Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα και συγνωμη αν υπαρχει αλλου το θεμα αλλα οσο εψαξα δεν βρηκα κατι...

δεν ειμαι κανενας απαιτητικος χρηστης και θελω ενα τροφοδοτικο 450 W αρκετα οικονομικο...μεχρι 60 ευρω το πολυ γιατι καηκα το παλιο μου...αν εχετε καποια προταση θα με ευχαριστουσε πολυ!!!

ευχαριστω!

Δημοσ.

συμφωνω..!   επειδη κοιταζα κι εγω, ειναι το καλυτερο που μπορεις να παρεις, και με 5ετη εγγυηση....!!!  

βγαινει και σε 450αρι...!!! 

Δημοσ.

Φαντάζομαι και το 450 θα ειναι αρκετό οπως ειπε ο φίλος απο πανω , δώσε μας και στοιχεία του συστήματος σου

Δημοσ.

το προηγουμενο που ειχα ηταν 450 αρα επειδη δεν σκεφτομαι να κανω καποια αναβαθμηση νομιζω ειναι οκ!!αυτη τη στιγμη δεν μου ειναι ευκολο να σας πω τα στοιχεια γτ δεν τα θυμαμαι και δεν ειμαι στο σπιτι!μπορω να σας τα πω σε λιγακι!

Δημοσ.

1. δεν βλεπω την προσφορα. ολα τα καταστηματα στα 66-70€ το εχουν..!! εκτος και δεν βγαινει σωστα σε μενα το λινκ..!

2. πιστευω οτι ειναι too much για τις απαιτησεις μου. ναι μεν το MOD βολευει, αλλα επειδη σε IDLE το συστημα μου πεφτει κατω απο το  20% της ισχυος του τροφοδοτικου, δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι εξισου αποδοτικο!!! καθως, οπως βλεπεις, στα περισσοτερα τεστ, τα μετρουν με 20-50-100% LOAD...!!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...