Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όταν λες "αχρηστεψα" τι εννοείς; έκοψες κανένα καλώδιο ή κατέστρεψες τις ψείρες;

αν έκοψες καλώδιο και πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να βάλεις άλλο καλώδιο. ψάξε στο google για mh1 recabling

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έκοψα το καλώδιο, προσπάθησα να το κολλήσω και τα έκανα χάλια. Κόλλησε αλλά δεν ακούγεται τίποτα. 

Μανούρα να ασχολούμαι κ άλλο.. Αν έχει κάποιος να τα πάρω κομπλέ, αλλιως ίσως τα παραγγείλω απο ebay, 10 euro τα έχουν κ εκει

Δημοσ.

και τη προηγουμενη φορα ενω τελειωσαν τα ασπρα βαλανε και τα μαυρα σε αντικατασταση για να συνεχιστει η προσφορα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
recon3, on 12 Jun 2014 - 8:33 PM, said:recon3, on 12 Jun 2014 - 8:33 PM, said:

Καλησπέρα,

Είναι κανείς που να  έχει τα ακουστικά (μαύρα, άσπρα οτι να ναι) και να μην τα θέλει; Τα δικά μου τα αχρήστεψα χωρίς  να το θέλω και εν τω μεταξύ έφτασε και το ανταπτοράκι απο Κίνα..

Αν κάποιος θέλει να ξεφορτωθεί τα δικά του, εδώ είμαι!

Αν είσαι από Θεσσαλονίκη φερτα μου να στα φτιάξω (δωρεαν). :)

το δωρεαν το εβαλε ο μοντ και εννοειται πως για 2 κολλησεις δεν θα επαιρνα λεφτα. δεν ειναι η δουλεια μου και γινεται απο χομπυ και μονο. οπως θα ηθελα να με βοηθησει καποιος εαν κολλουσα σε κατι τοσο απλο. γιαυτο ειναι αλλωστε τα φορουμ. :)

edit: http://www.ebay.com/itm/Sony-Premium-Hi-Fi-Headset-LiveSound-MH-1-schwarz-B-Ware-/171333007011?pt=DE_Technik_Computerzubeh%C3%B6r_Multimedia&hash=item27e43e36a3

http://www.ebay.com/itm/Genuine-Official-Sony-Ericsson-MH1-BL-Handsfree-Hi-Fi-Headphones-Headset-White-/281271061957?pt=UK_AudioVisualElectronics_HomeAudioHiFi_Headphones&hash=item417d0fcdc5

για οποιον τα ψαχνει και στους 2 χρωματισμους..! :) και ισως πιο φθηνα αναλογα την ισοτιμια!

Επεξ/σία από panos44
Δημοσ.

αν καποιος ενδιαφερεται υπαρχουν δυο καινουργια μαυρα με την αποδειξη και τρια ανταπτοροτακια ανοιξα το ενα για να δοκιμασω τανταπτορακια ολα οκ,το αλλο ειναι σφραγισμενο

αν θελει καποιος ας μου στειλει μηνυμα και για τα δυο μονο,

εννοειται και γιαυτο δε βαζω αγγελια οσο τα πηρα τα δινω

ευχαριστω

Δημοσ.

αν καποιος ενδιαφερεται υπαρχουν δυο καινουργια μαυρα με την αποδειξη και τρια ανταπτοροτακια ανοιξα το ενα για να δοκιμασω τανταπτορακια ολα οκ,το αλλο ειναι σφραγισμενο

αν θελει καποιος ας μου στειλει μηνυμα και για τα δυο μονο,

εννοειται και γιαυτο δε βαζω αγγελια οσο τα πηρα τα δινω

ευχαριστω

Στείλε μου ένα pm για τα ανταπτοράκια pls.

Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...