Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα..εεμ..κατεβασα το pc performer και θελω να μαθω αν εχει καποιος προσωπικη εμπειρια να μου πει ποσο εμπιστο ειναι??Και αν κανει καλη δουλεια στο pc...δλδ σε συγκριση με το advance system care ποιο να κρατησω απο τα 2 για κανα καθαρισμο το μηνα?

Δημοσ.

Βασικά προσοχή με αυτα τα προγράμματα που δεν ξέρεις ακριβώς τι κανουν στον υπολογιστή παντως ποιο γρήγορα να κανουν τα windows αποκλείεται , αν θες την γνώμη μου βάλε ενα ελαφρύ δωρεάν antivirus μαζι με malwarebytes και superantispyware 2 φορές τον μήνα scan και θα εισαι κομπλε , και προσοχή παντα τι βάζουμε στο pc

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά προσοχή με αυτα τα προγράμματα που δεν ξέρεις ακριβώς τι κανουν στον υπολογιστή παντως ποιο γρήγορα να κανουν τα windows αποκλείεται , αν θες την γνώμη μου βάλε ενα ελαφρύ δωρεάν antivirus μαζι με malwarebytes και superantispyware 2 φορές τον μήνα scan και θα εισαι κομπλε , και προσοχή παντα τι βάζουμε στο pc

χρησημοποιο το advanced system care περιπου 4 με 5 χρονια και δεν εχω καποιο προβλημα..επισης εχω αγορασει και το bitdefender antivyrus νομιζω ειμαι οκ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χρησημοποιο το advanced system care περιπου 4 με 5 χρονια και δεν εχω καποιο προβλημα..επισης εχω αγορασει και το bitdefender antivyrus νομιζω ειμαι οκ..

To advance system care ειναι μια δωρεαν αξιολογη εφαρμογη οπως και οι περισσοτερες εφαρμογες της iobit.Τωρα οσο αφορα το PC Performer όπου είναι επι πληρωμής και έχει να αναβαθμιστεί 2 χρόνια θα σου πρότεινα καλύτερα το TuneUp Utilities 2014 ή το Steganos Privacy Suite

Επεξ/σία από Paulostge
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...