Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρεμπιτποντως οταν βγειτε απτο γνωστο καβουκι σας (το καβουκι της δηθεν επαναστασης, και του δηθεν ουμανισμου κλπ κλπ), θα μαθετε οτι αυτο που προτεινω ισχυει σε καμποσες χωρες που ουδεμια σχεση εχουν με ναζισμο ή δεξια. Αλλα αν μη τι αλλο για εφαρμοσμενα μετρα αλλου, εχει καμποση πλακα να διαβαζω την αποψη των ψαγμενων επαναστατων των φορουμ, που νομιζουν οτι τα κατεβαζω απτο ναζιστικο μου μυαλο ολα αυτα.

Δηλαδη τι μετρα εφαρμοζονται ?

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδη τι μετρα εφαρμοζονται ?

Αυτα τα ναζιστικα για καποιους που ελεγα πριν, δηλαδη το κρατος να δινει κινητρα σε επιχειρησεις για εργοδοτηση γηγενων-ντοπιων ανεργων πρωτιστως και σε αρκετα+διακριτα μικροτερο ποσοστο αλλοδαπων.

Δημοσ.

Αυτα τα ναζιστικα για καποιους που ελεγα πριν, δηλαδη το κρατος να δινει κινητρα σε επιχειρησεις για εργοδοτηση γηγενων-ντοπιων ανεργων πρωτιστως και σε αρκετα+διακριτα μικροτερο ποσοστο αλλοδαπων.

Αυτο ρωταω βασικα,δεν πιανω το συνταγματικονομικο αυτης της ποσοστωσης.Δηλαδη τι μετρα και σε ποια χωρα ? Κατι συγκεκριμενο ?

Δημοσ.

Αυτα τα ναζιστικα για καποιους που ελεγα πριν, δηλαδη το κρατος να δινει κινητρα σε επιχειρησεις για εργοδοτηση γηγενων-ντοπιων ανεργων πρωτιστως και σε συντριπτικα μικροτερο ποσοστο αλλοδαπων.

Εγω παλι ειμαι στην αντιθετη. Κρατος εποπτης, τιποτα αλλο. Τα κινητρα μας εχουν γαμησει.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτα τα ναζιστικα για καποιους που ελεγα πριν, δηλαδη το κρατος να δινει κινητρα σε επιχειρησεις για εργοδοτηση γηγενων-ντοπιων ανεργων πρωτιστως και σε  μικροτερο ποσοστο αλλοδαπων.

Ναι, έχει ήδη δώσει πολλά και δίνει. Αυτή είναι η αλήθεια! Απλά στην πορεία χάθηκαν περισσότερα...

Δημοσ.

Αυτο ρωταω βασικα,δεν πιανω το συνταγματικονομικο αυτης της ποσοστωσης.Δηλαδη τι μετρα και σε ποια χωρα ? Κατι συγκεκριμενο ?

Μα κι εσύ χαζός είσαι. Πολύ συγκεκριμένα, η Γερμανία.

...του 40'.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περαστικα και καλα μυαλα.

Υγ.Το ερωτημα του bluesattack απαντηθηκε σε pm την ωρα που ρωτησε. Ο λογος , οτι ειναι παντα συναρπαστικο να στιγματιζετε και να χαρακτηριζετε ενα ατομο που προτεινει μετρα-κινητρα που ΑΠΛΩΣ εφαρμοζονται ετη τωρα, εντος ΕΕ, απλα επειδη ειστε κλεισμενοι στην επαναστατικο-δηθενο-ταχαμου-ουμανιστικη γυαλα σας και δεν εχετε ιδεα τι συμβαινει διπλα σας, οσο κι αν διατεινεστε οτι συμβαινει το αναποδο. Περαστικα.

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ
Δημοσ.

Source.png Πηγή: Πηγή

Στο παρακάτω θεμα δεν συμφωνώ ως προς την "γραφή" του, σημασία εχει το τι εγινε...

Το Σάββατο 29/3 πραγματοποιήθηκε παρέμβαση αντιπληροφόρησης από περίπου 25 συντρόφισσες-ους στη γειτονιά και το σπίτι του αφεντικού-ρατσιστή της καφετέριας Scherzo στο μαρούσι, Δ. Τυρολόγου. Το συγκεκριμένο αφεντικό χρωστάει τα δεδουλευμένα σε μετανάστη εργαζόμενό του, τον οποίο ξυλοκόπησε και του έκλεψε την τσάντα που περιείχε και τα χαρτιά του, όταν του τα ζήτησε. 

Ο εργαζόμενος μετανάστης δούλευε στο μαγαζί 7ήμερο, 10ωρο, χωρίς ρεπό, χωρίς ένσημα, 12 το βράδυ με 10 το πρωί και με απλήρωτες υπερωρίες, για 300 ευρώ το μήνα, τα οποία και του χρωστούσε. 
Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης μοιράστηκαν κείμενα, πετάχτηκαν τρικάκια που γνωστοποιούσαν το γεγονός, το όνομα και την διεύθυνση του ξεφτίλα ρατσιστή-αφεντικού και οι τοίχοι και η μάντρα του σπιτιού του βάφτηκαν με συνθήματα. Η συγκεκριμένη δράση ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά κινήσεων στο μαρούσι και παρεμβάσεων - αποκλεισμών έξω από το μαγαζί του Τυρολόγου, που πραγματοποιούνται εδώ και ένα μήνα περίπου από συλλογικότητες, καταλήψεις που δραστηριοποιούνται στα βόρεια και στο κέντρο, σωματεία, συνελεύσεις εργαζομένων, συντρόφους-ισσες, Παράλληλα, δίνει ένα σαφές μήνυμα στο συγκεκριμένο αφεντικό άλλα και στα υπόλοιπα της ευρύτερης περιοχής ότι οι καταπιεσμένοι-ες δίνουν τις δικές τους απαντήσεις απέναντι στην βία και εκμετάλλευση που βιώνουν και συλλογικά μπορούν να μεταφέρουν τον φόβο στη μεριά των αφεντικών. Ντόπιοι και μετανάστες να χτίσουμε σχέσεις αλληλεγγύης-αγώνα ενάντια σε κάθε ρατσιστή, να υπερασπιστούμε καθένα και καθεμία που σηκώνει κεφάλι και να συγκρουστούμε με τον κόσμο των αφεντικών. -

Δημοσ.

Κοίτα μιντι, μπορώ να παίξω κι εγώ σε αυτό το επίπεδο και να γράψω για τους νεοφιλελέ κρυφοφασίστες, δήθεν πολιτισμένους μισάνθρωπους που επειδή δεν αντέχουν την ίδια τους την ύπαρξη τα βάζουν με οτιδήποτε μοιάζει διαφορετικό από αυτούς.

Αλλά δεν το κάνω σκόπιμα, επειδή έχει πλάκα να βλέπεις κάποιον να αναφέρει πως "στιγματίζεται άδικα", όταν προ ολίγων λεπτών έχει χρησιμοποιήσει τους εξής χαρακτηρισμούς:

Σταλινικός (με αυτό γέλασα hard -το παραδέχομαι-), δήθεν επαναστάτης, δήθεν ουμανιστής, "ψαγμένος επαναστάτης", κλεισμένος και σε γυάλα και σε καβούκι με διαφορά 2 πόστ.

Από εκεί και πέρα, όχι οτι θεωρώ πως ότι γίνεται εντός Ε.Ε έχει κάποιο bonus σοβαρότητας, (στο πρόσφατο παράδειγμα της Ουκρανίας έπεσαν και οι τελευταίες μάσκες), αλλά για μοιράσου και με τους υπόλοιπους τις πληροφορίες σου, έτσι για ενημερωτικούς λόγους.

• Like 1
Δημοσ.

Το Σταλινικος ηταν η αναλογου επιπεδου απαντηση στο χαρακτηρισμο μου ως ναζι (!).

Τα υπολοιπα ηταν συμπερασμα που προεκυψε απο τον συγκεκριμενο αβιαστο χαρακτηρισμο απλα επειδη προτεινα μετρα που εφαρμοζονται και αλλου.

Οσον αφορα την ΕΕ: ποιος ο λογος να σου δωσω λεπτομερειες αφου εισαι τυπικη περιπτωση που ακυρωνει οτι δεν τον συμφερει ιδεολογικα; Αρχικα με ειπες ναζι, μετα σου ειπα οτι τα μετρα-κινητρα-προτροπες που προτεινω εφαρμοζονται ηδη , μετα ειπες οτι αυτα θα συμβαινουν στο τριτο Ραιχ, μετα απαντησα για ΕΕ , μετα ακυρωνεις και την ΕΕ και γενικα το γαιτανακι του αριστεριστη το γνωριζω πιο καλα απο οσο νομιζεις. Προτιμω λοιπον να σε αφηνω στο κλιμα αμφισβητησης οσων λεω, διαπιστωνοντας παραλληλα ποσο ανενημερωτος, απολυτος και απορριπτικος εισαι για θεματα που αγνοεις, παρα να επιδιωξω να σε πεισω για τη γνωμη μου, λαμβανοντας καθε φορα το επομενο ευφυολογημα ως απαντηση.

Υγ. Την εε δεν την ανεφερα σαν δειγμα σοβαροτητας, αλλα σαν δειγμα εγγυτητας χρονικης και γεωγραφικης, ωστε μετα το τριτο Ραιχ να μην ακολουθησει υποψηφια απαντηση τυπου ¨ ε οκ σε καμια Ουγκαντα θα γινονται αυτα¨.

Δημοσ.

Λοιπόν, το μετάνιωσα, ούτως η άλλως όρεξη για την (όποια) κουβέντα δεν έχεις, οπότε θα παίξω κι εγώ σε αυτό το επίπεδο να δούμε πού θα πάει.

Μίντι που λες, κι εγώ το ξέρω το γαϊτανάκι του νεοφιλελέ κρυφοφασίστα, επιχειρηματολογώ κάνοντας σαφείς φυλετικές διακρίσεις, αλλά δεν είμαι ναζί. Και το αναφέρω πριν μου το προσάψουν, έτσι για backup.

"Δουλειά για Έλληνες, αλλά δεν είμαι ναζί".

Μετά ακολουθούν και τα "νοσοκομεία για Έλληνες, αλλά δεν είμαι ναζί", "νηπιαγωγεία για έλληνες αλλά δεν είμαι ναζί", "πάρκα για Έλληνες, alla guess what, δεν είμαι ναζί".

Και μόλις κάποιος πει το αυτονόητο, πετάω την μπάλα στην εξέδρα και τον λέω ..Σταλινικό. Λολ. Καθρεφτάκι.

Σχολή Φαήλος. Κι εις ανώτερα.

Δημοσ.

Βασικα τι τα λες σε 'μενα; Τραβα πες τα στις χωρες που εφαρμοζουν τετοια κινητρα σαν αυτα που προτεινω, να τους ανοιξεις τα ματια για τα νεοναζιστικα ιδεωδη τοσο των κυβερνησεων τους οσο και αυτων που τις ψηφιζουν. Καλη σου τυχη και καλη πρωθυπουργια.

ΥΓ. Στα ευφυολογηματα και στα παιχνιδια με τις λεξεις, δεν αμφισβητω τις δυνατοτητες σου. Οπως και στο να μου βαζεις λογια που δεν ειπα ουτε ενοησα, για να ισχυροποιησεις φαινομενικα τη θεση σου. Αλλα ως εκει.

ΥΓ2. Δεν ειναι θεμα ορεξης για συζητηση. Ειναι θεμα potential της συζητησης. Οταν λοιπον το καλημερα σου στη συζητηση ειναι "εισαι ναζι", πώς γινεται να ζητας και τα ρεστα που δεν σε παιρνει στα σοβαρα ο απο 'κει και δεν βοηθα στην εξελιξη της (οποιας) κουβεντας; :lol:

Δημοσ.

1. Οταν δεν μπόρεσα να πληρώσω στους 3 υπαλλήλους μου αυτά που δικαιούνταν το έκλεισα.

2. Εμεινα άνεργος 20 μήνες. Δεν πήγα να δουλέψω για ένα κομμάτι ψωμί παρόλο που δεν είχα καμιά καβάτζα ( τις κατανάλωσα όλες για να κρατήσω το μαγαζί ανοικτό και να είμαι σωστός σε όλες τις υποχρεώσεις μου)

Ξαναεπιμορφώθηκα ( είμαι 51 ετών) και έχω πια μια αξιοπρεπή εργασία με ικανοποιητικό μισθό για τα σημερινά δεδομένα.

Προσπαθώ στην επιχείρηση που δουλεύω τώρα , εκτός των βασικών μου υποχρεώσεων , να συνεισφέρω στην ανάπτυξη του τζίρου της έτσι ,ώστε να διεκδικήσω περισσότερα.

• Like 6
Δημοσ.

Βασικα τι τα λες σε 'μενα; Τραβα πες τα στις χωρες που εφαρμοζουν τετοια κινητρα σαν αυτα που προτεινω, να τους ανοιξεις τα ματια για τα νεοναζιστικα ιδεωδη τοσο των κυβερνησεων τους οσο και αυτων που τις ψηφιζουν. Καλη σου τυχη και καλη πρωθυπουργια.

ΥΓ. Στα ευφυολογηματα και στα παιχνιδια με τις λεξεις, δεν αμφισβητω τις δυνατοτητες σου. Οπως και στο να μου βαζεις λογια που δεν ειπα ουτε ενοησα, για να ισχυροποιησεις φαινομενικα τη θεση σου. Αλλα ως εκει.

ΥΓ2. Δεν ειναι θεμα ορεξης για συζητηση. Ειναι θεμα potential της συζητησης. Οταν λοιπον το καλημερα σου στη συζητηση ειναι "εισαι ναζι", πώς γινεται να ζητας και τα ρεστα που δεν σε παιρνει στα σοβαρα ο απο 'κει και δεν βοηθα στην εξελιξη της (οποιας) κουβεντας; :lol:

Ενώ εσύ αναβλύζεις επιχειρήματα.

49 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν φασισμό, αυτοί ξέρουν.

Δημοσ.

49 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν φασισμό, αυτοί ξέρουν.

Oχι, αυτη η ατακα δεν εντασσεται στις δυνατες σου που μνημονευσα προηγουμενως. Μπορεις καλυτερα. Ο Σταλιν τουλαχιστον, μπορουσε.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...