Προς το περιεχόμενο

Freezάρει το (G)TP-Link TD-W8970

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω το εν λόγω router από τον Οκτώβριο του 2014 και μέχρι σήμερα λειτουργούσε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αλλά από το απόγευμα δεν μου βρίσκει γραμμή adsl.Δοκίμασα πρώτα το zte που μου είχε δώσει ο ΟΤΕ και έπαιξε αμέσως,επίσης έβαλα και ένα us robotics 9108 που έχω πάνω από 10 χρόνια και λειτουργεί άψογα-με αυτό είμαι τώρα.

Δοκίμασα πάλι το tp link με soft reset και επαναφορά εργοστασιακών,αλλά τίποτα.Lan, Wifi λειτουργούν αλλά internet δεν....

Υπάρχει κάτι άλλο που μου διαφεύγει ή πρέπει να πάρω τηλέφωνο στο eshop που το είχα πάρει,για να δω αν θα βγάλω άκρη;

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν συγχρονιζει ή δεν παιρνει Ip?αν ειναι το πρωτο μπορει πραγματι να εχει χαλασει οποτε το πας για εγγυηση.τυπικα το ξανακανεις Hard reset και βλεπεις και για firmware update.και σαν δευτερο τεστ μια δοκιμη σε ενα φιλο μηπως εγινε κανα Update στο dslam και παιζει ασυμβατοτητα.αν εχει χαλασει θα στο αλλαξουν.εχω δει σε αρκετα ρουτερ καμενες θυρες απο διαφορους λογους.

Καλησπέρα.

Έχω το εν λόγω router από τον Οκτώβριο του 2014 και μέχρι σήμερα λειτουργούσε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αλλά από το απόγευμα δεν μου βρίσκει γραμμή adsl.Δοκίμασα πρώτα το zte που μου είχε δώσει ο ΟΤΕ και έπαιξε αμέσως,επίσης έβαλα και ένα us robotics 9108 που έχω πάνω από 10 χρόνια και λειτουργεί άψογα-με αυτό είμαι τώρα.

Δοκίμασα πάλι το tp link με soft reset και επαναφορά εργοστασιακών,αλλά τίποτα.Lan, Wifi λειτουργούν αλλά internet δεν....

Υπάρχει κάτι άλλο που μου διαφεύγει ή πρέπει να πάρω τηλέφωνο στο eshop που το είχα πάρει,για να δω αν θα βγάλω άκρη;

Δημοσ.

Ip δεν παίρνει. Το έχουν από την περασμένη Τρίτη στο Service του eshop, λογικά μου είπαν αύριο μεθαύριο θα μου έχουν νέα.

Δημοσ.

οτι δεν παιρνει ip ειναι δυσκολο να φταιει το ρουτερ και πιο ευκολο καποια ασυμβατοτητα ειδικα με Hol που εχουν αναφερθει πολλα( αν εχεις Hol).αλλιως συνηθως γινονται δοκιμες με pppoa/vcmux  αντι για Pppoe/llc οπωςκαι firmware update μηπως και φτιαξει.τωρα βεβαια το εχεις δωσει οποτε υπομονη να δεις τι θα σου πουν.

Ip δεν παίρνει. Το έχουν από την περασμένη Τρίτη στο Service του eshop, λογικά μου είπαν αύριο μεθαύριο θα μου έχουν νέα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ένα μπράβο στο e-shop που έκανε το αυτονόητο και μου αντικατέστησε το modem με καινούργιο σφραγισμένο,αφού το προηγούμενο δεν μπορούσε να φτιαχτεί από ότι μου είπαν!

Δημοσ.

μια χαρα.γενικως η tp link εχει καλο Service>και σε καποιον αλλον που ειχε θεμα και μιλησε με tp link του ειπαν να το παει εκει που το πηρε με το email που του εστειλαν οτι θα γινει αντικατασταση για να του το αλλαξουν.το email ηταν σε περιπτωση που του ελεγε το καταστημα οτι δεν εχει προβλημα ή θα το τεσταρουμε κτλ.ειχε μιλησει ηδη με την tp link απο πιο πριν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...