redarmada Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 καλησπερα παιδια σημερα οπως χαζευα λιγο στο ιντερνετ ξαφνικα χωρις να κανω απολυτος τιποτα μαυρισε η οθονη για κανενα δευτερολεπτο περιπου και μου αλλαξε το θεμα των windows απο aero που ειναι σε basic και οι καρτες (2 gigabyte gtx 770 oc) δουλευαν στο φουλ.σαν να ειχα βαλει να τρεξω κανενα υπερβαρο παιχνιδι.επειδη φοβηθηκα εκανα επαννεκινηση το pc και τωρα ειναι οκ.το εχει ξανακανει αλλη μια φορα αυτο δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να ειναι.οποιος ξερει τι μπορει να παιζει ας ενημερωσει!
Paulostge Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Πιθανον γινεται αυτοματη ενημερωση της καρτας γραφικών σου... Επεξ/σία 7 Απριλίου 2014 από Paulostge
SouLSLayeR Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Για τσέκαρε γιατί κάτι μου θυμίζει, εμένα έτρεχε νομίζω κάθε μέρα στις 1 το βράδυ. http://www.troublefixers.com/stop-disable-experienceassessment-index-tool-winsat-exe-in-windows-7-and-windows-vista/ 1
redarmada Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις! φιλε @Paulostge αυτοματη ενημερωση σιγουρα δεν ειναι ποτε δεν εχει κανει αυτοματη ενημερωση η καρτα και επισης τωρα που κοιταξα δεν εχει βγει καποια νεα διαθεσιμη ενημερωση εχω την τελευταια. @SouLSLayeR αδερφε κατα 99.9% ειναι αυτο που ειπες!!! ηταν ενεργοποιημενο καθε κυριακη στις 1πμ οπως ειπες! τωρα επιλεγω απενεργοποιηση η διαγραφη;;
SouLSLayeR Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Ότι θες, δεν σου χρειάζεται. Όποιο και να διαλέξεις δε νομίζω να σου λείψει 1
redarmada Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Ότι θες, δεν σου χρειάζεται. Όποιο και να διαλέξεις δε νομίζω να σου λείψει αδερφε το απενεργοποιησα εφαγε και ενα delete ολο δικο του!! να εισαι καλα και σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα