ektor7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Tα καλα ultrabooks κυμαίνονται στις ιδιες τιμες με το macbook air,μπορει και να ειναι και πιο ακριβα απο αυτο,λογο της FullHD(ή και UHD=3840×2160 pixels) IPS touchscreen οθονης τους! Επεξ/σία 9 Απριλίου 2014 από ektor7 1
Papakaliati Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Tα καλα ultrabooks κυμαίνονται στις ιδιες τιμες με το macbook air,μπορει και να ειναι και πιο ακριβα απο αυτο,λογο της IPS touchscreen οθονης τους! Φαινεται οτι εδω ο φιλος μας ζει σε μια αλλη εποχη, η απλα συγκρινει ενα λαπτοπ 2.5 κιλων με ενα 1.25 και νομιζει οτι ειναι το ιδιο. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2014 από Papakaliati
ektor7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Φαινεται οτι εδω ο φιλος μας ζει σε μια αλλη εποχη, η απλα συγκρινει ενα λαπτοπ 2.5 κιλων με ενα 1.25 και νομιζει οτι ειναι το ιδιο. Οι τιμες του macbook air και του macbook pro 13(basic model) ειναι πολυ καλες και ανταγωνίστηκες! Σ'αυτα τα μοντελα εκανε πολυ καλη τιμολόγηση η apple! Επεξ/σία 9 Απριλίου 2014 από ektor7
zio10 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μιλάω για laptop. Είπα ότι σε όποιον είναι απαραίτητο κάποιο χαρακτηριστικό του mac (φορητών ή σταθερών) να το πάρει γιατί ξέρει τι παίρνει. Ο πολύς κόσμος που θέλει να πάρει ένα laptop πχ ενώ θα μπορούσε να πάρει τα ίδια και καλύτερα χαρακτηριστικά με τη μισή και βγάλε τιμή προτιμάει να πάρει ένα MacBook απλά και μόνο επειδή είναι mac. Ούτε καν ξέρουν τι είναι το ultrabook και ούτε πρόκειται να εκμεταλλευτούν την καλύτερη φορητότητα πχ. Τα mac είναι για συγκεριμένη χρήση και για συγκεκριμένη κατηγορία χρηστών. Όλοι οι άλλοι τα παίρνουν για το εφέ, το μήλο και το design και στην ουσία πετάνε τα λεφτά τους αφού θα μπορούσαν να κάνουν τα ίδια πράγματα με τα μισά λεφτά
Papakaliati Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Μιλάω για laptop. Είπα ότι σε όποιον είναι απαραίτητο κάποιο χαρακτηριστικό του mac (φορητών ή σταθερών) να το πάρει γιατί ξέρει τι παίρνει. Ο πολύς κόσμος που θέλει να πάρει ένα laptop πχ ενώ θα μπορούσε να πάρει τα ίδια και καλύτερα χαρακτηριστικά με τη μισή και βγάλε τιμή προτιμάει να πάρει ένα MacBook απλά και μόνο επειδή είναι mac. Ούτε καν ξέρουν τι είναι το ultrabook και ούτε πρόκειται να εκμεταλλευτούν την καλύτερη φορητότητα πχ. Τα mac είναι για συγκεριμένη χρήση και για συγκεκριμένη κατηγορία χρηστών. Όλοι οι άλλοι τα παίρνουν για το εφέ, το μήλο και το design και στην ουσία πετάνε τα λεφτά τους αφού θα μπορούσαν να κάνουν τα ίδια πράγματα με τα μισά λεφτά Nαι εχεις δικαιο,δεν ξερει ο πολυς κοσμος τι ειναι να κουβαλας 3 κιλα και τι ειναι να κουβαλας 1.3. Τα mac ειναι για ολες τις χρησεις εκτος απο gaming και για ολους τους χρηστες. Οσοι το περνουν το περνουν επειδη αμα εχεις δουλεψει σε mac καταλαβαινεις ποσο ανωτερο λειτουργικα ειναι σε σχεση με τα windows laptops και δεν προκεται ποτε να γυρισεις πισω. Εγω ειμαι της αποψης οτι αμα παντα εχεις την δυνατοτητα ΠΟΤΕ δεν θα μετανιωσεις που πηρες ενα macbook, αντιθετα αμα απο macbook πας σε windows laptop θα μετανιωσεις τα λεφτα που εδωσες. Και οπως αναφεραμε ηδη,oχι δεν παιρνεις με τα μισα λεφτα τα ιδια χαρακτηριστικα. Εκτως αμα θεωρεις οτι μια οθονη 800 p και μια 1800p και σχεδον διπλασια μπαταρια ειναι τα ιδια χαρακτηριστικα. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2014 από Papakaliati
zio10 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Nαι εχεις δικαιο,δεν ξερει ο πολυς κοσμος τι ειναι να κουβαλας 3 κιλα και τι ειναι να κουβαλας 1.3. Τα mac ειναι για ολες τις χρησεις εκτος απο gaming και για ολους τους χρηστες. Οσοι το περνουν το περνουν επειδη αμα εχεις δουλεψει σε mac καταλαβαινεις ποσο ανωτερο λειτουργικα ειναι σε σχεση με τα windows laptops και δεν προκεται ποτε να γυρισεις πισω. Εγω ειμαι της αποψης οτι αμα παντα εχεις την δυνατοτητα ΠΟΤΕ δεν θα μετανιωσεις που πηρες ενα macbook, αντιθετα αμα απο macbook πας σε windows laptop θα μετανιωσεις τα λεφτα που εδωσες. Και οπως αναφεραμε ηδη,oχι δεν παιρνεις με τα μισα λεφτα τα ιδια χαρακτηριστικα. Εκτως αμα θεωρεις οτι μια οθονη 800 p και μια 1800p και σχεδον διπλασια μπαταρια ειναι τα ιδια χαρακτηριστικα. Μα ο πολύς κόσμος ούτε καν το κουβαλάει, σε ένα γραφείο το έχει! Τέλος πάντων, απλά το βλέπουμε διαφορετικά
Papakaliati Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Μα ο πολύς κόσμος ούτε καν το κουβαλάει, σε ένα γραφείο το έχει! Τέλος πάντων, απλά το βλέπουμε διαφορετικά Το θεμα με τα macbook δεν ειναι ουτε τα πολυ χαρακτηριστικα, ουτε η μπαταρια που κραταει τρελα πολυ, ουτε και το οτι ειναι apple. Ειναι απλα το γεγονος οτι εχουνε κορυφαιο touchpad και keyboard και σε συνδιασμο με το OsX κανουνε και την επαγγελματικη αλλα και την απλη χρηση και εμπειρια τοσο ξεκουραστη και φυσικη που ειναι πραγματικα πολλη μπροστα απο τα windows. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2014 από Papakaliati
unforgiven Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Το θεμα με τα macbook δεν ειναι ουτε τα πολυ χαρακτηριστικα, ουτε η μπαταρια που κραταει τρελα πολυ, ουτε και το οτι ειναι apple. Ειναι απλα το γεγονος οτι εχουνε κορυφαιο touchpad και keyboard και σε συνδιασμο με το OsX κανουνε και την επαγγελματικη αλλα και την απλη χρηση και εμπειρια τοσο ξεκουραστη και φυσικη που ειναι πραγματικα πολλη μπροστα απο τα windows. Εντάξει, μην το κάνουμε δελτίο τύπου της Apple. Εγώ δεν τα βρίσκω καθόλου, μα καθόλου πιο εύχρηστα από τα Windows. Και δεν είναι θέμα συνήθειας, μιας και τα δύο τα δουλεύω παράλληλα... Ούτε πιο γρήγορα είναι, ούτε πιο αξιόπιστα είναι, ούτε πιο όμορφα μου φαίνονται, μιας και δεν τα βλέπω... Τα βρίζω όμως κάθε φορά που πηγαίνω στο machine room να αλλάξω κάποιο dvd και έχω ξεχάσει να κάνω eject, οπότε γυρίζω πίσω στο γραφείο... Τα Mac θα πήγαιναν άπατα αν δεν είχαν το hype των iDevices... Οι περισσότεροι τα αγοράζουν επειδή είναι της μόδας... Επεξ/σία 9 Απριλίου 2014 από unforgiven 1
ektor7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Nαι εχεις δικαιο,δεν ξερει ο πολυς κοσμος τι ειναι να κουβαλας 3 κιλα και τι ειναι να κουβαλας 1.3. Τα mac ειναι για ολες τις χρησεις εκτος απο gaming και για ολους τους χρηστες. Οσοι το περνουν το περνουν επειδη αμα εχεις δουλεψει σε mac καταλαβαινεις ποσο ανωτερο λειτουργικα ειναι σε σχεση με τα windows laptops και δεν προκεται ποτε να γυρισεις πισω. Εγω ειμαι της αποψης οτι αμα παντα εχεις την δυνατοτητα ΠΟΤΕ δεν θα μετανιωσεις που πηρες ενα macbook, αντιθετα αμα απο macbook πας σε windows laptop θα μετανιωσεις τα λεφτα που εδωσες. Και οπως αναφεραμε ηδη,oχι δεν παιρνεις με τα μισα λεφτα τα ιδια χαρακτηριστικα. Εκτως αμα θεωρεις οτι μια οθονη 800 p και μια 1800p και σχεδον διπλασια μπαταρια ειναι τα ιδια χαρακτηριστικα. Δεν ειμαστε ολοι οι χρηστες το ιδιο! Εγω προσωπικα δεν θα αντεχα περισσοτερο απο 1 μηνα με καποιο mac! Λογισμικο που δεν μπορω να τα κανω ΟΛΑ με το ποντικι και να χρησιμοποιω το keyboard ΜΟΝΟ οταν θελω να γραψω κατι,για μενα ειναι ΕΝΤΕΛΟΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ! Επεξ/σία 9 Απριλίου 2014 από ektor7 1
Papakaliati Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Εντάξει, μην το κάνουμε δελτίο τύπου της Apple. Εγώ δεν τα βρίσκω καθόλου, μα καθόλου πιο εύχρηστα από τα Windows. Και δεν είναι θέμα συνήθειας, μιας και τα δύο τα δουλεύω παράλληλα... Ούτε πιο γρήγορα είναι, ούτε πιο αξιόπιστα είναι, ούτε πιο όμορφα μου φαίνονται, μιας και δεν τα βλέπω... Τα βρίζω όμως κάθε φορά που πηγαίνω στο machine room να αλλάξω κάποιο dvd και έχω ξεχάσει να κάνω eject, οπότε γυρίζω πίσω στο γραφείο... Τα Mac θα πήγαιναν άπατα αν δεν είχαν το hype των iDevices... Οι περισσότεροι τα αγοράζουν επειδή είναι της μόδας... Δεν ειμαστε ολοι οι χρηστες το ιδιο! Εγω προσωπικα δεν θα αντεχα περισσοτερο απο 1 μηνα με καποιο mac! Λογισμικο που δεν μπορω να τα κανω ΟΛΑ με το ποντικι και να χρησιμοποιω το keyboard ΜΟΝΟ οταν θελω να γραψω κατι,για μενα ειναι ΕΝΤΕΛΟΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ! Αποψη σας φυσικα. Αλλα οπως ανεφερα, ολα αυτα με το hype των idevices προσωπικα μου φαινεται πραγματικα πιπες. Οπως ανεφερα , δεν ειχα χρησιμοποιησει ποτε apple device και δεν τα γουσταρα μια για ΠΟΛΛΑ χρονια και κοροιδευα τους φιλους μου που ειχανε. Αλλα οταν πηρα πραγματικα καταλαβα, για μενα παντα, ποσο ανωτερα μπορει να ειναι.
unforgiven Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Αποψη σας φυσικα. Αλλα οπως ανεφερα, ολα αυτα με το hype των idevices προσωπικα μου φαινεται πραγματικα πιπες. Οπως ανεφερα , δεν ειχα χρησιμοποιησει ποτε apple device και δεν τα γουσταρα μια για ΠΟΛΛΑ χρονια και κοροιδευα τους φιλους μου που ειχανε. Αλλα οταν πηρα πραγματικα καταλαβα, για μενα παντα, ποσο ανωτερα μπορει να ειναι. Την επόμενη φορά που θα δεις κοπελίτσα με iPhone και Mac, πιάσε της συζήτηση να δεις γιατί τα αγόρασε και γιατί τα χρησιμοποιεί. Τώρα που η Apple έπαψε να καινοτομεί και να μας εκπλήσσει, κάνε χάζι τα ποσοστά των πωλήσεων...
Papakaliati Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Την επόμενη φορά που θα δεις κοπελίτσα με iPhone και Mac, πιάσε της συζήτηση να δεις γιατί τα αγόρασε και γιατί τα χρησιμοποιεί. Τώρα που η Apple έπαψε να καινοτομεί και να μας εκπλήσσει, κάνε χάζι τα ποσοστά των πωλήσεων... Επειδη δηλαδη μια χαζογκομενα αγοραζει iphone και mac σημαινει κατι ? Επειδη δηλαδη μια επισης χαζογκομενα μπορει να οδηγει BMW σημαινει οτι oι BMW δεν ειναι γαματα αμαξια ? Προτεινω λοιπον πριν η apple πουλησει iphone να συμπληρωνεις ερωτηματολογιο για πιο λογο το παιρνεις και αμα δεν αρεσουν οι απαντησεις να μην καταδεχεται να το πουλησει. Και μονο λογο ντιζαιν να το παρεις οτι πουλανε τα mac etc, με βρισκει 100% συμφωνο. Για ποιο λογο πρεπει οι υπολογιστες να ειναι ενα μαυρο τετραγωνο με 50 καλωδια ? To πρωτο η το τελευταιο αντικειμενο ειναι που αγοραζεις λογο ντιζαιν , εμφανισης ετσ. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2014 από Papakaliati 2
unforgiven Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Επειδη δηλαδη μια χαζογκομενα αγοραζει iphone και mac σημαινει κατι ? Επειδη δηλαδη μια επισης χαζογκομενα μπορει να οδηγει BMW σημαινει οτι oι BMW δεν ειναι γαματα αμαξια ? Προτεινω λοιπον πριν η apple πουλησει iphone να συμπληρωνεις ερωτηματολογιο για πιο λογο το παιρνεις και αμα δεν αρεσουν οι απαντησεις να μην καταδεχεται να το πουλησει. Και μονο λογο ντιζαιν να το παρεις οτι πουλανε τα mac etc, με βρισκει 100% συμφωνο. Για ποιο λογο πρεπει οι υπολογιστες να ειναι ενα μαυρο τετραγωνο με 50 καλωδια ? To πρωτο η το τελευταιο αντικειμενο ειναι που αγοραζεις λογο ντιζαιν , εμφανισης ετσ. Δεν είπα αυτό... Μιλούσαμε για το hype. Και το hype φέρνει πωλήσεις. Μπορώ να σου πω 100 λόγους για τους οποίους οι υπολογιστές θα πρέπει να είναι τεράγωνοι με 50 καλώδια, αλλά δεν είναι της παρούσης.
Papakaliati Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δεν είπα αυτό... Μιλούσαμε για το hype. Και το hype φέρνει πωλήσεις. Μπορώ να σου πω 100 λόγους για τους οποίους οι υπολογιστές θα πρέπει να είναι τεράγωνοι με 50 καλώδια, αλλά δεν είναι της παρούσης. Πες εναν.
unforgiven Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Πες εναν. Για να χωράνε όλες τις κάρτες που υπάρχουν, ανεξάρτητα από μήκος ή ύψος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα