KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Καναμε λοιπον το τρομερο λαθος να βαλουμε εταιρικη γραμμη adsl του Ποτε στο σπιτακι μας για να εχουμε και καλα αξιοπιστο ιντερνετ... Μετα απο ενα απο τα πολλα λαθη τους μας ειχαν διακοψει αναιτια την συνδεση και με την επανασυνδεση θεωρησαν σωστο να μας αλλαξουν και το username και το pass. Μου τα στελνουν λοιπον με μηνυμα στο κινητο και ενω ολα εχουν ρυθμιστει σωστα δεν συνδεεται με τιποτα στο ιντερνετ!Μετα απο 100 δοκιμες τελικα τους δεχεται αγνωστο το γιατι και επιτελους συνδεομαι στο ιντερνετ.Μενω οπως ειμαι για 4 μερες και ολα καλα μεχρι που μου ερχεται η φαεινη ιδεα να δοκιμασω ενα καινουριο ρουτερ στη γραμμη! Τι το ηθελα;Παλι τα ιδια!Βαζω αμεσως το παλιο που εχει αποθηκευμενους τους κωδικους...αμ δε!Ουτε αυτο συνδεεται! Παιρνω τη τεχνικη υποστηριξη κανουμε μαζι ολες τις ρυθμισεις και απλα δεν συνδεεται....οι κωδικοι ειναι 1000% σωστοι!Ο ιδιος ο τεχνικος εμεινε βλακας και μου ειπε πως πρωτη φορα του συμβαινει κατι τετοιο! Αποτελεσμα;Μενω χωρις ιντερνετ ολο το ΠΣΚ και πρεπει απο Δευτερα να στειλω φαξ στο Εμπορικο τμημα το οποιο δουλευει μονο τις καθημερινες ωστε αυτο να δωσει εγκριση στο Τεχνικο τμημα να αλλαξει τους κωδικους και να δει τι φταιει!!! Φανταστειτε να ηταν τωρα μια επιχειρηση και να ηταν στη θεση μου τι ζημια θα ειχε παθει!!!
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 εκεινη την στιγμη που δεν μπαινει δοκιμασε το [email protected] password otenet να δεις αν θα παρει Ip>εεπισης το Password μπορεις να το αλλαξεις απο την σελιδα του οτε οσο ξερω.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μωρε το δοκιμασα και παιρνει μια χαρα ip...επισης πηγα και στη σελιδα αυτη που λες για να αλλαξω τον κωδικο και μου λεει οτι το user και το pass που βαζω ειναι λαθος! Βεβαια οταν ο τεχνικος ελεγξε τα στοιχεια μου ειπε οτι ειναι σωστα!!! Σου λεω δεν βγαινει ακρη!
NikosKallithea Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Αν λεει το σιτε οτι τα usr & psw ειναι λαθος, ειναι λαθος, τσαμπα παιδεύεσαι !!
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 περιμενε να σου αλλαξουν τα στοιχεια γιατι εκει κατι παιζεται.επισης αν δεν μπαινει στο ιντερνετ λογικα και στο Log του ρουτερ θα σου βαραει authentication failed.στο site Του οτε νομιζω μπορεις να μπεις και με το Id σου μηπως και κανεις εσυ τιποτα απο εκει.αν γινεται δεν ξερω .εχω πολυ καιρο να μπω εκειμεσα.παλια εβαζες activation id και εμπαινες και εκανες τα υπολοιπα. 1
arc Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Φανταστειτε να ηταν τωρα μια επιχειρηση και να ηταν στη θεση μου τι ζημια θα ειχε παθει!!! Χωρίς να εχω καμία σχεση με ote και connx αλλά θεωρώ οτι είσαι λίγο υπερβολικός (κατανοητό λόγω του εκνευρισμου). Καταρχήν μια σοβαρή επιχείρηση πάντα εχει backup λύσεις. Δευτερον αν είχες «μπλέξει» με εναλλακτικους και ειχες τεχνικά προβλήματα θα γίνονταν κάτι τη Δευτέρα (παρουσία). Ενδεικτικές λύσεις μεχρι δευτερα Δοκίμασε αλλο υπολογιστή και αλλο browser (και συνδυασμό). Αν κουμπώσεις το router στη γραμμή παίρνει στοιχεια; Μιλώ για στατιστικά. Πάρε ενα screenshot και ανεβασε τα εδω.
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Χωρίς να εχω καμία σχεση με ote και connx αλλά θεωρώ οτι είσαι λίγο υπερβολικός (κατανοητό λόγω του εκνευρισμου). Καταρχήν μια σοβαρή επιχείρηση πάντα εχει backup λύσεις. Δευτερον αν είχες «μπλέξει» με εναλλακτικους και ειχες τεχνικά προβλήματα θα γίνονταν κάτι τη Δευτέρα (παρουσία). Ενδεικτικές λύσεις μεχρι δευτερα Δοκίμασε αλλο υπολογιστή και αλλο browser (και συνδυασμό). Αν κουμπώσεις το router στη γραμμή παίρνει στοιχεια; Μιλώ για στατιστικά. Πάρε ενα screenshot και ανεβασε τα εδω. συγχρονιζει αφου πηρε και ip με το demo. β.θα διαφωνησω ΔΥΣΤΥΧΩΣ με κατι.ακομα και σοβαρες εταιρειες που δεν ειναι μεγαλου βεληνεκους δεν φροντιζουν για backup.οι πολυ μεγαλες εταιρειες ναι εχουν backup του backup μεχρι και fo Οπτικο.αλλα οι μεσαιες επιχειρησεις δεν θελω να αναφερω εταιρειες δυστυχως ειναι στον κοσμο τους.ουτε καν μισθωμενο ουτε backup ουτε τιποτα.ξυπολυτοι στα αγκαθια. αν το Password του ειχε κανα παραξενο συμβολο μπορει το ρουτερ να μην το δεχοταν αλλα στο site της otenet θα πρεπε να μπαινει
orck Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Καλεις στο 13888 και ζητας αλλαγη κωδικου και αποστολη αυτου στο κινητο σου. Σε λιγο θα τα εχεις και θα δουλεψουν.
arc Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 @poulinos Για αυτό μίλησα ... για σοβαρες! Και εγώ σκέφτηκα κάποιο περιεργο χαρακτήρα που εχει να κάνει με γλωσσα ή encoding (κινητό, υπολογιστή, router, router OTE, κλπ). Την πρώτη φορά που μπήκε τη 1000στη φορά μάλλον περάστηκε από τύχη Edit: cookie management
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Για αυτό μίλησα ... για σοβαρες! Και εγώ σκέφτηκα κάποιο περιεργο χαρακτήρα που εχει να κάνει με γλωσσα ή encoding (κινητό, υπολογιστή, router, router OTE, κλπ). Την πρώτη φορά που μπήκε τη 1000στη φορά μάλλον περάστηκε από τύχη απλα και αυτες που θεωρουν τον ευατο τους σαν σοβαρη εταιρεια πολλες φορες δεν το κανουν.πχ μεγαλη εταιρεια με καταστημα ηλεκτρονικων και αρκετα καταστηματα δεν εχει backup στα καταστηματα.απλα μια adsl.και περναγαν και voip πανω απο αυτα για τα εσωτερικα τους. τωρα καποιοι isp μετα απο παρα πολλες ακυρες προσπαθειες σε ριχνουν σε ενα ρουτερ με μια fake ip και πολλες φορες στον browser βγαινει μυνημα οτι εχεις το ταδε θεμα.το κανοουν για να μην γεμιζεις τον radius με απειρες ανεπιτυχης προσπαθειες.απλα εκει δεν εχεις ιντερνετ καθολου.ανοιγει μονο μια συγκεκριμενη σελιδα.δεν ξερω αν ο φιλος δοκιμασε να μπει ιντερνετ οταν πηρε ip η απλα ειδε οτι πηρε ip. Καλεις στο 13888 και ζητας αλλαγη κωδικου και αποστολη αυτου στο κινητο σου. Σε λιγο θα τα εχεις και θα δουλεψουν. επειδη ειναι εταιρικο ελπιζω να μην του ζητησουν 500 χαρτια για να αποδειξει οτι ειναι ο κατοχος κτλ.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Καλεις στο 13888 και ζητας αλλαγη κωδικου και αποστολη αυτου στο κινητο σου. Σε λιγο θα τα εχεις και θα δουλεψουν. Το εκανα και αυτο αλλα επειδη ειναι εταιρικη γραμμη θελουν να στειλω φαξ απο τα κεντρικα της εταιρειας για να γινει η αλλαγη....για μαντεψε ποτε ειναι ανοικτα ξανα τα κεντρικα της εταιρειας; @poulinos Για αυτό μίλησα ... για σοβαρες! Και εγώ σκέφτηκα κάποιο περιεργο χαρακτήρα που εχει να κάνει με γλωσσα ή encoding (κινητό, υπολογιστή, router, router OTE, κλπ). Την πρώτη φορά που μπήκε τη 1000στη φορά μάλλον περάστηκε από τύχη Edit: cookie management Και εμενα παει εκει φιλε το μυαλο μου το pass εχει μια παυλιτσα μεσα.....ειμαι σιγουρος οτι εκει τρωει κολλημα η βλακεια. @Poulinos το δοκιμασα φιλε μου και στην αρχη σε βαζει σε καποιες σελιδες και μετα σε πεταει στη σελιδα που λεω και πιο πανω που και καλα βαζεις user και pass για να το αλλαξεις με τα γνωστα αποτελεσματα....
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Το εκανα και αυτο αλλα επειδη ειναι εταιρικη γραμμη θελουν να στειλω φαξ απο τα κεντρικα της εταιρειας για να γινει η αλλαγη....για μαντεψε ποτε ειναι ανοικτα ξανα τα κεντρικα της εταιρειας; Και εμενα παει εκει φιλε το μυαλο μου το pass εχει μια παυλιτσα μεσα.....ειμαι σιγουρος οτι εκει τρωει κολλημα η βλακεια. @Poulinos το δοκιμασα φιλε μου και στην αρχη σε βαζει σε καποιες σελιδες και μετα σε πεταει στη σελιδα που λεω και πιο πανω που και καλα βαζεις user και pass για να το αλλαξεις με τα γνωστα αποτελεσματα.... για αυτο ειπα οτι το 13888 δεν ειναι λυση.ειτε σου ζητανε καταστατικο.ειτε απο το fax της εταιρειας ειτε δεν ξερω τι.δεν ειναι σπιτι που παλια εστελνες ταυτοτητα και πλεον απλα κανουν ταυτοποιηση τηλεφωνικως. αν και οκ το ρουτερ πες οτι τρωει κολλημα με την παυλα.στο site Της Otenet θα πρεπε να την παιρνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα