Προς το περιεχόμενο

iPad Air ή Windows 8.1 tablet;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@ektor7 ψηνομαι πολυ ασχημα για το t100. ειχα το msi wind u100 το εδωσα προχθες, εχω μεινει με την bitmore1020 αλλα δεν την παλευω με τιποτε. γνωριζεις τι παιζει με την εγγύηση? ο μονος που λεει οτι υπαρχει 24μηνη εγγύηση ειναι ο αρμαος.....σκεφτομουν για public ή mediamarkt αλλα δεν θελω να εχω θέμα με την εγγύηση.....

το επαιξα λιγο στα puplic, ταχυτατο και το πληκτρολόγιο μια χαρα οπως και το touch pad που δεν με χάλασε. την οθόνη ηθελα λιγο παραπάνω φωτεινή, δεν ξερω αν εφταιγε το ντεμο που ειδα ή αντανακλάσεις απο τα πολλα φωτα απο πανω. παντως για τα λεφτα του ειναι απαιχτο και τα βαζει στα ισα με πολυ πιο ακριβα μηχανάκια.

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή πέρασα απ' τα πάντα (Windows->Mac... Symbian->WinMobile->Android->iOS) και στους υπολογιστές και στις ταμπλέτες & κινητά, έχω να πω ότι άπαξ και είσαι πιτσιρικάς (κάτω των 35 ετών) και δεν είσαι και "luxury user/customer" (να σκας λεφτά χοντρά στα γκάτζετ σου) τότε πιθανότατα θα πας σε Android & Win-PC.

Άν είσαι (πια) 43+ όπως εγώ και ΣΚΥΛΟΒΑΡΕΘΗΚΕΣ να χάνεις άσκοπα & άχρηστα χρόνο σε παπαριές, πας με κλειστά μάτια σε iOS & MacOS! Τόσο απλά...

Όσο αφορά ειδικά τις ταμπλέτες,...υπάρχουν Android tablets και μεγαλύτερη ανάλυση από iPad και "μπλα-μπλα-μπλα"... αλλά στο τελικό balance της συσκευής, δεν υπάρχει καμιά ταμπλέτα που να φτάνει το iPad (έχω πλέον iPad min Retina).

Μη με παρεξηγήσεις αλλα από windows phone και windows tablet δεν εχεις περάσει ακόμα εκτός και αν κάνω λάθος. Τα win mobile δεν πιάνονται είναι κάτι το εντελως διαφορετικο. Δεν το λέω για να αμφισβητησω το ios ή την Apple είναι εξαιρετικα μηχανήματα και σαφως με τα λιγοτερα προβληματα και αν θες να ησυχασεις και να εχεις την καλυτερη εμπειρια χρησης θα πας σε αυτα

Επεξ/σία από disqualified
Δημοσ.

Μπας και το τεστάρατε αν παίζει;

Δεν ειναι flash game και ειναι λιγο ιδιοτροπο με το touch.Πρεπει να το ψαξω λιγο σε ρυθμησεις και skins για να δω τι παιζει.

Η πρωτη εντυπωση που πηρα ειναι οτι το Asus t100 το τραβαει μια χαρα,αλλα σε touch screen δεν...!

Δως μου λιγο χρονο να παιξω λιγο και θα σου πω τι παιζει!

Προς το παρον κρατα δεδομενο οτι για λαπτοπ χρηση το παιχνιδι ειναι οκ σε bay trail windows tablet!

Δημοσ.

Επειδή πέρασα απ' τα πάντα (Windows->Mac... Symbian->WinMobile->Android->iOS) και στους υπολογιστές και στις ταμπλέτες & κινητά, έχω να πω ότι άπαξ και είσαι πιτσιρικάς (κάτω των 35 ετών) και δεν είσαι και "luxury user/customer" (να σκας λεφτά χοντρά στα γκάτζετ σου) τότε πιθανότατα θα πας σε Android & Win-PC.

Άν είσαι (πια) 43+ όπως εγώ και ΣΚΥΛΟΒΑΡΕΘΗΚΕΣ να χάνεις άσκοπα & άχρηστα χρόνο σε παπαριές, πας με κλειστά μάτια σε iOS & MacOS! Τόσο απλά...

Όσο αφορά ειδικά τις ταμπλέτες,...υπάρχουν Android tablets και μεγαλύτερη ανάλυση από iPad και "μπλα-μπλα-μπλα"... αλλά στο τελικό balance της συσκευής, δεν υπάρχει καμιά ταμπλέτα που να φτάνει το iPad (έχω πλέον iPad min Retina).

Γενικεύεις πολύ επικίνδυνα...

Και εγώ στην ίδια ηλικία είμαι. Και δεν τσιγκουνεύομαι χρήματα, όσο μπορώ βέβαια. Και έχω δοκιμάσει τα πάντα σε δουλειά και σε γκάτζετ. Και έφτασα σε άλλα συμπεράσματα από εσένα. Μην παρουσιάζεις την Apple ως μονόδρομο. Δεν είναι. Ούτε τα PC/Android είναι η φτηνή εναλλακτική της παρηγοριάς...

• Like 3
Δημοσ.

Επρεπε να ειχες περασει 8+ μηνες, χωρις ΚΑΝΕΝΑ PC και μονο με το ipad(οπως εγω με ενα nexus7),να δεις ποσο θα αντεξεις πριν φυγει απ'το παραθυρο!!! :devil:

Αυτη τη στιγμη το μονο pc/tablet που εχω στην διαθεση μου,ειναι το asus t100.Και μαντεψε τι μου λειπει???

ΤΙΠΟΤΑ!!! ;)

Ακριβώς αυτό! Οποιοδήποτε android tablet ή ipad είναι απλά συμπληρωματικό gadgetάκι, δεν μπορεί να είναι το βασικό σου μηχάνημα. Το t100 (και όποιο άλλο αντίστοιχο υπάρχει, ειδικά σε αυτή την κατηγορία τιμής) είναι πραγματικά "όλα σε ένα" μηχάνημα, κάνει ό,τι μπορεί να ζητήσει ο μέσος (και βάλε) χρήστης αξιοπρεπέστατα και είναι για μένα το απόλυτο value for Money. Πραγματικά όλα τα άλλα tablets, android ή ipad, φαίνονται παιχνιδάκια μπροστά του!

Ο μύθος της apple! Η μεγαλύτερη μαγκιά της εταιρείας αυτής είναι που έχει καταφέρει να κάνει τόσο ποθητά τα προϊόντα της! Προσωπική άποψη, αν κάποιος δε θέλει να δουλέψει κάποιο πολύ εξειδικευμένο λογισμικό που δεν υπάρχει αλλού ή του είναι απαραίτητο για τη δουλειά του, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να προτιμήσεις mac και ios! Πληρώνεις 3 φορές πάνω χαρακτηριστικά που δεν αναβαθμίζονται, παρακαλάς μη σου πάθει κάτι γιατί service και ανταλλακτικά είναι πανάκριβα και μένεις μετά από 3-4 χρόνια με ένα μηχάνημα 2000€ που έχει μείνει στάσιμο και σε παρηγορεί μόνο το design...

• Like 3
Δημοσ.

Δεν ειναι flash game και ειναι λιγο ιδιοτροπο με το touch.Πρεπει να το ψαξω λιγο σε ρυθμησεις και skins για να δω τι παιζει.

Η πρωτη εντυπωση που πηρα ειναι οτι το Asus t100 το τραβαει μια χαρα,αλλα σε touch screen δεν...!

Δως μου λιγο χρονο να παιξω λιγο και θα σου πω τι παιζει!

Προς το παρον κρατα δεδομενο οτι για λαπτοπ χρηση το παιχνιδι ειναι οκ σε bay trail windows tablet!

Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση φίλε μου... Το παιχνίδι είναι παιχνίδι καρτών και αν έπαιζε με touch χωρίς προβλήματα θα ήταν τέλειο! Βέβαια θέλει και net framwork 4. Ενημέρωσε με εαν έχεις νεότερα... Σου κολλάει καθόλου σε full screen;

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση φίλε μου... Το παιχνίδι είναι παιχνίδι καρτών και αν έπαιζε με touch χωρίς προβλήματα θα ήταν τέλειο! Βέβαια θέλει και net framwork 4. Ενημέρωσε με εαν έχεις νεότερα... Σου κολλάει καθόλου σε full screen;

Ειναι θεμα των developers,δεν ειναι δυσκολο να το εκανα να υποστηρίζει touch,απλα δε μπηκαν στη διαδικασια.

Προς το παρον πρεπει να μαθω να το παιζω για να μπορω να σου δωσω πληρης και σωστη αναφορά τι γινεται με το t100.

Μου κολλαει ΜΟΝΟ οταν παω να χρησιμοποιησω το touch,κατι που ειναι αρκετα περίεργο και αποθαρρυντικο για touch χρηση.

Δημοσ.

Ειναι θεμα των developers,δεν ειναι δυσκολο να το εκανα να υποστηρίζει touch,απλα δε μπηκαν στη διαδικασια.

Προς το παρον πρεπει να μαθω να το παιζω για να μπορω να σου δωσω πληρης και σωστη αναφορά τι γινεται με το t100.

Μου κολλαει ΜΟΝΟ οταν παω να χρησιμοποιησω το touch,κατι που ειναι αρκετα περίεργο και αποθαρρυντικο για touch χρηση.

Πλάκα κάνεις έτσι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλάκα κάνεις έτσι;

Δεν εχεις ιδεα ποσες desktop εφαρμογες(που οι περισσοτερες ειναι  επαγγελματικες και multimedia) εχουν υποστηριξη touch screen και ποσες απο αυτες εχουν προσθεσει και εξτρα skin για να ειναι πιο touch friendly! ;)

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Update:

Δοκιμασα αρκετα πραγματα,ακομη και εφαρμογες που δινουν touch δυνατοτητες σε εφαρμογες που δεν υποστηριζουν touch,αλλα το θεμα του συγκεκριμενου προγραμματος οσο αφορα τη touch χρηση ειναι δραματικη!Οποταν αυτο το προγραμμα σε touch χρηση το ξεχνας,μονο σε λαπτοπ!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα γιατι να θελεις το ταμπλετ να αντικαταστησει το λαπτοπ? Ειναι τελειως διαφορετικα πραγματα . Δεν μπορεις να κανεις σοβαρη δουλεια με οποιοδηποτε ταμπλετ, η τουλαχιστον θα την κανεις σε πολυ περισσοτερο χρονο σε σχεση με το λαπτοπ. Επεισης ακομα και οταν ειμαι σπιτι στον καναπε , το λαπτοπ μου προσφερει πιο ευχαριστη χρηση . 

Ο μύθος της apple! Η μεγαλύτερη μαγκιά της εταιρείας αυτής είναι που έχει καταφέρει να κάνει τόσο ποθητά τα προϊόντα της! Προσωπική άποψη, αν κάποιος δε θέλει να δουλέψει κάποιο πολύ εξειδικευμένο λογισμικό που δεν υπάρχει αλλού ή του είναι απαραίτητο για τη δουλειά του, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να προτιμήσεις mac και ios! Πληρώνεις 3 φορές πάνω χαρακτηριστικά που δεν αναβαθμίζονται, παρακαλάς μη σου πάθει κάτι γιατί service και ανταλλακτικά είναι πανάκριβα και μένεις μετά από 3-4 χρόνια με ένα μηχάνημα 2000€ που έχει μείνει στάσιμο και σε παρηγορεί μόνο το design...

Aυτο ακριβως ελεγα και εγω πριν απο 6 μηνες. Kαι μετα πηρα macbook . Ε δεν το λεω πια.

Καταρχην πληρωνεις ΑΚΡΙΒΩΣ οσο πληρωνεις τα windows laptops και εχεις εμφανως ποιοτικοτερο προιον και με πολυ καλυτερη μπαταρια και χιλιαδες φορες πιο ευχρηστο και ευχαριστο λογισμικο. 

Για imac δεν θα σχολιασω καν που εχεις με ΛΙΓΟΤΕΡΑ λεφτα mid tier pc με 27αρα 1440p οθονη και χιλιαδες φορες ομορφοτερο design που δεν χρειαζεται να το εχεις κρυμμενο γιατι κανει το δωματιο να φαινεται να μην πω πως, οπως κανει ενα pc. 

Oσον αφορα οτι μετα απο 3 χρονια ειναι αχρηστο, αναρωτησου λιγο το macbook pro 2011 με ι7 αμα ειναι ακομα relevant η οχι. 

Επεξ/σία από Papakaliati
Δημοσ.

Μα γιατι να θελεις το ταμπλετ να αντικαταστησει το λαπτοπ? Ειναι τελειως διαφορετικα πραγματα . Δεν μπορεις να κανεις σοβαρη δουλεια με οποιοδηποτε ταμπλετ, η τουλαχιστον θα την κανεις σε πολυ περισσοτερο χρονο σε σχεση με το λαπτοπ. Επεισης ακομα και οταν ειμαι σπιτι στον καναπε , το λαπτοπ μου προσφερει πιο ευχαριστη χρηση . 

Aυτο ακριβως ελεγα και εγω πριν απο 6 μηνες. Kαι μετα πηρα macbook . Ε δεν το λεω πια.

Καταρχην πληρωνεις ΑΚΡΙΒΩΣ οσο πληρωνεις τα windows laptops και εχεις εμφανως ποιοτικοτερο προιον και με πολυ καλυτερη μπαταρια και χιλιαδες φορες πιο ευχρηστο και ευχαριστο λογισμικο. 

Για imac δεν θα σχολιασω καν που εχεις με ΛΙΓΟΤΕΡΑ λεφτα mid tier pc με 27αρα 1440p οθονη και χιλιαδες φορες ομορφοτερο design που δεν χρειαζεται να το εχεις κρυμμενο γιατι κανει το δωματιο να φαινεται να μην πω πως, οπως κανει ενα pc. 

Oσον αφορα οτι μετα απο 3 χρονια ειναι αχρηστο, αναρωτησου λιγο το macbook pro 2011 με ι7 αμα ειναι ακομα relevant η οχι. 

Πως πληρώνεις ακριβώς όσα πληρώνεις σε Windows laptop όταν ένα i5 MacBook κάνει 1300€ και ένα αντίστοιχο Windows 500€-600€?! Επίσης, πέρα από το design βάλε τα χαρακτηριστικά του iMac σε ένα desktop να δεις πόσο θα σου βγει! Για να μην αναφέρω ξανά την ευκολία αναβάθμισης του desktop το οποίο μπορείς να κρατήσεις χρόνια ολόκληρα σε σχέση με το mac καθώς και την παράμετρο service-ανταλλακτικά που αν σου σπάσει πχ μια οθόνη πας για καινούργιο μηχάνημα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη μπορω να το κανω!Οπως μπορω να εχω σε μονο ενα μηχανημα scanner/printer/fax/φωτοτυπικη  και οχι τεσσερα διαφορετικα!

Αν ποτε μπορεσεις με το ipad να το κανεις και συ,τοτε θα καταλαβεις και συ το ΓΙΑΤΙ!!!

Επισης τα λαπτοπς των 400ευρω ΔΕΝ σου προσφερουν πολυ περισσοτερες δυνατοτητες απο το asus t100 δεν εχουν ips οθονες και ουτε 10-11 ωρες αυτονομιας και 1kg μαζι με το πληκτρολογιο και 500gr μονο το tablet!

Το 70-80% των λαπτοπ χρηστων καλύπτονται  μια χαρα με το asus t100 και με το surface pro αυτος ο αριθμος αυξανεται στο 90-95%!!!

Οταν ειμαι στο σπιτι,στο γραφειο το κουμπωνω στο πληκτολογιο και τοτε το asus t100,μου προσφερει ΜΙΑ ΧΑΡΑ την λαπτοπ εμπειρια που χρειαζομαι!

Σε κάποιο ultrabook δεν θα παίζει;

Και στο asus t100 παιζει,αλλα θα εχεις κουμπομενο το πληκτολογιο για να το δουλευεις σε λαπτοπ mode!

post-192952-0-06433700-1397038531_thumb.jpg

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 1
Δημοσ.

Πως πληρώνεις ακριβώς όσα πληρώνεις σε Windows laptop όταν ένα i5 MacBook κάνει 1300€ και ένα αντίστοιχο Windows 500€-600€?! Επίσης, πέρα από το design βάλε τα χαρακτηριστικά του iMac σε ένα desktop να δεις πόσο θα σου βγει! Για να μην αναφέρω ξανά την ευκολία αναβάθμισης του desktop το οποίο μπορείς να κρατήσεις χρόνια ολόκληρα σε σχέση με το mac καθώς και την παράμετρο service-ανταλλακτικά που αν σου σπάσει πχ μια οθόνη πας για καινούργιο μηχάνημα...

Που εχεις δει εσυ windows ultrabook 500-600 με τα ιδια χαρακτηριστικα με το macbook pro στα 1300 ? Περιμενω λινκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...