dimi_p Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 αντιμετωπιζω το εξης προβλημα μετα τις τελευταιες αλλαγες (μανταρα τα κανανε δηλ.) στη δρομολογηση των οδων του Πειραια. θελω να κατεβασω αν υπαρχει ενημερωμενος με τις τελευταιες αλλαγες του Πειραια ο χαρτης για το destinator. ειμαι νομιμος κατοχος του navibox με το destinator. το εχω εδω και 5,5 χρονια περιπου και δεν ειχε χρειαστει να κανω αναβαθμιση χαρτων το site (navibo.gr) οπου ειχε forum δεν υπαρχει καν . πιθανα εκλεισε οποτε δεν ξερω που να απευθυνθω. γνωριζει κανεις που θα βρω χαρτες και αν θα πρεπει να πληρωσω εξτρα (μια που το εχω αγορασει το destinator) ευχαριστω
nikolaos_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Θα έχουν ενημερωθεί οι χάρτες, εδώ που οι αλλαγές στον Πειραιά δεν έχουν ούτε μήνα; Κι αν έχει κλείσει η εταιρεία που έκανε τις ενημερώσεις στο destinator, το οποίο έχω κι εγώ, απλά δεν θα περαστούν ποτέ. Αλλά υπάρχει και καμιά εταιρεία που να έχει ενημερώσει τους χάρτες στον Πειραιά; Η google ας πούμε, ενημέρωσε τους χάρτες της; Πριν λίγες μέρες που είχα κοιτάξει ούτε τους σταθμούς του μετρό που άνοιξαν τον Αύγουστο δεν είχε.
dimi_p Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 μαλιστα δηλ. οσο δουλεψαν τα συστηματα πλοηγησης (οποιας μαρκας κ εταιριας) απο το 2005 μεχρι το 2008 (που εβγαλαν τελευταιο χαρτη) δουλεψαν μετα τα ξεχναμε ετσι ; να το πεταξουμε τοτε κ να αρχισουμε παλι να ξεδιπλωνουμε τους χαρτες
nikolaos_ Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Έχουν μπει κι άλλες εταιρείες στο χώρο νομίζω. Sent from my iPhone using Insomnia
D___G Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Η Garmin νομίζω είναι η μόνη εταιρεία που ενημερώθηκαν οι χάρτες της (Geodata) αμέσως μόλις τέλειωσαν οι μονοδρομήσεις του Πειραιά.
nikolaos_ Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Επίσης βρήκα ότι στα tomtom οι μονοδρομήσεις του Πειραιά περάστηκαν από ταξιτζήδες με το χέρι και κυκλοφόρησε ένα αρχείο ενημερώσεων: http://www.navimania.gr/showthread.php?31613-%C3%8E-%CE%95%CE%99%CE%A1%CE%91%CE%99%CE%91%CE%A3-%CE%91%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%93%CE%95%CE%A3
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Οσο κι αν εψαξα δεν βρισκω κατι για το navibox ...Μαλλον σταματησε η υποστηριξη του από την εταιρια που το εφερνε. Κριμα τα τοσα λεφτα που το πληρωσαμε
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Υπαρχει περιπτωση το mireo don't panic να δουλευει με το navibox ???
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Οποιος θελει βοηθεια για τους τελευταιους χαρτες για navibox ας μου πει .
georgebolsa Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 kalspera file mou mipws ksreis pws mporw na ruthmisw tin imerominia kai tin wra apo navibox os 100 Στις 29/3/2015 στις 1:19 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Οποιος θελει βοηθεια για τους τελευταιους χαρτες για navibox ας μου πει . kalispera file mou mipws ksereis na mou peis pws tha rithmisw tin imerominia kai tin wra apo to navibox os100 kai epiplewn oti teleytaio exeis se xartes euxaristw polu
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, georgebolsa είπε kalspera file mou mipws ksreis pws mporw na ruthmisw tin imerominia kai tin wra apo navibox os 100 kalispera file mou mipws ksereis na mou peis pws tha rithmisw tin imerominia kai tin wra apo to navibox os100 kai epiplewn oti teleytaio exeis se xartes euxaristw polu Εχω την aρχικη εκδοση και την πιαρνει μονο του Χαρτες κατεβαζω για mls detinator και τους αντιγραφω στην καρτα του navobox Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2019 από Γιάννης Platano
kostasbm Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 αντε να το ανακαινησω το θεμα χρησιμοποιει κανεις το navibox to 2022 ????
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, kostasbm είπε αντε να το ανακαινησω το θεμα χρησιμοποιει κανεις το navibox to 2022 ???? Ναι εγω .
kostasbm Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 57 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ναι εγω . καλημερα Γιαννη ειχα καιρο να το βαλω γιατι εχει το αυτοκινητο δικο του αλλα παρατηρησα οτι δεν φορτωνει....βγαινει η οθονη η ασπροκιτρινη με το logo outscoring και απο κει και μετα τιποτα.....εχεις ιδεα τι παιζει????ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα