Προς το περιεχόμενο

iPad Air ή Windows 8.1 tablet;

hackertom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

hdmi όχι δεν έχω τέτοια σχέδια βέβαια ότι υπάρχει καλό είναι. Με ενδιαφέρει να έχει καλό touch και να παίζει exe χωρίς κολλήματα.

Βέβαια τα περισσότερα έχουν την intel hd 4000 που δεν ξέρω εάν θα έχω πρόβλημα με το game

Τι παιχνίδι είναι που θες να παίζεις στο tablet που σε ενδιαφέρει τόσο η κάρτα γραφικών;

Το bay trail θα σου τρέξει ότι exe και μα του δώσεις αλλά μην περιμένεις και θαύματα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή περίπτωση φαίνεται και σε λογική τιμή... Τι κάρτα γραφικών φοράει;

Ενσωματωμένη της Intel.

http://www.anandtech.com/show/7314/intel-baytrail-preview-intel-atom-z3770-tested

Επεξ/σία από alextrela172

Τι παιχνίδι είναι που θες να παίζεις στο tablet που σε ενδιαφέρει τόσο η κάρτα γραφικών;

Το bay trail θα σου τρέξει ότι exe και μα του δώσεις αλλά μην περιμένεις και θαύματα.

Όταν λες να μην περιμένω και θαύματα; Υπάρχει σε κάποιο κατάστημα να το τεστάρω απο κοντά;

Επειδή πέρασα απ' τα πάντα (Windows->Mac... Symbian->WinMobile->Android->iOS) και στους υπολογιστές και στις ταμπλέτες & κινητά, έχω να πω ότι άπαξ και είσαι πιτσιρικάς (κάτω των 35 ετών) και δεν είσαι και "luxury user/customer" (να σκας λεφτά χοντρά στα γκάτζετ σου) τότε πιθανότατα θα πας σε Android & Win-PC.

Άν είσαι (πια) 43+ όπως εγώ και ΣΚΥΛΟΒΑΡΕΘΗΚΕΣ να χάνεις άσκοπα & άχρηστα χρόνο σε παπαριές, πας με κλειστά μάτια σε iOS & MacOS! Τόσο απλά...

Όσο αφορά ειδικά τις ταμπλέτες,...υπάρχουν Android tablets και μεγαλύτερη ανάλυση από iPad και "μπλα-μπλα-μπλα"... αλλά στο τελικό balance της συσκευής, δεν υπάρχει καμιά ταμπλέτα που να φτάνει το iPad (έχω πλέον iPad min Retina).

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα windows 8 tablets oπως παιζουν τα παντα. Μονο που τα παιζουνε ολα μετρια. Αμα θελεις να αντικαταστησεις λαπτοπ , ΔΕΝ πας σε ταμπλετ γιατι ΔΕΝ μπορεις να αντικαταστησεις τα λαπτοπ με ταβλετς, εκτος αμα την βρισκεις να κανεις την ιδια δουλεια σε 15 λεπτα αντι για 3 και με περισσοτερα νευρα.

Αμα θελεις κατι φορητο που θα κανει οτι πρεπει να κανει ενα ταμπλετ απροβληματιστα και με μπαταρια που ειναι 3 γενιες μπροστα σε σχεση με windows 8 , ανδροιντ πας σε ipad air. Γιατι για το game που ανεφερες υπαρχουνε αλλα 500 καλυτερα σε ipad που δεν τα ξερεις η τα ξερω. Αμα διαθετεις τα λεφτα πας σε ipad, αλλιως κοιτας φτηνα windows 8 , android ταμπλετς. αλλα στην τιμη που συζητας δεν υπαρχει συζητηση. 

Επεξ/σία από Papakaliati

@lupus Δεν καταλαβαίνω τον συσχετισμό ηλικίας / budget με τα λειτουργικά. Πέραν του ότι υπάρχουν high end PC και gadgets που είναι ακριβότερα από τα αντίστοιχα του μήλου, η επιλογή λειτουργικού δεν έχει τόσο σχέση με το budget όσο με τις προτιμήσεις και την επιθυμητή χρήση του H/W.

@Papakaliati Εξαρτάται πάντα γιατί tablet μιλάς... τα Win8 με mobile i3 μια χαρά αντικαθιστούν laptop αλλά είναι λίγο πιο βαριά και με λιγότερη αυτονομία από ένα iPad. Απ'την άλλη βέβαια έχεις ένα κανονικό PC που χωράει στη τσάντα σου... αν το χρειάζεσαι.

• Like 1

Τα windows 8 tablets oπως παιζουν τα παντα. Μονο που τα παιζουνε ολα μετρια. Αμα θελεις να αντικαταστησεις λαπτοπ , ΔΕΝ πας σε ταμπλετ γιατι ΔΕΝ μπορεις να αντικαταστησεις τα λαπτοπ με ταβλετς, εκτος αμα την βρισκεις να κανεις την ιδια δουλεια σε 15 λεπτα αντι για 3 και με περισσοτερα νευρα.

Αμα θελεις κατι φορητο που θα κανει οτι πρεπει να κανει ενα ταμπλετ απροβληματιστα και με μπαταρια που ειναι 3 γενιες μπροστα σε σχεση με windows 8 , ανδροιντ πας σε ipad air. Γιατι για το game που ανεφερες υπαρχουνε αλλα 500 καλυτερα σε ipad που δεν τα ξερεις η τα ξερω. Αμα διαθετεις τα λεφτα πας σε ipad, αλλιως κοιτας φτηνα windows 8 , android ταμπλετς. αλλα στην τιμη που συζητας δεν υπαρχει συζητηση. 

Ως κάτοχος όλων των τύπων tablets, θα σου πω ότι δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα...

Τα σύγχρονα 8ρια W8 είναι πολύ γρήγορα, σε βαριά προγράμματα δεν μπορείς να κάνεις και πολλή δουλειά, αλλά στην ανάγκη...

Για το 99% όσων κάνει ο μέσος χρήστης είναι μια χαρά. Επιπλέον είναι πιο ισχυρά από οποιοδήποτε iPad και τα προγράμματα που τρέχουν είναι μερικές τάξεις μεγέθους πιο περίπλοκα από τα προγράμματα που έχει το iPad. Με άλλα λόγια, ό,τι κάνει το iPad το κάνουν πιο καλά και πιο γρήγορα.

10 ρια tablets με Atom έχουν συγκρίσιμη αυτονομία με των iPad, και μάλιστα με σημαντικά μεγαλύτερη ισχύ και ασύγκριτη ευελιξία.

• Like 2

Ως κάτοχος όλων των τύπων tablets, θα σου πω ότι δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα...

Τα σύγχρονα 8ρια W8 είναι πολύ γρήγορα, σε βαριά προγράμματα δεν μπορείς να κάνεις και πολλή δουλειά, αλλά στην ανάγκη...

Για το 99% όσων κάνει ο μέσος χρήστης είναι μια χαρά. Επιπλέον είναι πιο ισχυρά από οποιοδήποτε iPad και τα προγράμματα που τρέχουν είναι μερικές τάξεις μεγέθους πιο περίπλοκα από τα προγράμματα που έχει το iPad. Με άλλα λόγια, ό,τι κάνει το iPad το κάνουν πιο καλά και πιο γρήγορα.

10 ρια tablets με Atom έχουν συγκρίσιμη αυτονομία με των iPad, και μάλιστα με σημαντικά μεγαλύτερη ισχύ και ασύγκριτη ευελιξία.

Καλα για την μπαταρια για κανεναν λογο. Εχεις ταμπλετ εσυ που σταθερα κανει 17 + ωρες On screen time ?  Ξεχασες το πιο σημαντικο : Δεν τα συγκρινα με τα λαπτοπ οσον αφορα την δυναμη και τις δυνατοτητες, αλλα σχετικα με το ποσο πιο ευχρηστα ειναι. Το μονο ευχρηστο ταμπλετ , που δεν μου ερχοτανε να το πεταξω απο το παραθυρο και να παρω το λαπτοπ μου ειναι το ipad. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα για την μπαταρια για κανεναν λογο. Εχεις ταμπλετ εσυ που σταθερα κανει 17 + ωρες On screen time ?  Ξεχασες το πιο σημαντικο : Δεν τα συγκρινα με τα λαπτοπ οσον αφορα την δυναμη και τις δυνατοτητες, αλλα σχετικα με το ποσο πιο ευχρηστα ειναι. Το μονο ευχρηστο ταμπλετ , που δεν μου ερχοτανε να το πεταξω απο το παραθυρο και να παρω το λαπτοπ μου ειναι το ipad. 

Επρεπε να ειχες περασει 8+ μηνες, χωρις ΚΑΝΕΝΑ PC και μονο με το ipad(οπως εγω με ενα nexus7),να δεις ποσο θα αντεξεις πριν φυγει απ'το παραθυρο!!! :devil:

Αυτη τη στιγμη το μονο pc/tablet που εχω στην διαθεση μου,ειναι το asus t100.Και μαντεψε τι μου λειπει???

ΤΙΠΟΤΑ!!! ;)

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...