Karasarinis27 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Καλησπερα παίδες. Βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 ταμπλετ. Δυσκολεύομαι πολύ να διάλεξω ποιο απο τα 2. Μια βοήθεια στην επιλογή και για πιο λόγο θα διαλέγατε ένα απο τα 2; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evmenis Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Ipad mini ακομα και το παλιο ειναι πολυ καλυτερη επιλογη αν μιλαμε για περιπου τα ιδια λεφτα. Η samsung δεν ειναι στην ιδια κλαση με το μηλο μονο στην σειρα note αρχιζουμε και μιλαμε σοβαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karasarinis27 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Και αν στο παιχνίδι βάλουμε το lg g pad 8.3 και το ipad mini retina τότε ποια η επιλογή;; Να πω οτι πιο πολύ το θέλω για κανένα σερφάρισμα κανένα email YouTube. Αυτά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StigmaX Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Το ένα κάνει 250 το άλλο κοντά 400. Για τα χρήματά του το g pad είναι σαφώς καλύτερο value for money. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtctsiamp Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Το G Pad είναι γενικότερα value for money. Επιδόσεις, διαστάσεις, τιμή. Και τα τρία σε καλή αναλογία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Αφού δεν χρειάζεσαι κάποια λειτουργία που να την προσφέρει αποκλειστικά το ipad (αν υπάρχει κάποια τέτοια, ή κάποια αποκλειστική εφαρμογή πχ) τότε πήγαινε για το G pad. Και τη δουλειά σου θα κάνεις και λεφτά θα γλιτώσεις και καλύτερο service θα έχεις αν το χρειαστείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karasarinis27 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μεγάλη εβδομάδα ετοιμαζομαι για αγορα και ειμαι τελικά ανάμεσα στο ipad mini 1, στο mini retina και στο lg g pad. Βασικά ειμαι πιο πολύ σε ipad λόγω ευκολίας ios κι επειδή έχω iPhone και Mac οπότε κατα κάποιο λόγο θα συγχρονίζονται μεταξύ τους και θα έχω οτι χρειάζομαι σε όλα. Το lg δεν το έχω δει απο κοντά η αλήθεια ειναι αλλά με μια ματιά στο Ίντερνετ φενεται αρκετά καλό. Η retina οθόνη ομως του ipad με ελκύει περισσότερο. Οπως και οι αναβαθμισεις στο ios. Βασικά έχω μπερδευτεί πολύ στην επιλογή μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Το pad pro 8.4 δες και θα καταλήξεις μάλλον σε αυτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Besproject Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Πολύ καλά χαρακτηριστικά το tab pro αλλά σύμφωνα με το skroutz "τελευταίες 5 εβδομάδες: καθοδική τιμή κατά 2,01 € ανά ημέρα". Επομένως ίσως δεν είναι η καλύτερη στιγμή για την αγορά του...Παρεμπιπτόντως από θέμα wifi και μπαταρίας πώς πάει; Επεξ/σία 18 Απριλίου 2014 από Besproject Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Ναι σίγουρα απλά σε σχέση με το mini που τα είδα είναι πολύ ανώτερο σε όλα του. Και το 8αρακι μου αρέσει περισσότερο από το mini. Όσο για την μπαταρία δεύτερη μέρα το έχω οπότε δεν ξέρω. Σίγουρα αν ανεβάσεις φωτεινότητα με την οθόνη που έχει θα ρουφήξει γρήγορα μπαταρία. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2014 από Prof_Chaos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Μεγάλη εβδομάδα ετοιμαζομαι για αγορα και ειμαι τελικά ανάμεσα στο ipad mini 1, στο mini retina και στο lg g pad. Βασικά ειμαι πιο πολύ σε ipad λόγω ευκολίας ios κι επειδή έχω iPhone και Mac οπότε κατα κάποιο λόγο θα συγχρονίζονται μεταξύ τους και θα έχω οτι χρειάζομαι σε όλα. Το lg δεν το έχω δει απο κοντά η αλήθεια ειναι αλλά με μια ματιά στο Ίντερνετ φενεται αρκετά καλό. Η retina οθόνη ομως του ipad με ελκύει περισσότερο. Οπως και οι αναβαθμισεις στο ios. Βασικά έχω μπερδευτεί πολύ στην επιλογή μου. Τι ειναι αυτο που σε προβληματιζει στο να πας στο ipad mini retina? Τα λεφτα ή καποιες δυνατοτητες που δεν εχει και σου χρειαζονται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα