Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλει ένα φιλαράκι και ήταν ανάμεσα σε S3 και S4 mini, με μια πρόχειρη ματιά που έριξα στο skroutz είδα ότι στα 290 παίζει το nexus 5 και μιας και έχω διαβάσει καλά λόγια του είπα ότι αξίζει αυτά τα 40 παραπάνω.

Οπότε θέλουμε 2 προτάσεις μια στα 250 και μια στα 290.

Δημοσ.

Το καλύτερο κινητό στα 250 είναι το lg optimus G ενώ στα 290 το lg nexus 5.

+1

Ειδικα τωρα που το  optimus g ειναι στα 215€

Μακραν καλυτερο απο s3 και s4 mini(μια ματια στον καλυτερο επεξεργαστη, περισσοτερη ram, μεγαλυτερη αναλυση και υπαρξη lte θα σε πεισει για το optimus g)

Αν θελεις να κανεις την υπερβαση, πας για το lg nexus 5. 

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον από πάνω. Είναι top class κινητό, ότι πιο γρήγορο κυκλοφορεί σε Android αυτή τη στιγμή. Είναι ένα κινητό που θα σου μείνει και επιπλέον έχει αρκετά μεγαλύτερη μεταπωλητικη αξία από τα υπόλοιπα.

Δημοσ.

Κοίτα και εγώ άκουγα τέρατα γι αυτή την δόλια μπαταρία..1η μέρα ναι το φόρτησα 2 φορές θε γιατί το έλιωσα θε γιατί ήθελε να στρώσει?!

Τώρα 1,5 μέρα άνετα και με το παιχνίδι και με τις κλήσεις. Το φοβόμουν κ εγώ στην αρχή το θέμα τις μπαταρίας αλλά μόλις το δούλεψα λέω χαλάλι ας το φορτίζω και κάθε μέρα τέτοιο εργαλείο

Αλλά πραγματικά και η μπαταρία μια χαρά κρατάει..ειδικά ομιλία

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω πως προέκυψε αυτό το θέμα ότι και καλά το nexus δεν έχει καλή μπαταρία. Όποιος το έχει δοκιμάσει ξέρει ότι δεν υστερεί σε σχέση με τις υπόλοιπες ναυαρχίδες (πλην του g2 βέβαια με τα 3000mAh).

Δημοσ.

φιλε καλησπερα...λοιπον επειδη θες και την επιλογη μεχρι τα 250 εγω σου προτείνω είτε το lg optimus g, που ειναι πολυ δυνατο στα λεφτα του, είτε κατά δεύτερο λόγο το σ4 μινι (το οποίο έχω και εγώ) και μου δουλέυει απροβλημάτιστα και ταχύτατα,είτε εναλλακτικά να κοιτάξεις και κάποιο lumia αν είναι πρόθυμος ο φίλος σου να πάει σε wp.

Από κει και πέρα σαφώς και αξίζει πολύ περισσότερο να κάνει την υπέρβαση και να δώσει 30-40e παραπάνω και να πάει στο nexus5, το οποίο είναι κινητάρα, θα τρέχει μπάλα (καθαρό android) και θα πέρνει πάντα πρώτο τις αναβαθμίσεις του...τώρα αυτα για την μπαταρία για μένα δεν πρέπει να σ απαοσχολούν ιδιαίτερα, μπούρδες, όλα τα κινητά (αν εξαιρέσεις lg g2 και note 3) το θέλουν το φόρτισμα τους ανά 1-1,5 μέρα....γι αυτό τα πέρνουμε για να τα λιώνουμε και να τα χαρούμε...!! :-)

Δημοσ.

To "αξίζει" είναι πολύ σχετικό.

Το νεξους έχει μικρότερη διάρκεια μπαταρίας, είναι πιο μεγάλο, έχει λιγότερο δυνατό μεγάφωνο, έχει χειρότερη ποιότητα κατασκευής και κοστίζει 70+ ευρώ παραπάνω.

Για τον μέσο χρήστη θεωρώ πως δεν αξίζει η παραπάνω δαπάνη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...