bluesattack Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Η γνωμη μου για την μειωση των εργοδοτικων εισφορων ειναι οτι χοντρικα , λογω ανταγωνισμου , ειναι σε καλο δρομο,θα ηταν πιο σωστα αν γινοταν τις καλες μερες.Τις καλες μερες φυσικα αντι για εξορθολογισμο του δημοσιου, παταξη της φοροδιαφυγης (υποτιθεται οτι ενα τετοιο μετρο βοηθαει στο να μειωθει η αποκρυξη εισοδηματων ) , ειχαμε ''σοσιαλιστικες'' συνταξεις στα 50 , οργιο φοροδιαφυγης, δομημενα ομολογα και και και..psi
MovingShadow Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Εντάξει λίγο πολύ όλοι θέλαμε να γίνουμε δημόσιοι υπάλληλοι. Εγώ ακόμα... Εγώ που η μάνα μου με παρακάλαγε να γίνω δημόσιος , και είχαμε τρελότατα κονε , γιατί η μάνα μου δούλευε στο Ελεγκτικο Συνέδριο , τι να πω? Δεν θα μπορούσα να γίνω με τίποτε ΔΥ , θέλω η δουλειά μου να έχει δημιουργικότητα , αλλιώς καταθλίβομαι! 2
bluesattack Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Τωρα φυσικα ειναι μανικι,θα αντσταθμιστουν οι μειωσες στα ταμεια απο τιποτα περικοπες επιδοματων, ελπιζοντας σε καποιο boost , σε καποιο αντισταθμισμα λογω δημιουργιας νεων θεσεων εργασιας ..
Razor_7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Εγώ που η μάνα μου με παρακάλαγε να γίνω δημόσιος , και είχαμε τρελότατα κονε , γιατί η μάνα μου δούλευε στο Ελεγκτικο Συνέδριο , τι να πω? Δεν θα μπορούσα να γίνω με τίποτε ΔΥ , θέλω η δουλειά μου να έχει δημιουργικότητα , αλλιώς καταθλίβομαι! +1000 αυτό ακριβώς. Και το θέμα είναι ότι όσο σωστός κι αν είσαι, όση όρεξη/ιδέες κι αν έχεις όταν θα μπλέξεις με τα πίτουρα θα σε φάνε οι κότες αναγκαστικά. [εξαιρέσεις σίγουρα υπάρχουν,λιγοστές δε]
pantote Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Εγώ που η μάνα μου με παρακάλαγε να γίνω δημόσιος , και είχαμε τρελότατα κονε , γιατί η μάνα μου δούλευε στο Ελεγκτικο Συνέδριο , τι να πω? Δεν θα μπορούσα να γίνω με τίποτε ΔΥ , θέλω η δουλειά μου να έχει δημιουργικότητα , αλλιώς καταθλίβομαι! Μη το λες, εξαρτάται. Άλλο να είσαι στέλεχος στο Γενικό Χημείο του κράτους, και άλλο υπάλληλος του ΙΚΑ. Άλλο καθηγητής πανεπιστημίου και άλλο γυμναστής σε δημόσιο σχολείο (το καλύτερο απ όλα).
MovingShadow Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μη το λες, εξαρτάται. Άλλο να είσαι στέλεχος στο Γενικό Χημείο του κράτους, και άλλο υπάλληλος του ΙΚΑ. Άλλο καθηγητής πανεπιστημίου και άλλο γυμναστής σε δημόσιο σχολείο (το καλύτερο απ όλα). Στον Στρατό ημουνα στο 1ο γραφείο του τάγματος , και προσπαθούσα να το δω δημιουργικά...Δεν γινότανε το γαμήδι , με τίποτε , όταν έχεις να κάνεις με τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα , ΔΕΝ υπάρχει δημιουργία όσο και να το προσπαθήσεις! Γυμναστής σε σχολείο ε? Πάρτε μια μπάλα και παίξτε όσο εγώ θα παίζω το πουλί μου και θα γράφω εργατοώρες....ΔΕΝ ΚΑΚΟ!
liopyr Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Mια χαρα χρειαζονται κινητρα για την εργοδοτηση Ελληνων απο επιχειρησεις που εδρευουν στην Ελλαδα. Αν το κρατος πχ επιδοτουσε την προσληψη Ελληνων ανεργων (παραδειγμα να πληρωνε ενα αξιοπρεπες ποσοστο του μισθου για τους πρωτους 6μηνες εργασιας αν και μονο αν ο εργοδοτης τον κρατουσε ενα μινιμουμ χρονικο διαστημα στην εργασια), τοτε ο φιλος μας που πηγε για ψηστης θα ηταν κατ'αρχην ασφαλισμενος, δευτερον θα πληρωνοταν βασικο μισθο, τριτον θα ειχε σχεδον εξασφαλισμενη εργασια για το Χ διαστημα με θετικη προοπτικη φυσικα και τεταρτον και κυριον θα ηταν σε πλεονεκτικη θεση απεναντι σε ολους τους αλλοδαπους εργατες για ΟΠΟΙΑ εργασια αναζητουσε στο μελλον (δεν εχω τιποτα με τους αλλοδαπους btw). Παραλληλα οι εργοδοτες θα κοιταζαν πολυ πιο θετικα την προσληψη ενος ελαφρως ακριβοτερου Ελληνα παρα ενος ξενου. Τωρα σε πολλες επιχειρησεις συμβαινει το αναποδο. Απλα ειπαμε, οταν τα 'λεγα ημουν ναζι. Μπορει και τωρα να πεταχτει κανας εμπειρογνωμονας της ανθρωποτητας να μου το πει φυσικα. Ναι, καλησπέρα, αυτός ο εμπειρογνώμων της ανθρωπότητας είμαι, και όποτε εκφράζεις προτάσεις τύπου το κράτος πρέπει να επιδοτεί τις επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν "ακριβότερους" Έλληνες αντί για "φθηνούς" μετανάστες, θα σε λέω ναζί. Δικαιωματικά. 1
SilkyN Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Ναι, καλησπέρα, αυτός ο εμπειρογνώμων της ανθρωπότητας είμαι, και όποτε εκφράζεις προτάσεις τύπου το κράτος πρέπει να επιδοτεί τις επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν "ακριβότερους" Έλληνες αντί για "φθηνούς" μετανάστες, θα σε λέω ναζί. Δικαιωματικά. Ουάου... Δεν το είχα προσέξει καν αυτό!
pantote Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Στον Στρατό ημουνα στο 1ο γραφείο του τάγματος , και προσπαθούσα να το δω δημιουργικά...Δεν γινότανε το γαμήδι , με τίποτε , όταν έχεις να κάνεις με τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα , ΔΕΝ υπάρχει δημιουργία όσο και να το προσπαθήσεις! Γυμναστής σε σχολείο ε? Πάρτε μια μπάλα και παίξτε όσο εγώ θα παίζω το πουλί μου και θα γράφω εργατοώρες....ΔΕΝ ΚΑΚΟ! Στο στρατό είναι διαφορετικά (λόγω ψυχολογίας), εντάξει και μένα μου την έσπαγε το επιτελικό γραφείο και το υπασπιστήριο (= μπλιαχ). Αν μας πλήρωναν όμως και το μεσημεράκι πηγαίναμε σπίτι μας (χωρίς extra υπηρεσίες, αναφορές, ασκήσεις κτλ..), δε θα ταν και τόσο άσχημα. Η αλήθεια είναι ότι Δημιουργικότητα υπάρχει μόνο εάν ασχοληθείς με έρευνα & ανάπτυξη. Τα περισσότερα επαγγέλματα καταντάν στην καλύτερη περίπτωση ρουτίνα και στη χειρότερη αγγαρεία ή καταδυνάστευση.
Star_Light Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Στο στρατό είναι διαφορετικά (λόγω ψυχολογίας), εντάξει και μένα μου την έσπαγε το επιτελικό γραφείο και το υπασπιστήριο (= μπλιαχ). Αν μας πλήρωναν όμως και το μεσημεράκι πηγαίναμε σπίτι μας (χωρίς extra υπηρεσίες, αναφορές, ασκήσεις κτλ..), δε θα ταν και τόσο άσχημα. Η αλήθεια είναι ότι Δημιουργικότητα υπάρχει μόνο εάν ασχοληθείς με έρευνα & ανάπτυξη. Τα περισσότερα επαγγέλματα καταντάν στην καλύτερη περίπτωση ρουτίνα και στη χειρότερη αγγαρεία ή καταδυνάστευση. Στον ελευθερο σου χρόνο μπορεις να εισαι οσο δημιουργικος θέλεις. Στο δημοσιο απλα προσφέρεις τις υπηρεσιες στον πολίτη.
pantote Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Τα περισσότερα επαγγέλματα (ή μήπως όλα? ) υπηρεσίες σε πολίτες προσφέρουν .
Star_Light Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Τα περισσότερα επαγγέλματα (ή μήπως όλα? ) υπηρεσίες σε πολίτες προσφέρουν . Θελω να πω οτι επειδη ειναι κάτι άυλο καμια φορα δεν αναγνωριζεται. Πχ να εισαι αστυνομικός ή στρατιωτικος. Δεν υπάρχει και πολυ καλη εντυπωση για τους δυ απο μια κατηγορια ανθρωπων στην Ελλαδα πάντως. 1
pantote Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Θελω να πω οτι επειδη ειναι κάτι άυλο καμια φορα δεν αναγνωριζεται. Πχ να εισαι αστυνομικός ή στρατιωτικος. Δεν υπάρχει και πολυ καλη εντυπωση για τους δυ απο μια κατηγορια ανθρωπων στην Ελλαδα πάντως. Έχεις απόλυτο δίκιο. Και αν ξαφνικά ανοίξουν οι πόρτες του δημοσίου, αυτή η κατηγορία των ανθρώπων θα αλληλοπατηθούν για να μπουν πρώτοι, (αυτοί ή τα παιδιά τους), και να κάτσουν σε μια παρόμοια θέση.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Ναι, καλησπέρα, αυτός ο εμπειρογνώμων της ανθρωπότητας είμαι, και όποτε εκφράζεις προτάσεις τύπου το κράτος πρέπει να επιδοτεί τις επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν "ακριβότερους" Έλληνες αντί για "φθηνούς" μετανάστες, θα σε λέω ναζί. Δικαιωματικά. Οκ Σταλινικε επαναστατη του πληκτρολογιου. Δικαιωματικα. Παρεμπιτποντως οταν βγειτε απτο γνωστο καβουκι σας (το καβουκι της δηθεν επαναστασης, και του δηθεν ουμανισμου κλπ κλπ), θα μαθετε οτι αυτο που προτεινω ισχυει σε αλλες χωρες που ουδεμια σχεση εχουν με ναζισμο ή δεξια. Αλλα αν μη τι αλλο για εφαρμοσμενα μετρα αλλου, εχει καμποση πλακα να διαβαζω την αποψη των ψαγμενων επαναστατων των φορουμ, που νομιζουν οτι τα κατεβαζω απτο μυαλο ολα αυτα οντας ναζιστης. ΥΓ. Για τους υπολοιπους: Ειδατε που σας τα 'λεγα; Ηδη σκασανε μυτη οι πρωτοι 2
Star_Light Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Έχεις απόλυτο δίκιο. Και αν ξαφνικά ανοίξουν οι πόρτες του δημοσίου, αυτή η κατηγορία των ανθρώπων θα αλληλοπατηθούν για να μπουν πρώτοι, (αυτοί ή τα παιδιά τους), και να κάτσουν σε μια παρόμοια θέση. ωωωω καλα εισαι. Υπάρχουν πολλοι τέτοιοι. Κάποιος βριζει τον δημοσιο τομέα συνηθως για 2 λογους ο ένας ειναι αυτος που έγραψες και ο άλλος ειναι να έχει μπλεξει με αυτο να του χρωστάει λεφτά και να τον καθυστερει στις δουλειες του λογω γραφειοκρατιας εκει έχει κάθε λογο. Αλλα προσεξε να δεις τωρα είχα εναν γνωστο ο οποιος έλεγε τεμπεληδες τους δημοσιους υπαλληλους και έχει ανοιξει μια επιχειρηση στην οποια έχει βαλει εναν άλλον ακομα συνεταιρο και 2 υπαλληλους και πατάει μέρα παρα μέρα και άν. Οτι να ναι δηλαδη με λιγα λογια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις