ntinosdi Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Χαιρετε! Μολις παρελαβα απο σερβις τον imac μου, τον οποιο τον ειχα στειλει για θεματα οθονης. Προτου τον στειλω για επισκευη,εκανα φορματ κ υστερα εγκατεστησα τα μαβερικς καθαρα. Σημερα οταν τον πηρα στα χερια μου,προτου αρχισω το ρεστορ μεσω του ταιμ μασιν, ειδα τυχαια ενα πρασινο εικονιδιο στο launchpad ''android file transfer'',στο οποοιο μου επεσε το ματι. οκ ,λεω οι τεχνικοι θα το εβελαν να κανουν τα δικα τους. τυχαια ομως βαζω τον κερσορα επανω του κ βγαινει ενα πλαισιακι το οποιο ελεγε: ''details for stellar phoenix Mac data recovery v6 intel+serial number'' ΤΙ δουλεια μπορει να εχει αυτο το μυνημα εκει??? Πως θα μπορουσα να δω τι εχει εγκατασταθει στο μηχανημα μου,οσο βρισκοταν στο σερβις?? Η σκεψη πως εχουν κανει ρεστορ στα αρχεια μου διαφοροι ηδονοβλεψιες ή ενας θεος ξερει τι θα μπορουσαν να κανουν με τα δεδομενα μου,με εξοργιζει αφανταστα!!! σας παρακαλω μπορειτε να με βοηθησετε μπας κ βγαλω ακρη??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris M Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Αυτό το Android file transfer είναι κάποιο προγραμματάκι το οποίο το είχες εγκατεστημένο εσύ και το χρησιμοποιούσες; Το είχες σβήσει δηλαδή και το ξαναβρήκες μέσα; Το Stellar Phoenix είναι ένα πρόγραμμα για μακ το οποίο το χρησιμοποιούμαι όταν θέλουμε να κάνουμε ανάκτηση δεδομένων από χαλασμένο σκληρό δίσκο ή δεδομένα τα οποία σβήσαμε είτε καταλάθος είτε επειδή το μετανιώσαμε. Σε γενικές γραμμές είναι πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων. Ζήτησες εσύ κάτι τέτοιο; Για να δεις τι πέρασε από το μηχάνημα σου όσο ήταν στο σερβις μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή Console του μακ. Αφόυ την ανοίξεις δες αριστερά στην λίστα με τα διάφορα logs και βρες μια κατηγορία που λέει /var/logs. Various Logs δηλαδή. Εκεί μέσα έχει μια λίστα που λέει installer.log. Επέλεξε την και κάνε μας Copy - Paste ότι γράφει μέσα. Το installer.log είναι ένα αρχείο το οποίο κρατάει όλες τις κινήσεις του χρήστη σε σχέση με τους εγκαταστάτες τα αρχεία που τρέχουμε δηλαδή για να περάσουμε κάποιο πρόγραμμα. Αν σου έχουν κάνει τέτοια αλητία με το αρχείο installer.log μπορείς να βρεις το δίκιο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinosdi Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Φυσικα και ΔΕ το ειχα εγκαταστησει εγω!! Φυσικα και ΔΕ ζητησα κατι τετοιο!! Δε μπορω να το βρω εκει που μου λες!ισως καπου αλλου??Ισως να μου ελεγες πιο συγκεκριμενο path??? εχω αρρωστησει αποο τα νευρα μου!το κατεβασα κ εγω αυτο το προγραμμα κ βλεπω πως κανει ρεστορ για πλακα!φρικη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris M Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Για το Console πας Go>Applications>Utilities. Δες στο αριστερο μέρος του Console που λέει Files. Από κάτω πρέπει να λέει system.log. Ψάξε μέσα εκεί και πιο κάτω στο /var/log. Πάντως και μόνο που σου εγκαταστήσανε πρόγραμμα άσχετο... πχ για να κάνουν την δουλειά κάποιου άλλου πελάτη με το δικό σου μακ αλητία είναι. Μπορείς να μας πεις σε πιο μαγαζί-service το πήγες; Αν δε θες να τους εκθέσεις σε ένα Private Message? Είμαι και εγώ τεχνικός και με ενδιαφέρει το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 για αυτο χρησιμο ειναι σε τετοιες περιπτωσεις προγραμμα που διαγραφει τα αρχεια τελειως.shredder κοινως.η εστω ενα αργο format και οχι quick>γιατι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να κανει καποιος.το ιδιο και με δισκους που πουλαει καποιος μεταχειρισμενους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinosdi Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 νομιζω πως το βρηκα!το παραθετω απο κατω! ερωτηση διοτι ειμαι ασχετος με αυτα-σε καποιον που ξερει,δεν ειναι ευκολο να παρεμβει σε αυτο το λογκ και να σβησει τις σειρες που θελει?? φιλε chris οταν θα σιγουρευτουμε θα το ανακοινωσω παντου! φιλε poulinos,θα την εκανα αυτη την ερωτηση,σχετικα με ποιο τροπο μπορουμε να σβησουμε τα δεδομενα δια παντος.σε ευχαριστω πολυ! υποψην πως σημερα το απογευμα το εγκατεστησα κ εγω αυτο το προγραματακι,για να δω αν μπορω να ανακτησω αρχεια...κ εκει φρικαρα!! δε με αφηνει να το ανεβασω ,που κανουν επισυναψη ρε παιδια??? σορρυ για την ασχετοσυνη μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 νομιζω πως το βρηκα!το παραθετω απο κατω! ερωτηση διοτι ειμαι ασχετος με αυτα-σε καποιον που ξερει,δεν ειναι ευκολο να παρεμβει σε αυτο το λογκ και να σβησει τις σειρες που θελει?? φιλε chris οταν θα σιγουρευτουμε θα το ανακοινωσω παντου! φιλε poulinos,θα την εκανα αυτη την ερωτηση,σχετικα με ποιο τροπο μπορουμε να σβησουμε τα δεδομενα δια παντος.σε ευχαριστω πολυ! υποψην πως σημερα το απογευμα το εγκατεστησα κ εγω αυτο το προγραματακι,για να δω αν μπορω να ανακτησω αρχεια...κ εκει φρικαρα!! δε με αφηνει να το ανεβασω ,που κανουν επισυναψη ρε παιδια??? σορρυ για την ασχετοσυνη μου! υπαρχουν προγραμματα που λεγονται shredders και κανουν αυτο που θες.κατι θα υπαρχει και για mac σιγουρα.δες και εσυ τι μπορεις να επαναφερεις απο περιεργεια.αν ειναι εικονα ανεβασε την εδω. http://postimage.org/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Το ενσωματωμένο disk utility με το οποίο κάνεις φορματ στο mac os x εχει επιλογη για πολλαπλα περασματα φορματ ωστε να μην είναι ανακτησιμα(οχι εύκολα τουλάχιστον) τα αρχεία σου. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2014 από haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinosdi Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 ειναι αδυνατον να βγαλω φωτο ολοκληρο το λογκ...txt αρχειο εννοω.πως θα το κανω επισυναψη να το δειτε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 εκει που σου λεει για να κανεις Post την απαντηση(στα ελληνικα δεν θυμαμαι πως το λεει)ακριβως διπλα γραφει more reply options.πατας εκει και μετα εχει για attachment. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinosdi Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 ok το εστειλα εδω σε επισυναψη!τα φωτα σας παρακαλω! installog.rtf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
highsky Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 κοιτωντας λιγο τα logs βλεπω οτι στις 5 Απριλη συνδεθηκε ενα tablet Wacom (18:00:58 η ωρα ) οποτε το android file transfer μπορει να ειναι γι αυτο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris M Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 +1 για το Wacom. Πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων δεν φαίνεται να έχει εγκατασταθεί. Έχεις εσύ τέτοιο τάμπλετ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinosdi Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Ναι δικο μου είναι,στις 5 απειλή πήρα το μηχάνημα,σπίτι μου.οκ,έστω ότι δεν εγκαταστάθηκε τέτοιο πράγμα...τοτε γιατι στο εικονίδιο του ανδροιντ μου εβγαλε αυτο πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων?? Σορρυ! 5 απριλη !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris M Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μπορείς να στήλης ένα print screen, μια φωτογραφία δηλαδή από αυτό που λες ότι σου εμφανίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα