Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα και μεγια μου....πλεον τελος η υπομονη πηγα και την χτυπησα ....κανα δυο αποριες μονο σε παιδια που μαλλον ξερουν περισσοτερα απο μενα,εχω κατεβασει καποιες ταινιες 3d εχει μεσα αρχειο srt που ειναι οι υποτιτλοι και αρχειο idx.οταν περασα την ταινια σε σκληρο δισκο δεν ειχα υποτιτλους και απο τα tools δεν μου χε καποια επιλογη.....οταν μετα συνδεσα το laptop για να κανει αναπαραγωγη μεσω hdmi ειχα υποτιλους αλλα κολλουσε συνεχεια η εικονα ενω πριν επαιζε τζαμι......το φαινομενο αυτο μεσω λαπτοπ ειδα το κανει μονο στις 3d ταινιες ενω στις αλλες παιζει κανονικα....καμια βοηθεια παιδια κυριως με το πως μπορω να δω τους υποτιτλους απευθειας απο τον σκληρο?  ευχαριστω

Δημοσ.

το λαπτοπ ειναι αξιοπρεπη με i3 2330 M 4gb ram και 2gb GT-540 M ,το κολλημα που λεω το κανει μονο στις 3d ταινιες ,ειναι λιγο αστειο ολο αυτο μιας και με τον εναν η με τον αλλο τροπο 3d γιοκ...αχαχχαχα δε πειραζει αλλωστε οταν ειναι καινουργια παντα ψαχνουμε πραγματα ...μετα χαλαρωνουμε

Δημοσ.

Έ είναι η αρχή όπως το λές. Μόλις τα φτιάξεις μια φορά θα σαι κομπλέ μετά. Α και αυτά ειναι της υπομονής,της γαιδουρινής μάλιστα!Πέσμου σε παρακαλώ τι player δοκίμασες. Σχετικά ελαφρύς και εύχρηστος είναι ο VLC για αρχή. Και επίσης κατέβασε κι άλλη μια 3d τανία μήπως και κάτι δε πάει καλά με τη συγκεκριμένη(εκτός αν παίζει αλλού χωρίς προβλήματα). Κάνε αυτά και report back

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...