παπι Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 βρες τον λογο που απετυχες σαν επιχειρηση.Σου λεει... ο ΦΠΑ... το ΙΚΑ.. τα ΕΛ..
shine Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Σου έχει τύχει; πήγες ΟΑΕΔ και σου αρνήθηκε το επίδομα; Μη μπερδεύετε την αποζημίωση με το ταμείο ανεργίας. δε μου έτυχε αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος. ψάξε στο στο νετ να δεις τι λένε σε διάφορα forum. αν παραιτηθείς δε θα πάρεις ταμείο. εκτός αυτού βέβαια, αυτό ήξερα πάντα.
lak10 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μπορει να παρει γαιδουρακια για να γλυτωσει απο τα φορτηγα. θα του το πω... αλλα τα τροφιμα θα αλοιωθουν απο τον ηλιο και θα βγαινεις να λες ε τον @@ μου πουλησε χαλασμενα τροφιμα
ikaruga24 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Ο ΟΑΕΔ βλέπει π.χ. ότι έχεις τους προηγούμενους 12 μήνες ένσημα, και ότι σήμερα είσαι άνεργος. Άρα δικαιούσαι το επίδομα. Δεν τον νοιάζει ούτε γνωρίζει εάν παραιτήθηκες. Αλλά ακόμα και εάν το γνωρίζει, πάλι δικαιούσαι το επίδομα διότι είσαι ΑΝΕΡΓΟΣ και ψάχνεις εργασία (κάτι καλύτερο). Το να παρατηθεί κάποιος από την εργασία του, όχι μόνο δεν είναι έγκλημα αλλά πολλές φορές αναγκαίο για την ψυχοσωματική του υγεία. Κανείς δεν παραιτείται όταν περνάει καλά... Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος νομιζω δεν μπορεις να λαβεις κανενα επιδομα αν δεν παρουσιασεις το χαρτι της απολυσης σου. Μονο με το χαρτι αυτο μπορει να βγει η αποφαση οτι δικαιουσαι επιδομα. Κατα τα αλλα συμφωνουμε, κανεις δεν θελει να αφησει τη δουλεια του (δικη του ή υπαλληλος) ή να ψαχτει αλλου αν ειναι καλα και βλεπει οτι το πραγμα παει μπροστα. Ευχαριστημενος υπαλληλος = ευχαριστημενη και κερδοφορα επιχειρηση. Αν μια επιχειρηση αλλαζει συχνα πυκνα υπαλληλους τοτε εχει προβλημα εκ των εσω και ειναι θεμα χρονου να βαρεσει κανονι γιατι πολυ απλα δεν θα μπορει να εχει ανθρωπους που ενδιαφερονται για την επιχειρηση. Μην το ξεχνατε ποτε, ειναι στο χερι του εργοδοτη να κανει τον υπαλληλο να νοιαστει απο μονος του και να δινει "τυρακι" για την επιχειρηση στην οποια εργαζεται. Τακτικες φοβερας (ελα βλεπεις την κατασταση, κανε μοκο γιατι καλα εισαι), δικαιολογιες της πλακας (δεν εχει πολυ δουλεια, δεν παμε καλα.) και συμπεριφορα σαν να εισαι κατι λιγοτερο απο ανθρωπος ειναι ο συντομος δρομος για να δεις το "μαγαζακι" σου με ενα ομορφο λουκετακι στην πορτα του. 1
pantote Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Κακως που τους άφησες. Εκτος και αν δεν ειχες άλλη επιλογη. Εγω δεν έθιξα πουθενα θέμα μισθου κτλπ ... απλα να ξέρει κάποιος τα βασικα πχ τι πρεπει να γινει ωστε να προσληφθει? τι χαρτια υπογράφει κτλπ? τι να προσεξει σε μια συμφωνια και άλλα τέτοια. Δικαιουται κάποιος μισθο οσο ειναι εκπαιδευομενος? εστω και μειωμενο. Χαρτιά; Οι εταιρίες (μεγάλες και σοβαρές) σου δίνουν αντίγραφο ΧΑΡΤΙΩΝ και τα διαβάζεις σπίτι σου (αφού τα υπογράψεις πρώτα). Επίσης, πρέπει να κάνεις ότι σου ζητήσουν ανάλογα με τις ανάγκες (είναι γραμμένο στα ΧΑΡΤΙΑ). Δεν μπορεί ο εργάτης, ο υπάλληλος, και ο πτυχιούχος να καβαλήσουν την επιχείρηση. Πάντα θα είναι από κάτω. Όπως στο στρατό . Το καλύτερο είναι να έχεις καλό και ευγενικό προϊστάμενο και διευθυντή. Το ακόμα καλύτερο είναι να είσαι εργατικός και υπεύθυνος ακόμα και στους διεστραμμένους, να γουστάρεις τη δουλειά σου και να έχεις πάθος γι αυτή
lak10 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Ειναι ωριμη. Και ο υπαλληλος, και το φορτηγο ειναι κοστος το οποιο μεταβιβαζεται στο τελικο προιον. Ολα τα αλλα περι ικα και φοροι ειναι μπουρδες για να δικαιολογησει το καθε λαμογιο την κλεψια τoυ υπονοεις οτι ο πατερας μου κλεβει? οσο για τα υπολοιπα ελα μια μερα να δεις ποσο δυσκολα κουμανταρεται μια επιχειρηση
Star_Light Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Χαρτιά; Οι εταιρίες (μεγάλες και σοβαρές) σου δίνουν αντίγραφο ΧΑΡΤΙΩΝ και τα διαβάζεις σπίτι σου (αφού τα υπογράψεις πρώτα). Επίσης, πρέπει να κάνεις ότι σου ζητήσουν ανάλογα με τις ανάγκες (είναι γραμμένο στα ΧΑΡΤΙΑ). Δεν μπορεί ο εργάτης, ο υπάλληλος, και ο πτυχιούχος να καβαλήσουν την επιχείρηση. Πάντα θα είναι από κάτω. Όπως στο στρατό . Το καλύτερο είναι να έχεις καλό και ευγενικό προϊστάμενο και διευθυντή. Το ακόμα καλύτερο είναι να είσαι εργατικός και υπεύθυνος ακόμα και στους διεστραμμένους, να γουστάρεις τη δουλειά σου και να έχεις πάθος γι αυτή Ε καλα δεν γινεται να μπεις με την μια μέσα και να εισαι απο πάνω χαχαχα τι αφελεια ηταν αυτη τωρα? την Αμερικη ανακαλυψες?
παπι Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 υπονοεις οτι ο πατερας μου κλεβει? οσο για τα υπολοιπα ελα μια μερα να δεις ποσο δυσκολα κουμανταρεται μια επιχειρησηΟχι, το μνμ παει σε αυτους που νομιζουν οτι το κοστος του εγαζομενου εχει διαφορα απο τα αλλα κοστη.
Star_Light Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Οχι, το μνμ παει σε αυτους που νομιζουν οτι το κοστος του εγαζομενου εχει διαφορα απο τα αλλα κοστη. Μηπως το ειπες για τον πατερα του και δεν θες να το παραδεχθεις????? δεν ντρεπεσαι?
pantote Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Ε καλα δεν γινεται να μπεις με την μια μέσα και να εισαι απο πάνω χαχαχα τι αφελεια ηταν αυτη τωρα? την Αμερικη ανακαλυψες? Τι φταίει η καημένη Αμερική, μακάρι να τι μοιάζαμε στα εργασιακά.
pantote Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 υπονοεις οτι ο πατερας μου κλεβει? οσο για τα υπολοιπα ελα μια μερα να δεις ποσο δυσκολα κουμανταρεται μια επιχειρηση Δυστυχώς φίλε μου, ο καθένας δεν έχει τις ικανότητες να δημιουργήσει και να διοικήσει μια επιχείρηση. Οι περισσότεροι θέλουν να δουλεύουν λιγότερο και να παίρνουν περισσότερα. Γιαυτό θα είναι πάντοτε εργάτες... που το παίζουν αφεντικά! Εσύ κατάλαβες τι θέλω να πω.
Star_Light Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Τι φταίει η καημένη Αμερική, μακάρι να τι μοιάζαμε στα εργασιακά. Πιστευω αυτο δεν θα γινει ποτε. Μακαρι να γινοτανε
bluesattack Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Τι φταίει η καημένη Αμερική, μακάρι να τι μοιάζαμε στα εργασιακά. Γεμισαμε ...φιλελευθερους που ακομα και οταν τελειωνει το χαρι τουαλετας φωναζουν ''τι κανει το κρατος''. Γενικα μιλαω.Μικρομεσαιους που την ειδαν μεγαλοαφεντικα, οχι ενα Ντιτροιτ θα αντιμετωπιζαν με στωικοτητα αλλα ουτε να στερηθουν ενα φραπογαλο 1
pantote Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Εντάξει λίγο πολύ όλοι θέλαμε να γίνουμε δημόσιοι υπάλληλοι. Εγώ ακόμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις