα 500€ για μηχανημα που θα κρατησει τουλαχιστον 4 χρονια) δεν ειναι τιποτα. Ομως οι επιχειρησεις προτιμανε για λογους παγωγικοτητας τα windows. Οσο για το mirror, σιγουρα ειναι μια ευκολια, αντιστοιχη του widi/miracast , αλλα δυστυχως ειναι πολυ περιοριστικη γιατι αφορα μονο ios/osx συσκευες. Απλά το ipad και το μακβοοκ με βόλεψανε πολύ περισσότερο αποσο με βόλεψανε πραγματικά όλες οι προηγούμενες συσκευές μου. Και το επισημαίνω επειδή μέχρι και έξι μήνες πριν έλεγα τα προϊόντα της αππλε μαλακιες... Kαι καλα κανεις, απλα ανηκεις στην μειοψηφια που προτιμαει αυτες τις συσκευες. Οπως και να εχει , ειμαστε off topic. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2014 από haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Κατσε ρε αρχοντα τι κομμαντ κλικ . Φυσικα και εχει δεξι κλικ ,πατας 2 δαχτυλα. Η δυνατοτητα να κανεις σελιδες πισω μπρος στο σαφαρι με το να σερνεις αριστερα δεξια δυο δαχτυλα ειναι απειρως χρησιμη. Η δυνατοτητα με 4 δαχτυλα να αλλαζεις εφαρμογη επισης. Και πολλα αλλα παραδειγματα που κανουνε την χρηση τοσο ευχαριστη που πραγματικα , καθε φορα που λογκαρω στα windows τοσα νευρα... Οσον αφορα τα ταμπλετ σου ειπα, δεν το εχω για να κανω δουλεια που στο λαπτοπ την κανω πιο γρηγορα και ευκολα. Εκτος αμα μου πεις οτι η χρηση ειναι τοσο ανετη τοτε δεν το δεχομαι οτι το αντικαθιστα. Θεωρω την αποδοτικοτητα μεγιστη αρετη. Επισης μιλωντας για μενα, η μιση χρηση που κανω στο ipad ειναι στρεαμ στο apple tv ονλινε ταινιες που επειδη ειμαι στην Γερμανια ειναι αναγκαιο κακο. Και οχι , δεν ειναι το ιδιο με το να το συνδεεις με hdmi cable προφανος. 1.Tα touchpad της synaptics στα windows laptops εχουν ενα κατεβατο παραμετροποιησημα gestures που ουτε το 1/5 δεν εχει το touchpad της apple.απλα εσυ δε το κατεχεις το θεμα και φανταζεσαι μονο το δεξι/αριστερο κλικ! Και στο tablet εχω 38 πληρως παραμετροποιησημα touch gestures: 8 διαφορετικα gestures για 2 fingers 10 διαφορετικα gestures για 3 fingers 10 διαφορετικα gestures για 4 fingers 10 διαφορετικα gestures για 5 fingers Και σε ΟΛΑ μπορω να επιλεξω οτι εντολή ή keyboard shortcut ΓΟΥΣΤΑΡΩ! Αν θες μπορω να σου ανεβασω και screen shots με τα settings του synaptics touchpad του qosmio να δεις το σκασμο απο δυνατοτητες και gestures που διαθετει το συγκεκριμενο touchpad και να συγκρινεις αμα θες με το traskpad της apple!!! 2.Το δεχεσε ή οχι καποιοι απο μας εχουν αντικαταστησει τα λαπτοπ τους με τα windows tablet και τα ipad/android επισης με τα windows tablet! Εσυ και να θες δε μπορεις να κανεις τιποτα σοβαρο με το ipad,χωρις τη υποστηριξη του pc σου! 3.ΟΛΕΣ οι smarttv εν ετη 2013 και μετα υποστηριζουν BY DEFAULT miracast wireless συνδεση,που ειναι μια τεχνολογια που την υποστηριζουν τα windows laptops/tablets/smartphone και τα android smartphone/tablets! Οπως βλεπεις τα macbook και ipad εχουν μεινει ΚΑΙ ΠΑΛΙ στην απεξω,οποταν για να συνδεσεις το ipad σου στη smarttv θα πρεπει να τα ακουμπησεις χοντρα στην apple για apple tv(airplay),για κατι που ο android/windows χρηστης το εχει δωρεαν!Ξερεις πως λεγετε αυτο??? Κατσε, κανω mirror την screen δεν κανεις το ιδιο με chromecast, και το αππλε τβ το πηρα για νετφλιχ και χουλου , πριν εχω αλλο αππλε προιον. Σου παρεχει μια απιστευτη απλοτητα το μιρρορ του macbook, apple tv, να βλεπεις youtube σαν δευτερη οθονη στην τβ ενω σερφαρεις απο το λαπτοπ. Οι επιχειρήσεις δεν τα προτιμάνε για λόγο κόστους πάνω απολα. Συμφωνώ ότι δεν βολεύουν όλους το ίδιο ,σίγουρα. Απλά το ipad και το μακβοοκ με βόλεψανε πολύ περισσότερο αποσο με βόλεψανε πραγματικά όλες οι προηγούμενες συσκευές μου. Και το επισημαίνω επειδή μέχρι και έξι μήνες πριν έλεγα τα προϊόντα της αππλε μαλακιες... USB DOCK CONNECTION INTEL WIDI MIRACAST Ολα αυτα τα υποστηριζει το asus t100 συν και το κλασσικο απλο τροπο του hdmi!!! Επεξ/σία 10 Απριλίου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα