Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

7.7€ το βλεπω εγω τωρα. Αυτο που κοστιζει απο κινα 0,8€!!! Αυτα ειναι!!!

δεν εδωσε το σαιτ απο τα σεβεν, αλλο σαιτ ειναι αυτο που το δειχνει στα 7.7 και οπως ειπες αυτο που απο κινα κανει 0,8...

Δημοσ.

Διαβαστε το τοπικ παιδια και αυτο και το παλιο, εχουν απαντηθει τα παντα! Τα ακουστικα ειναι πολυ καλα vfm και οτι ανταπτορα και αν βαλετε θα δουλεψουν το ιδιο. 

Δημοσ.

το ισοπ φταιει?ο καθενας παραγγελνει απο μια πενταδα....

ουτε και εγω προλαβα αλλα θα ξαναβγει...οποτε μαλλον θα παρω και το μαυρο :-D

• Like 2
Δημοσ.

τουλαχιστον αυτοι γραφουν ''εξαντλημενο'' και οχι σαν καποιους αλλους ....ακυρωτικα μηνυματα την επομενη :P

• Like 2
Δημοσ.

Μόνο στα καταστήματά τους υπάρχει;; Έψαξα λίγο στη σελίδα τους και το eshop τους και δε το βρήκα. Αν το βρεις βάλε το λινκ εδώ στο θέμα.

To διαθεττουν στα καταστήματα τους (στο eshop τους δεν ξέρω) σαν αξεσουαρ για να προσαρμόζουν στα κινητά κάτι χρωματιστά μεγαλα ακουστικά/μικρόφωνα/Handsfree τύπου τηλεφωνου retro (Coco Phone)...

coco-retro-handset.jpg

Δημοσ.

το ισοπ φταιει?ο καθενας παραγγελνει απο μια πενταδα....

ουτε και εγω προλαβα αλλα θα ξαναβγει...οποτε μαλλον θα παρω και το μαυρο :-D

Όταν το βγάζει προσφορά εβδομάδας και δεν κρατάει 12 ώρες, εγώ φταίω?  :P

Ότι θα ξαναβγεί είναι το μόνο σίγουρο  B)

Δημοσ.

Και η πλακα ειναι οτι παρηγγειλα μαυρο ανταπτορα και σκεφτηκα οτι θα εχω ασπρα ακουστικα,και μπηκα το πρωι και ειχαν τελειωσει και σκεφτηκα μεχρι την επομενη φορα μπορει να παρω μαυρα....και μπηκα πριν απο λιγο και ειδα τα μαυρα....

Παντως μπραβο τους αφου τελειωσε το ασπρο βαλανε τα μαυρα

• Like 1
Δημοσ.

Και η πλακα ειναι οτι παρηγγειλα μαυρο ανταπτορα και σκεφτηκα οτι θα εχω ασπρα ακουστικα,και μπηκα το πρωι και ειχαν τελειωσει και σκεφτηκα μεχρι την επομενη φορα μπορει να παρω μαυρα....και μπηκα πριν απο λιγο και ειδα τα μαυρα....

Παντως μπραβο τους αφου τελειωσε το ασπρο βαλανε τα μαυρα

αν παρήγγειλες τώρα πάρε τα μαύρα και πάρε τηλέφωνο να σου ακυρώσουν τα άσπρα! 

Δημοσ.

αν παρήγγειλες τώρα πάρε τα μαύρα και πάρε τηλέφωνο να σου ακυρώσουν τα άσπρα!

Οχι αυτο λεω,πηρα πρωτα ανταπτορα και δε προλαβα τασπρα αλλα βγαλανε τα μαυρα οπου παρηγγειλα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...